Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Spalio » 31

Klauso Schwabo dešinioji ranka ragina "masinio išnykimo įvykį", kad prasidėtų didysis perkrovimas

Pasirodė dar vienas nutekintas vaizdo įrašas, rodantis, kad Pasaulio ekonomikos forumas (WEF), kuriam vadovauja liūdnai pagarsėjęs globalistų karalius Klausas Schwabas (Klaus Schwab), planuoja pradėti masinį genocidą, kuris bus žadėto "Didžiojo perkrovimo" katalizatorius.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Yuval Noah Harari, kuris apibūdinamas kaip Švabo "dešinioji ranka", šiuo metu dalyvauja reklaminiame ture ir reklamuoja naują knygą, kurią neva parašė. Tame rankraštyje keliami tokie klausimai kaip: Kodėl mums reikia tiek daug žmonių?

Dabar, kai globalistai beveik viską kontroliuoja, jie, atrodo, yra pasirengę išnaikinti žmonių vergų bandą. Tai prasidėjo naujausiu Vuchano koronaviruso (Covid-19) plandemijos atveju, po kurio sekė Rusijos invazija į Ukrainą.

Taip pat sparčiai auga infliacija, sutrinka tiekimo grandinės, trūksta maisto, naikinamas derlius ir kyla kitas ekonominis nestabilumas - visa tai virsta tobula pasaulinio šoko ir baimės audra.

Vadindamas neglobalistus "paprastais žmonėmis", kurie yra visiškai nereikalingi, naujausi nutekinti Harario pareiškimai atskleidžia gilų požiūrį į savęs laikymą pranašesniais ir globalistų viršenybę.

Hararis teigia, kad žemiau jo esantys paprasti žmonės pagrįstai baiminasi dėl ateities, nes jų gyvenimai gali baigtis bet kurią akimirką. Ir tai, anot jo, nebūtų didelis praradimas, nes neglobalistai yra "nereikalingi".

"Mums tiesiog nereikia didžiosios jūsų daugumos", - sako Izraelio globalistas

Ateityje, kurią valdys "protingi žmonės", toliau teigia Hararis, paprasti žmonės natūraliai susidurs su padidėjusiu nerimo ir baimės jausmu dėl to, kad bus palikti nuošalyje. Ir jis techniškai teisus: tie, kurie atsisakys įlipti į Kristaus arką, Harario globalistų distopijoje iš tikrųjų bus palikti.

"Mums paprasčiausiai nereikia didžiosios daugumos jūsų", - be jokios gėdos garsiai pareiškė Hararis, tikėdamas, kad yra nenugalimas.

Kaip jau pranešėme anksčiau, Hararis, Izraelio istorikas ir Jeruzalės hebrajų universiteto profesorius, atvirai prisipažino, kad jis ir kiti jo globalistinės sąmokslo grupuotės nariai transhumanizmą paleidžia kaip savo asmeninę "technologinę Nojaus arką" - tai reiškia, kad jie tiki melu, jog manipuliacijos su jų DNR ir genetiniais brėžiniais kažkokiu būdu suteiks jiems amžinąjį gyvenimą, o likusieji bus arba išnaikinti, arba paversti nuolatiniais jų vergais.

Anksčiau iš kalbų apie tokius dalykus buvo šaipomasi ir jos būdavo vadinamos sąmokslo teorijomis, tačiau dabar šis planas sklinda tiesiai iš pačios globalistų grupuotės lūpų - atvirai ir be jokios gėdos.

Rokfelerio fondo pareigūnas Alanas Gregas (Alan Gregg) - dar vienas atviras globalistas, neseniai pareiškęs, kad pasaulis serga vėžiu ir kad vėžys yra žmonija, žinoma, išskyrus jį patį.

Princas Filipas, mirusios karalienės Elžbietos vyras, taip pat tikino, kad žmonija yra vėžys, kurį jis norėtų išnaikinti miręs ir vėl atgijęs kaip virusas žudikas.

Dabar jau sunaikinti Džordžijos gidestonai atskleidė, kad globalistų įsivaizduojamos "Naujosios pasaulio tvarkos" planas numato sumažinti dabartinį pasaulio gyventojų skaičių nuo maždaug aštuonių milijardų iki 500 milijonų.

Buvęs prezidentas Billas Clintonas (Bill Clinton), daugeliui nežinant, savo kadencijos metu pasirašė vadinamąją "biologinės įvairovės" sutartį, kurioje aiškiai nurodytas tikslas bent jau pradžiai sumažinti pasaulio gyventojų skaičių iki vieno milijardo.

"Žmonių" lygmeniu globalistai atliko išskirtinį darbą - milijonus vakariečių įtikino palaikyti masinį genocidą per abortus ir net kūdikių žudymą (pastarasis yra vaiko nužudymas, kai jis jau yra palikęs gimdą).

"Džordžas Orvelas įspėjo mus apie šiuos laikus, - rašo Baksteris Dmitrijus (Baxter Dmitry) Newspunch. "Jis sakė, kad jie įtikins mus, jog karas yra taika. Jis buvo teisus."

Norite sekti naujausias naujienas apie globalistus? Apsilankykite Globalism.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Newspunch.com

Planet-Today.com

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 07:02 Receptai – Patiekalai Mėsa lietuviškai - slaptas lietuvių receptas

Jei norite išbandyti kažką naujo, o jūsų kulinariniai sugebėjimai baigėsi. Yra slaptas lietuviškas receptas, kurio niekas garsiai nesako, bet visi žino! O jei nežinojai, pabandyk nustebinti šiuo paslaptingu receptu savo šeimos ...

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau