Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 30

"Pfizer" siūlo nuryti vaistus su įterptomis mikroschemomis

Globalistinė medicininės kontrolės darbotvarkė, prasidėjusi nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19) vakcinų, pasieks naują lygį, kai Pfizer pradės kurti geriamuosius vaistus su juose įmontuotomis mikroschemomis.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Niujorke įsikūrusios farmacijos bendrovės generalinis direktorius Albertas Burla (Albert Bourla) per 2018 m. Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) susitikimą Davose (Šveicarija) išreiškė šio įvykio svarbą. Jis paaiškino, kad kiekvienoje tabletėje bus "biologinė mikroschema", skirta sekimo ir stebėjimo tikslams. Suvartojus tabletę ir jai ištirpus organizme, valdžios institucijos būtų informuojamos, kad vaistas buvo pavartotas, taip užtikrinant, kad būtų laikomasi reikalavimų.

"Įsivaizduokite, kaip bus laikomasi reikalavimų", - tuomet sakė Bourla. "Įsivaizduokite, kokios būtų to taikymo galimybės. Draudimo bendrovės žino, kad vaistus, kuriuos pacientai turėtų vartoti, jie ir vartoja". (Susiję: "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla 2018 m. Pasaulio ekonomikos forume fantazavo apie žmonių maitinimą "Wi-Fi" mikroschemų vaistais).

WEF interneto svetainėje paskelbtame straipsnyje aptariama lustinių implantų technologija, kurią Bourla propaguoja per nuryjamas mikroschemas, liekančias organizme.

"Kad ir kaip bauginančiai skambėtų lustiniai implantai, jie yra natūralios evoliucijos, kurią kadaise patyrė dėvimieji prietaisai, dalis", - rašė Kathleen Philips, Tarpuniversitetinio mikroelektronikos centro Belgijoje viceprezidentė, atsakinga už mokslinius tyrimus ir plėtrą.

Ji pridūrė: "Klausos aparatai ar akiniai nebėra stigma. Jie yra aksesuarai ir netgi laikomi mados dalyku. Panašiai ir implantai taps preke".

Philips" taip pat teisino vaikus, vartojančius šias nuryjamas mikroschemas, sakydama: "Tam yra rimtų, racionalių priežasčių, pavyzdžiui, saugumas."

Tačiau kritikai atkreipė dėmesį, kad WEF straipsnyje Philips naudojo neteisingą analogiją. Akiniai ir klausos aparatai nėra įmontuoti į kūną ir jų negali valdyti išorinės jėgos.

Paulas Josephas Watsonas (Paul Joseph Watson) iš "Summit News" taip pat negailėjo griežtų žodžių. "Straipsnyje stumiama mintis, kad papildytas žmogus yra neišvengiamas ir kad pasaulinis elitas turi sukurti galios monopolį šiai technologijai, kad galėtų ją "etiškai" reguliuoti", - rašė jis.

"Technologijai reikia "tinkamos paramos, vizijos ir įžūlumo", kuriuos, žinoma, suteiks jūsų technokratiniai valdovai, tie patys žmonės, kurie desperatiškai bando cenzūruoti internetą, kad jų nebūtų galima kritikuoti."

WEF generalinis direktorius propaguoja mikroschemas

Įdomu tai, kad WEF generalinis direktorius Klausas Švabas (Klaus Schwab) taip pat agresyviai propagavo mikroschemas, tvirtindamas, kad jas bus galima implantuoti ir skaityti žmogaus mintis.

Savo knygoje "Didysis persitvarkymas" K. Švabas propagavo vadinamąją ketvirtąją pramonės revoliuciją ir transhumanizmo idėją. Jis rašė, kad ši revoliucija "lems mūsų fizinės, skaitmeninės ir biologinės tapatybės susiliejimą".

Izraelio intelektualas Yuval Noah Harari, vyriausias WEF patarėjas, taip pat teigė, kad žmonės jau dabar yra "hakeriniai gyvūnai" ir "laisva valia nebebus", kai jie gaus eksperimentinius švirkštus.

"COVID yra labai svarbus, nes būtent tai įtikina žmones sutikti įteisinti visišką biometrinį stebėjimą. Turime ne tik stebėti žmones, bet ir tai, kas vyksta po jų oda", - sakė Hararis, kuris save stilizuoja kaip "naujųjų laikų pranašą".

Daugiau naujienų apie "Pfizer" ir kitas didžiąsias farmacijos bendroves rasite svetainėje BigPharmaNews.com.

Žiūrėkite ištrauką iš laidos "The Stew Peters Show", kurioje pats Bourla pripažįsta pažeidęs federalinius įstatymus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau