Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 29

Rastas negyvas dar vienas H. Clinton bendradarbis, žadėjęs demaskuoti elitinį pedofilų tinklą

Klintonų aukų skaičius išaugo po to, kai įtartinai mirė antrasis Klintonų bendradarbis, žadėjęs atskleisti informaciją apie elitinį pedofilų tinklą, kuriame dalyvavo Epsteinas ir Klintonai.

47 metų Ashley Haynes (Ashley Haynes) buvo rasta nuskendusi Arkanzaso upėje su prie kulkšnies pririštu prailgintuvu ir pritvirtinta prie betoninio bloko. Ji buvo pastebėta vos prieš kelis mėnesius, kai lankė Klintonų patarėją ir ilgametį Epšteino bičiulį Marką Midltoną (Mark Middleton), kurio kūnas šio mėnesio pradžioje buvo aptiktas pakibęs ant medžio su tokio pat stiliaus elektros laidu, apvyniotu aplink kaklą, o krūtinę pervėrus iš arti šautuvo.

Apstulbęs verslo partneris, kuris pažinojo Middletoną ir ragina atlikti nepriklausomą jo įtartinos mirties tyrimą, žurnalistams sakė, kad 47 metų Haynes neatsitiktinai apsilankė dabar jau mirusio Klintono bičiulio biure aptarti skubaus klausimo.

"Mačiau ją Marko kabinete!" - portalui RadarOnline.com sakė verslo partneris. "Aš išėjau, o jis (Middletonas) man sakė, kad turi labai svarbų susitikimą - ir štai ta moteris, kuri atėjo!"

"Nežinau, ar ten yra koks nors ryšys, ar ne, bet žinau, kad mane sukrėtė žinia, jog ji nuskendo irkluodama Arkanzaso upėje", - sakė anoniminis šaltinis. "Tada po kelių mėnesių paslaptingai miršta Markas?"

Radarline.com praneša: Haynes, dviejų vaikų motina iš Little Rock priemiesčio Maumelle, dingo sausio 12 d. po to, kai ant savo virtuvės salos prekystalio paliko raštelį, kuriame buvo parašyta "ant vandens, myliu jus visus". Paskutinį kartą ją matė vietos gyventoja, irkluojančią valtį su hidrokostiumu, teigiama policijos pranešime, kurį gavo RadarOnline.com.

Po didžiulės paieškos jos lavoną po keturių dienų aptiko šeimos draugas - panardintą 10 pėdų vandenyje!

"Ponia Haynes prie kojos buvo prisisegusi maišelį su žaliu prailgintuvu", - teigiama policijos ataskaitoje. "Maišo viduje buvo didelis betono blokas, kurio matmenys 16x16x4".

Šaltinis, artimas P. Haynes, kuri dirbo labdaros grupėje, maitinančioje ir aprenginėjančioje benamius, "Radar" sakė, kad 110 kg sverianti buvusi manekenė, tapusi jogos mokytoja, niekada nebūtų atėmusi sau gyvybės, o juolab plaukusi irklente upe, nešdamasi 58 kg sveriantį betoninį savižudžio bloką!

"Tai neturėjo jokios prasmės, ji niekada nebūtų nusižudžiusi", - sakė Haynes šaltinis. "Kai išgirdau, kad ji dingo, iškart supratau, kad tai buvo nesąžiningas žaidimas. Netikiu, kad ji nusižudė. Kaip ji galėjo irkluoti vandenį upėje su betoniniu bloku!"

Šaltinis nežinojo, ar Haynesas pažinojo Middleton, ar buvo su ja susijęs.

Teigiama, kad Haynes, kaip ir Middleton, sirgo depresija, ir tyrėjai nustatė, kad jų abiejų mirtis buvo "savižudybė", nors nė viena iš jų nepaliko savižudybės raštelio.

Middleton mirtis taip pat glumina.

Buvęs H. Clinton prezidento rinkimų kampanijos finansų direktorius buvo rastas pakibęs ant medžio su pigiu "Dollar Store" tipo prailgintuvu ant kaklo po to, kai įsibrovė į fermą su stalu, kad pasidarytų improvizuotą pasagą.

"Visi, kuriuos čia pažįstu ir kurie dirbo su Marku, žino, kad fiziškai neįmanoma, jog Markas būtų nusižudęs", - portalui RadarOnline.com sako Middletono verslo partneris.

Middletonas ir Haynesas patenka į didėjantį lavonų, siejamų su H. Clintonu ir M. Epsteinu, kuris 2019 m. buvo rastas pakibęs savo Niujorko kalėjimo kameroje, kai laukė kaltinimų prekyba žmonėmis.

Tarp kitų yra artimiausias Epsteino bendrininkas Jeanas-Lucas Brunelis (jean-Luc Brunel), 76 metų prancūzų modelių skautas, tapęs suteneriu, kuris buvo rastas pakibęs savo kalėjimo kameroje Paryžiuje, Prancūzijoje, ir 55 metų Clintono ir Epsteino bičiulis Steve'as Bingas (Steve Bing), kuris, kaip įtariama, nusižudė 2020 m. iškritęs iš 27 aukštų pastato Los Andžele.

Verslo bendrininkas pasakojo Radarui, kad Midltonas aktyviai dalyvavo finansinėse investicijose su tais pačiais Little Rock veikėjais, kurie, kaip įtariama, dirbo su Johnu Glasgow (John Glasgow), vyriausiuoju "CDI Contractors Inc.", pagrindinės įmonės, kuri statė Klintonų biblioteką, finansų direktoriumi.

Glazgas dingo be žinios 2008 m., pranešęs apie finansinius pažeidimus, susijusius su Klintonų bibliotekos statybos išlaidomis, o 2015 m. jo skeleto palaikai buvo rasti Petit Žano valstybiniame parke. Jo mirties priežastis nenustatyta.

Mėginimai susisiekti su Middletono, Hayneso ir Glasgow šeimomis buvo nesėkmingi.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:28 Receptai – Patiekalai Morkos su medumi laringitui gydyti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: morkų, medus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau