Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 6

Skaitmeniniams asmens tapatybės dokumentams ir valiutoms plintant visame pasaulyje gresia tironija

Yra daugybė mažų dalykų, kuriuos galime padaryti savo gyvenime, kad pasipriešintume.

Tikriausiai jau žinote apie skaitmeninių tapatybės kortelių ir skaitmeninių valiutų planus. Tačiau kaip toli šie planai pažengę įvairiose pasaulio vietose? Kokių veiksmų imamasi dabar? Kodėl skaitmeninės "tapatybės" yra tokios problemiškos? Ir kokie galimi sprendimai? Šiuos klausimus nagrinėsime šiame straipsnyje. 

Skaitmeninės "tapatybės" yra problemiškos 

Skaitmeninių tapatybių diegimo visame pasaulyje procesas prasidėjo daug metų prieš COVID fiasko ir Klauso Schwabo (Klaus Schwab) knygos "COVID-19: Didysis perkrovimas". 

2016 m. pradėtas Jungtinių Tautų projektas "ID2020"; jo tikslas - kiekvienam pasaulio žmogui suteikti skaitmeninę tapatybę. Tačiau Europos Sąjunga teisinę sistemą Europos skaitmeniniam asmens tapatybės dokumentui įvesti sukūrė dar anksčiau - 2014 m. 

Šių metų kovą mano kolegė Ashley Sadler parašė puikų straipsnį apie tai, kaip pasaulio elitas tyliai ruošiasi skaitmeniniams asmens tapatybės dokumentams, kad įdiegtų pasaulinę stebėjimo valstybę. 

Pažvelgę į Europą matome, kad skaitmeniniais asmens tapatybės dokumentais jau naudojasi dauguma gyventojų daugelyje šalių, pavyzdžiui, Italijoje, Austrijoje, Danijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose, Norvegijoje ir Švedijoje.  

Ir net Ukrainoje sukurta visa apimanti vyriausybės programėlė "Diia", akronimas "Valstybė ir aš", kuri jau sujungia skaitmeninę tapatybę su pasais, licencijomis, socialinėmis išmokomis, COVID "skiepų" įrašais ir t. t. 

Vykstant karui su Rusija, vyriausybė netgi pridėjo funkciją, kuria naudodamiesi piliečiai gali informuoti valstybę apie Rusijos karių buvimo vietą ir įrangą. Keista, bet programėlėje taip pat yra žaidimas, kuriame naudotojai savo valdomais dronais gali naikinti rusų tankus. 

Drįsčiau teigti, kad pats terminas "skaitmeninė tapatybė" yra problemiškas, nes jis leidžia žmonėms manyti, kad jų tapatybė, visa jų esybė gali būti saugoma debesų serveryje. 

Pasaulio ekonomikos forumas 2016 m. pristatyme, pavadintame "Skaitmeninės tapatybės planas" (angl. A Blueprint for Digital Identity), taip apibrėžė sąvoką "tapatybė": 

Tapatybė [...] yra individualių požymių, apibūdinančių subjektą ir lemiančių sandorius, kuriuose tas subjektas gali dalyvauti, rinkinys. 

Pasaulio ekonomikos forumo redukcionistinis tapatybės supratimas yra mūsų technokratinio amžiaus, kuriame viešpatauja nihilistinio materializmo diktatas ir kuris žmogų laiko tik atributų rinkiniu arba "ląstelių sankaupa", judančia laike ir erdvėje be galutinio tikslo ar prasmės, problema. Mūsų skaitmeniniame amžiuje galime būti apgauti ir patikėti, kad skaitmeninių duomenų apie mus rinkinys yra mūsų tapatybė.  

Žmogaus tapatybė, žinoma, yra kur kas daugiau, nes esame sukurti pagal Dievo paveikslą, kaip kūno, sielos ir dvasios vienovė. Prigimtiniu lygmeniu esame savo tėvų vaikai, priklausome šeimai, giminei ir tautai. Per krikštą tampame mistinio Kristaus kūno dalimi. Turėdami nemirtingą sielą ir laisvą valią, esame kur kas daugiau nei tik savybių ir bruožų rinkinys. Šias gilias žmogiškąsias tiesas ignoruoja arba neigia transhumanistiniai tironai, vykdantys vadinamosios skaitmeninės tapatybės darbotvarkę. 

Masinis stebėjimas naudojant biometrinius duomenis 

Mūsų biometriniai duomenys bus svarbi ateities skaitmeninių tapatybių dalis. Deja, masinis biometrinis stebėjimas naudojant kameras su veido atpažinimo funkcija nebėra būdingas tik komunistinei Kinijai. 

Remiantis Europos skaitmeninių teisių iniciatyvos ataskaita, šalys jau daugelį metų plečia biometrinį, skaitmeninį masinį stebėjimą visoje Europoje. Ataskaitoje užfiksuoti masinio biometrinio stebėjimo projektai 18 Vokietijos miestų, 5 Nyderlandų miestuose ir kai kuriose kitose šalyse, pavyzdžiui, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Statista.com straipsnyje teigiama, kad veido atpažinimo technologija naudojama 32 Europos šalyse. 

ES planuoja sujungti visas nacionalines ir ES duomenų sistemas į vieną milžinišką "biometrinių duomenų superbazę" - šis projektas jau kainavo beveik milijardą eurų. 

JAV vyriausybinės agentūros taip pat renka įvairius savo piliečių biometrinius duomenis, o Krašto saugumo departamentas (DHS), kaip pranešama, nori dalytis šiais duomenimis su kitomis šalimis, ypač Europos šalimis, mainais į prieigą prie savo duomenų bazės. 

Jei visa tai nepanašu į visišką centralizuotą vyriausybės vykdomą visų piliečių kontrolę, nežinau, kas galėtų būti panašu į tai. 

Valstybių valdymas skaitmeninėmis valiutomis 

Vadinamosios centrinių bankų skaitmeninės valiutos (CBDC) yra dar viena svarbi visiškos kontrolės ir priežiūros dėlionės dalis. 

"Duokite man kontroliuoti tautos pinigus, ir man nerūpi, kas kuria įstatymus", - tai citata, priskiriama vokiečių bankininkui Majeriui Amšeliui Rotšildui (Mayer Amschel Rothschild). Ji atspindi skaitmeninių valiutų esmę: Visiška pinigų kontrolė reiškia beveik visišką gyventojų kontrolę. 

LifeSiteNews anksčiau skelbė puikią Džeimso Korbeto (James Corbett) apžvalgą apie tai, kaip toli įvairios šalys yra pažengusios CBDC kūrimo srityje. 

Be J. Corbetto pateiktos informacijos, įdomu pažymėti, kad Turkija neseniai paskelbė apie planus 2023 m. įvesti savo skaitmeninę valiutą ir iš karto susieti ją su savo skaitmeninių tapatybės dokumentų sistema. 

ES taip pat užsimena, kad ateityje skaitmeninį Eero susieti su skaitmeniniais tapatybės dokumentais. Europos centrinio banko DUK puslapyje apie skaitmeninį eurą galime perskaityti tokį sakinį: "Skaitmeninis euras taip pat galėtų pasiūlyti pažangias funkcijas, pavyzdžiui, automatinio mokėjimo funkcijas arba tam tikros formos skaitmeninės tapatybės naudojimą." 

Šis skaitmeninių valiutų susiejimas su skaitmeniniais tapatybės dokumentais yra būtent tai, apie ką įspėjo privatumu ir sekimo valstybe susirūpinę žmonės. 

Nereikia būti sąmokslo teoretiku, kad suprastum, jog tai pasaulinio masto pastangos, kai 90 % centrinių bankų šiuo metu nagrinėja galimybę išleisti savo CBDC. 

Skaitmeniniai asmens tapatybės dokumentai ir skaitmeninės valiutos yra socialinių kreditų sistemų priemonės 

Atrodo, kad galutinis skaitmeninių tapatybės kortelių, biometrinės priežiūros ir skaitmeninių valiutų diegimo tikslas yra Kinijos stiliaus socialinio kredito sistema. 

Vakcinų pasų įvedimą per COVID krizę galima laikyti bandomuoju tokios distopinės sistemos įgyvendinimo etapu. 

COVID krizė ir drakoniškos priemonės neabejotinai paspartino šią raidą skaitmeninės priežiūros link, kaip nurodė pačios vyriausybinės agentūros, pavyzdžiui, Europos Komisija. 

"Koronaviruso pandemija paspartino veiksmingų ir patogių naudoti skaitmeninių paslaugų poreikį visoje ES. Negalima prarasti laiko. Labai svarbu, kad valstybės narės nedelsdamos pradėtų bendradarbiauti su Komisija ir privačiuoju sektoriumi ir pasirengtų Europos skaitmeninės tapatybės sistemos įgyvendinimui", - rašoma Europos Komisijos interneto svetainėje paskelbtame pareiškime. 

Pirmieji projektai, primenantys socialinių kreditų sistemas, jau įgyvendinami Vakarų šalyse. Vadinamuosius aplinkos, socialinius ir valdymo (ESG) balus naudoja daugelis JAV korporacijų. Apie tai buvo paaiškinta čia

Be to, Italijos Bolonijos mieste pradėtas įgyvendinti projektas "Išmanioji piliečių piniginė" - sistema, kurios dalyviai gali rinkti taškus už "dorybingą elgesį", pavyzdžiui, atliekų perdirbimą ar naudojimąsi viešuoju transportu. Šiuos surinktus taškus galima išleisti nuolaidoms arba nemokamam įėjimui į kultūrinius renginius. 

Panašūs projektai šiuo metu bandomi ir įgyvendinami kitose Europos vietose, pavyzdžiui, Vienoje, Romoje ir Bavarijoje

Švedija ne tik pirmauja mokėjimų negrynaisiais pinigais srityje; ši Skandinavijos šalis taip pat turi anglies dioksido limito kredito kortelę DO BLACK. Ši kredito kortelė apskaičiuoja visų pirkinių, įsigytų su ja, anglies dioksido pėdsaką ir nustato naudotojui CO2 limitą. Pasiekus šią ribą, daugiau su ja pirkti nebegalima. 

Be to, ES pasiūlė sukurti Europos turto registrą, kuriame būtų galima registruoti visą kiekvieno ES piliečio turtą, o ateityje jį galbūt susieti su skaitmenine tapatybe. Oficiali šio centrinio turto registro atsiradimo priežastis - kova su pinigų plovimu ir mokesčių slėpimu. 

Kitoje Atlanto vandenyno pusėje JAV Žemės ūkio departamentas (USDA) prašo žmonių registruoti savo daržus nacionalinei duomenų bazei. 

Kitaip tariant, vyriausybė nori žinoti apie kiekvieną jūsų turimą daiktą, be to, visus jūsų asmeninius ir biometrinius duomenis saugoti skaitmeniniuose asmens tapatybės dokumentuose ir stebėti visus jūsų sandorius skaitmeninėmis valiutomis. 

Šiuo metu dauguma šių programų Vakarų šalyse vis dar yra savanoriškos - kaip ir COVID skiepai iš pradžių buvo savanoriški. Tačiau, kaip visi matėme, labai greitai prasidėjo prievarta ir "neskiepytiems" buvo uždrausta lankytis restoranuose, parduotuvėse, sporto salėse, keliauti, o daugelis neteko darbo. Panašios bausmės ateityje gali būti taikomos piliečiams, kurie atsisakys dalyvauti šiose socialinių kreditų programose arba nenorės naudoti skaitmeninio asmens tapatybės dokumento. 

Būdai, kaip kovoti su skaitmenine tironija 

Yra daugybė mažų dalykų, kuriuos galime padaryti savo gyvenime, kad pasipriešintume šiai gresiančiai skaitmeninei tironijai. Dr. Josephas Mercola šiame straipsnyje pateikia gerą sąrašą.

Be to, kai tik galite, naudokite grynuosius pinigus, o ne skaitmeninius mokėjimo būdus, ir kreipkitės į vietos politikus, kad jie gintų teisėtą teisę atsiskaityti grynaisiais pinigais - tai svarbūs žingsniai, kurių gali imtis kiekvienas. Politikai patirs spaudimą iš viršaus, iš globalistinio elito, todėl turime užtikrinti, kad jie pajustų priešingą spaudimą iš apačios, iš mūsų, piliečių. 

Parama vietos ūkininkams ir ryšių su jais užmezgimas taip pat yra puikus būdas tapti mažiau priklausomiems nuo pasaulinių tiekimo grandinių. Tokiu būdu galbūt ir ateityje galėsite gauti maisto, nesinaudodami skaitmeniniais tapatybės dokumentais ar skaitmeninėmis valiutomis. 

Grynųjų pinigų naudojimas ir parama vietos ūkininkams taip pat yra du pirmieji du žingsniai kovojant su globalistų tironija iš judėjimo "Global Walkout", kurį įkūrė daktarai Robertas Malone'as (Robert Malone) ir Peteris McCulloughas (Peter McCullough) bei kiti laisvės kovotojai. 

Be to, "LifeSiteNews" pradėjo kovos su Didžiuoju persitvarkymu Kanadoje kampaniją, ragindamas parlamento narius atmesti skaitmeninius asmens tapatybės dokumentus. Taigi, jei gyvenate Kanadoje, galite dalyvauti šioje kampanijoje ir paraginti savo parlamento narius pasielgti teisingai ir nepritarti skaitmeniniams tapatybės dokumentams. 

Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - malda. Šio mūšio negalime laimėti be Dievo pagalbos. Maldos galią patyriau savo kailiu, kai prieš metus mano gimtojoje Austrijoje buvo bandoma įvesti vieną griežčiausių pasaulyje skiepų privalomųjų nuostatų. Gatvėse vyko ne tik masiniai protestai prieš šią drakonišką priemonę, bet ir masiškai suaktyvėjo vieša malda. Iniciatyva "Austrija meldžiasi" per šiuos nerimo mėnesius labai išaugo, ir žmonės viešai kalbėjo rožinį maždaug 200 šalies miestų ir kaimų. 

Galiausiai įpareigojimas skiepytis taip ir nebuvo įgyvendintas, nes iš pradžių įstatymas buvo sustabdytas, o vėliau visiškai panaikintas. Visuomenės spaudimas per masinius protestus ir lobizmą, taip pat techniniai ir teisiniai vyriausybės administracijos nesklandumai - visa tai turėjo įtakos drakoniško įgaliojimo žlugimui. Tačiau esu įsitikinęs, kad be maldos ir Dievo, atsiliepiančio į mūsų pagalbos šauksmus, ši pergalė nebūtų buvusi įmanoma.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus Andreas Wailzer nuomone

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Geros įžvalgos... geri pastebimai... jei esi informuotas... esi apsaugotas.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau