Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Gruodžio » 29

Klauso Švabo parengtas stulbinantis planas, pagal kurį globalistai, naudodamiesi COVID pandemija, perims pasaulio kontrolę.

(Paranormal) Ilgamečiai skaitytojai žino, kad tarp mūsų yra nedidelė grupė multimilijardierių globalistų, kurie mano, kad jų uždirbti ar pavogti didžiuliai turtai kažkokiu būdu suteikia jiems teisę spręsti, kaip turėtų gyventi 99,99999 proc. likusios planetos gyventojų.

Dešimtmečius šis nedidelis būrys žmonių susivienijo ir susitikinėjo tokiose konferencijose kaip Pasaulio ekonomikos forumas, kur pagal netikrus šablonus, pavyzdžiui, "klimato kaita", aptarinėjo naujausius planus, kaip perleisti daugiau valdžios sau neplautų masių sąskaita.

WEF įkūrėjas Klausas Švabas (Klaus Schwab) yra naujausio globalistų užvaldymo sąmokslo centre, ir, kaip teigiama naujoje šokiruojančioje ataskaitoje, jis naudojasi COVID-19 pandemija.

RAIR fondo JAV duomenimis, planuojama sukurti "COVID diktatorius", kurie savo pilietinių laisvių vagystę pagrįstų būtinybe "apsaugoti" mus nuo viruso, kurio mirtinas poveikis daug mažesnis nei ankstesnių pandemijų, pavyzdžiui, ispaniškojo gripo, kilusio Pirmojo pasaulinio karo pabaigoje (tarsi dar nebūtų mirę pakankamai žmonių):

Vokietijos ekonomistas, žurnalistas ir rašytojas Ernstas Volfas (Ernst Wolff) Vokietijos Koronos komiteto podkasto vaizdo įraše atskleidė keletą faktų apie Švabo "Jaunųjų pasaulio lyderių" mokyklą, kurie yra svarbūs siekiant suprasti pasaulio įvykius pandemijos metu. Nors E. Wolffas daugiausia žinomas kaip globalistinės finansų sistemos kritikas, pastaruoju metu jis daugiausia dėmesio skiria tam, kad atskleistų, jo nuomone, paslėptą kovos su pandemija priemonių, įgyvendinamų visame pasaulyje, darbotvarkę.

Pranešime pažymima, kad ši schema sutelkta aplink WEF, kurį Švabas sukūrė Šveicarijoje 1971 m., būdamas 32 metų amžiaus.

"WEF visuomenei geriausiai žinomas dėl kasmet sausio mėnesį Šveicarijoje, Davose, rengiamų konferencijų, kurių tikslas - suburti politinius ir verslo lyderius iš viso pasaulio ir aptarti aktualias problemas. Šiandien tai yra vienas svarbiausių globalistinio valdžios elito tinklų pasaulyje, kurį finansuoja maždaug tūkstantis tarptautinių korporacijų", - teigiama ataskaitoje.

Nors iš pradžių WEF pritraukdavo tik ekonomistus, pastaraisiais metais jis išaugo ir apėmė verslo, pramogų ir žiniasklaidos elitą.

"1992 m. Švabas įsteigė analogišką instituciją - mokyklą "Global Leaders for Tomorrow", kuri 2004 m. buvo atkurta kaip "Young Global Leaders". Šios mokyklos dalyviai turi pateikti paraišką dėl priėmimo, o vėliau jiems taikoma griežta atranka", - aiškinama ataskaitoje, toliau vardijant pirmuosius ir naujausius absolventus: Vokietijos kanclerė Angela Merkel (Angela Merkel), Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron), taip pat neseniai studijas baigę Kalifornijos gubernatorius Gavinas Newsomas (Gavin Newsom) ir Bideno transporto sekretorius Pete'as Buttigiegas (Pete Buttigieg).

Tarp kitų absolventų yra milijardieriai Džefas Bezosas (Jeff Bezos) ir Bilas Geitsas (Bill Gates), pažymima ataskaitoje.

"Atsižvelgdamas į augantį nepasitenkinimą antikovidiškomis priemonėmis, kurias įgyvendina mokyklos absolventai, dabar tapę šalies lyderiais, Wolffas mano, kad gali būti, jog šie žmonės buvo atrinkti dėl jų noro daryti viską, kas jiems liepiama, ir kad jie yra ruošiami nesėkmei, kad vėliau kilusiu atgarsiu būtų galima pasinaudoti siekiant pateisinti naujos pasaulinės valdymo formos sukūrimą", - sakoma ataskaitoje.

"Iš tiesų, A. Wolffas pažymi, kad politikai, pasižymintys unikaliomis asmenybėmis ir stipriomis, originaliomis pažiūromis, tapo retais, o pastarųjų 30 metų valstybių lyderių skiriamasis bruožas buvo jų klusnumas ir laikymasis griežtos globalistinės linijos, diktuojamos iš viršaus", - priduriama ataskaitoje.

Tai padėtų paaiškinti, kodėl visi į Jaunųjų pasaulio lyderių mokyklą patekę kairieji niekada nenukrypsta nuo viešai skelbiamų tų pačių problemų ir klausimų "sprendimų" - kaip lemingai. Jie buvo atrinkti rankomis per procesą, kurio metu jie buvo identifikuoti kaip "taip" vyrai ir moterys globalistų reikalui, o tai mus sugrąžina prie COVID pandemijos ir kodėl visi šie žmonės pasirinko tas pačias priemones, kad "sulėtintų plitimą" (nė viena iš jų neveikė, bet visos suteikė jiems papildomų galių).

"Kaip atsitiko, kad daugiau nei 190 vyriausybių iš viso pasaulio galiausiai su COVID-19 pandemija susidorojo beveik lygiai taip pat: uždarymas, kaukės ir skiepų kortelės dabar yra įprasti dalykai visur?" - pastebėjo vienas asmuo, reaguodamas į ataskaitą.

Dabar jau žinome: Visa tai - dešimtmečius trunkančio autoritarinio globalizmo žygio dalis, o COVID-19 yra naujausia priemonė.

Daugiau panašių istorijų skaitykite Tyranny.news.

Šaltiniai:

RairFoundation.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 11:22 Receptai – Patiekalai Gudobelė ir paprastoji sukatžolė gydo stenokardija

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: Sausos gudobelės uogos, Džiovinta sukatžolė, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau