Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 18

Buvęs "Big Pharma" darbuotojas teigia, kad visa pramonė žinojo, jog artėja COVID-19 pandemija

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Gydytojas ir mokslininkas, dirbęs su keliomis didžiosiomis farmacijos bendrovėmis, įskaitant "Pfizer" ir "Johnson & Johnson", teigė, kad visa farmacijos pramonė žinojo, jog artėja Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemija, ir įspėjo, kad artėja dar blogesni dalykai.

Dr. Christina Rahm, medicinos tyrėja, sveikatos ir sveikatingumo ekspertė, be kita ko, yra įkūrusi sveikatos ir sveikatingumo konsultacijų įmonę. Prieš tai ji dirbo didžiosios farmacijos pasaulyje.

Dirbdama farmacijos pramonėje, Rahm taip pat patyrė darbo su kitomis didžiosios farmacijos bendrovėmis, tokiomis kaip "BioNTech", "Bristol Myers Squibb", "Biogen Idec", "Alexion Pharmaceuticals" ir UCB. Ji dirbo klinikinių tyrimų tyrėja, medicinos tyrėja, pardavimų ir rinkodaros specialiste.

Remdamasi savo patirtimi didžiojoje farmacijoje, Rahm padarė išvadą, kad "Pfizer" ir kelios kitos bendrovės žinojo, jog pasaulinė biologinė ataka, tokia kaip koronavirusas, yra netoli.

Į "Pfizer" Rahm buvo nuolat kviečiamas dirbti su įvairiais specialiais projektais. "Per tai man tiesiog buvo pasakyta, kad turime ruoštis, nes ateityje vyks biologinis karas ir bus paleisti virusai", - sakė ji, duodama interviu Stewui Petersui (Stew Peters) jo laidoje. "Taigi mes dirbsime su įvairiais dalykais, pavyzdžiui, monokloniniais antikūnais ir įvairiomis vakcinomis."

COVID-19 nutekėjimas iš Vuchano laboratorijos galėjo būti ne atsitiktinumas

Dirbdama "Big Pharma", Rahm sakė, kad jos viršininkai jai ir jos kolegoms sakė, jog reikia būti pasirengusiems surengti kelias biologines atakas bendradarbiaujant su įvairiomis šalimis.

"Tai nebūtų branduolinis karas, turėtume turėti įvairių dalykų, pavyzdžiui, virusų, bakterijų ir grybelių, kurie būtų paleisti. Taigi turėjome būti tam pasirengę", - sakė ji.

Nors Rahm įsitikinusi, kad "Pfizer" ir daugelis kitų didžiųjų farmacijos kompanijų gerai žinojo apie artėjančią inžinerinę pandemiją, ji nėra tikra, ar pati "Pfizer" buvo atsakinga už koronaviruso paleidimą į plačiąją visuomenę Vuchane.

Dabartinis COVID-19 kilmės supratimas yra toks, kad Wuhano virusologijos instituto (WIV), esančio Wuhano mieste centrinėje Kinijoje, mokslininkai, atlikdami eksperimentus su virusu, galbūt taip pat ir siekdami padaryti jį mirtinesnį, labiau užkrečiamą ir sunkiau gydomą, atsitiktinai jį nutekino.

Rahmos atskleidimas nepaneigia laboratorijos nutekėjimo teorijos. Tačiau jis leidžia manyti, kad nutekėjimas galėjo būti tyčinis, o ne atsitiktinis.

"Mes ruošėmės [tam], kad turėtume sprendimų, - tęsė ji. "Kad, kai jis bus išleistas, galėtume jį gydyti".

Rahma įspėja, kad atsiras daugiau ligų sukėlėjų

Dirbdama su "Big Pharma", Rahma dirbo kartu su tarptautinės korporacijos "Procter & Gamble" pareigūnais. Šie pareigūnai liepė jai padėti jiems surasti sprendimus, skirtus įvairių rūšių virusams, "nes jie sakė, kad bus daugybė virusų".

Kol ji dirbo šį darbą, keli kinų kolegos, kurie buvo gerai susipažinę su WIV posėdžių eiga, davė jai patarimą apie būsimą koronaviruso išleidimą, "ir kad bus keturi ar penki skirtingi dalykai, kurie, kaip jie sakė, bus išleisti".

Ir Rahma, ir Peters įspėjo, kad šie sukėlėjai bus išleisti netrukus ir gali skirtis, kokie tai bus sukėlėjai. Jie gali būti COVID-19 vakcinos įgyto imunodeficito sindromo, arba VAIDS, pavidalo, arba liga gali kilti iš nanorobotų, implantuotų žmonėms per tas pačias vakcinas.

Nanobotų buvimą "Pfizer" mRNA COVID-19 vakcinoje patvirtino ir kiti tyrėjai. Tarp kitų vakcinose aptiktų kenksmingų medžiagų yra grafeno oksido ir net gyvų parazitų.

Sekite Pandemic.news, kad sužinotumėte daugiau naujienų, susijusių su koronavirusų pandemija.

Žiūrėkite visą daktarės Kristinos Rahm interviu su Stew Peters laidoje "Stew Peters Show".

Šį vaizdo įrašą rasite kanale "The Prisoner" svetainėje Brighteon.com.

Šaltiniai:

Brighteon.com

NYPost.com

Orwell.city

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau