Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 23

ATSKLEISTA: Vuchano laboratorija atliko beždžionių raupų tyrimo rezultatus

Liūdnai pagarsėjusio Vuhano virusologijos instituto mokslininkų paskelbtame moksliniame žurnale buvo paskelbtas neseniai atliktas beždžionių raupų tyrimas, kuriame, kaip paaiškėjo, buvo naudojamasi funkcijos padidinimo tyrimais - prieštaringai vertinamu patogenų tyrimo metodu, galinčiu padidinti jų mirtingumą žmonėms.

Tyrimas pirmą kartą buvo paskelbtas 2022 m. vasario mėnesį, likus keliems mėnesiams iki beždžionių raupų atvejų protrūkio, kuris dabar pasiekė Jungtines Amerikos Valstijas. Nacionalinio pulso ataskaita:

Straipsnis, kurio autoriai yra devyni Vuhano virusologijos instituto mokslininkai ir kuris buvo paskelbtas laboratorijos ketvirtiniame moksliniame žurnale "Virologica Sinica", taip pat parengtas po to, kai COVID-19 teigiamų asmenų identifikavimui buvo pradėti plačiai naudoti polimerazės grandininės reakcijos (PGR) testai.

Straipsnyje paaiškėjo, kad mokslininkai nustatė beždžionių raupų viruso genomo dalį, leidžiančią PGR testais identifikuoti virusą: "Efektyvus didelio beždžionių raupų viruso genomo fragmento kaip qPCR šablono surinkimas naudojant dvigubu pasirinkimu pagrįstą transformacija susijusią rekombinaciją".

Atskleistas tyrimas atliktas po to, kai Vuhano virusologijos institutas atliko panašius šikšnosparnių koronavirusų padermių, galinčių užkrėsti žmones, tyrimus, tačiau pripažino, kad jo patalpose nebuvo tinkamų laboratorinės saugos protokolų.

mokslas, raupai, sveikata

Aukščiausiojo lygio susitikimo (Summit) ataskaita: Bideno administracija užsakė 13 mln. dozių vakcinos, kuri apsaugo ir nuo beždžionių raupų, ir nuo raupų.

Pasaulio sveikatos organizacija įspėja, kad vasaros festivaliai ir masiniai susibūrimai gali paspartinti beždžionių raupų plitimą - tai pirmas požymis, kad sveikatos technokratai vėl gali bandyti įvesti apribojimus vardan viruso plitimo sustabdymo.

"Prasidėjus vasaros sezonui Europos regione, kai vyksta masiniai susibūrimai, festivaliai ir vakarėliai, nerimauju, kad infekcijos plitimas gali paspartėti, nes šiuo metu nustatyti atvejai yra tarp asmenų, užsiimančių lytiniu gyvenimu, o simptomai daugeliui yra nepažįstami", - sakė PSO Europos regiono direktorius daktaras Hansas Kluge (Hans Kluge).

Šį savaitgalį Belgija tapo pirmąja šalimi, pradėjusia taikyti karantino priemones dėl viruso, o Joe Bidenas taip pat pareiškė, kad įvykiai kelia "susirūpinimą".

Sky News pranešė, kad "Tiksliai nežinoma, kas lemia didžiausią Jungtinėje Karalystėje protrūkį", ypač dėl to, kad sveikatos apsaugos ekspertai anksčiau tvirtino, jog beždžionių raupai nėra labai užkrečiami tarp žmonių, o kai kurie spėliojo, kad jie mutavo.

Be to, virusas plinta tuo pačiu metu, kai PSO ruošiasi balsuoti dėl tarptautinės pandemijos sutarties ir Tarptautinių sveikatos taisyklių (2005 m.) pakeitimų.

Pasak kritikų, sutartis "suteiktų nerinktai PSO didesnę nacionalinių sprendimų dėl skubios sveikatos priežiūros kontrolę ir naujus įgaliojimus, kurie leistų įvesti vakcinų pasus, pasaulinę priežiūrą ir "pasaulinius koordinuotus veiksmus", kuriais būtų sprendžiama "dezinformacijos" problema, kai tik ji paskelbia "nepaprastąją padėtį sveikatos apsaugos srityje".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui

Vočių, furunkulų gydymas liaudies medicinoje, Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui, receptai votims gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau