Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 28

Klausas Švabas grasina Brazilijos prezidentui už atsisakymą pasirašyti PSO pandemijos sutartį

Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) įkūrėjas ir vykdomasis direktorius Klausas Schwabas (Klaus Schwab) paskelbė menkai pridengtą grasinimą Brazilijos prezidentui Jairui Bolsonaro po to, kai šis stipruolis atsisakė pasirašyti Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) pandeminę sutartį.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

"Taip pat aiškiai pasakykime: ateitis ne šiaip sau vyksta. Ateitį kuriame mes, galinga bendruomenė - jūs, čia, šiame kambaryje. Mes turime priemonių primesti šią [ateities] būseną pasauliui", - socialiniame tinkle "Twitter" paskelbtame vaizdo įraše sakė A. Schwabas.

Vokietijos globalisto žinia nuskambėjo po gegužės 15 d. J. Bolsonaro išsakytų pastabų. Portugališkai kalbančiai valstybei vadovaujantis stipruolis išreiškė aiškų Brazilijos atsisakymą pasirašyti PSO pandeminę sutartį, kuria pasaulinei sveikatos priežiūros institucijai suteikiami visa apimantys įgaliojimai prisidengiant visuomenės sveikatos klausimų sprendimu. (Susiję su šia tema: Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjo Klauso Švabo parengtas stulbinantis planas, pagal kurį globalistai, pasitelkę COVID pandemiją, perims pasaulio kontrolę).

"Brazilija neįsitrauks į šią [pandemijos sutartį]. Brazilija yra savarankiška ir į tai neįsitrauks, galite tai pamiršti. Aš jau [kalbėjau] su mūsų užsienio ryšių kabinetu ir jei tas pasiūlymas bus pateiktas, jis nebus su Brazilija", - sakė J. Bolsonaro (Bolsonaro).

"Be to, buvau vienintelis valstybininkas, kuris nesilaikė blokavimo politikos. Sakiau, kad turime pasirūpinti vyresnio amžiaus žmonėmis ir žmonėmis, sergančiais gretutinėmis ligomis, o šiandieniniai tyrimai už Brazilijos ribų ypač rodo, kad buvau teisus."

Jis pateikė Brazilijos San Paulo valstiją kaip pavyzdį, kad visiškai nepavyko sustabdyti Vuchano koronaviruso (COVID-19).

"Patikrinkite tai: Kurios Brazilijos valstijos užraktai buvo didžiausi? San Paulas. Kurioje valstijoje 100 000 gyventojų teko daugiausia mirčių? San Paulas. Tai ženklas, kad buvau teisus."

Bolsonaro kritiškai vertina PSO rekomendacijas dėl COVID-19

Tai nebuvo pirmas kartas, kai Brazilijos prezidentas sukryžiavo kardus su pasauline sveikatos priežiūros institucija - dėl to Švabas išbarė stipruolį.

Dar 2021 m. spalį J. Bolsonaro ir PSO generalinis direktorius Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedros Adhanom Ghebreyesus) sprendė pasaulio atsaką į COVID-19 pandemiją ir jų didesnių pasekmių klausimą. Abu jie susėdo per tą mėnesį Italijos sostinėje Romoje vykusį G21 aukščiausiojo lygio susitikimą.

Brazilijos vadovas pradėjo pokalbį klausdamas, ar pasaulinė sveikatos apsaugos institucija, įgyvendindama uždarymus ir kitas priemones, "iš anksto apsvarstė". "Visame pasaulyje yra žmonių, kuriems reikia dirbti, kad galėtų išsimaitinti", - pabrėžė jis ir pridūrė, kad "ekonomika žlugs", jei ir toliau bus vykdomi draudimai.

Atsakydamas į tai, Tedrosas teigė nematąs būtinybės Brazilijai užsidaryti dėl to, kad šalyje didelis skiepijimo nuo COVID-19 lygis. Jis pridūrė, kad draudimų nebereikia, jei brazilai ir toliau dėvės veido kaukes ir tinkamai plaus rankas.

J. Bolsonaro taip pat suabejojo COVID-19 vakcinų saugumu, teigdamas, kad "daugelis, kurie gavo antrąją dozę, užsikrečia COVID-19. Brazilijoje daugelis gavusių antrąją dozę miršta".

Tačiau, pasak Tedroso, paskiepyti žmonės galėjo mirti, jei turėjo gretutinių ligų. "Vakcina neapsaugo nuo COVID, tačiau apsaugo nuo sunkių ligų ir mirties", - pridūrė jis.

Tuo tarpu Švabas paminėjo dvi sąlygas, kurios buvo būtinos, kad įvyktų jo palaikomas Didysis persitvarkymas. Jos atsirado Bolsonaro atsisakius bendradarbiauti su PSO siekiant įgyvendinti globalistų darbotvarkę.

"Pirmoji iš jų yra ta, kad visi veiktume kaip didesnių bendruomenių suinteresuotieji subjektai, užuot tarnavę tik savo asmeniniams interesams. Tai vadiname suinteresuotųjų šalių atsakomybe. [Antroji [sąlyga] yra ta, kad mes bendradarbiaujame", - sakė Švabas.

Toliau žiūrėkite, kaip Brazilijos prezidentas Jairas Bolsonaro atmeta PSO pandeminę sutartį.

Šis vaizdo įrašas paimtas iš Brighteon.com kanalo Journaltv.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau