Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 29

Randas Paulas: "Elitistai nori įvesti naują pasaulio tvarką - tai ne sąmokslo teorija

Senatorius Randas Paulas (Rand Paul) perspėjo, kad elitas atvirai siekia įvesti "Naująją pasaulio tvarką" tiesiai mums po nosimi.

Laidoje "Fox News" senatorius R. Paulas aptarė Davose vykstantį Pasaulio ekonomikos forumo susitikimą ir pareiškė, kad tai nėra sąmokslo teorija, kai teigiama, jog ši organizacija siekia vienos pasaulinės vyriausybės.

Paulas perspėjo, kad "tikrasis pavojus, kuris čia yra dar pavojingesnis nei visas jų netikras rūpinimasis anglies dvideginio pėdsaku, tikrasis pavojus yra toks; pažiūrėkite, kokia bloga yra jūsų vyriausybė šalyje, kurioje jūs galite balsuoti už šiuos žmones".

"Tai būtų vyriausybė, pasaulinė vyriausybė, kurioje jūs negalite balsuoti už nieką. Tai yra baisiausias visų košmaras", - sakė Paulas, turėdamas omenyje WEF "skverbimąsi" į vyriausybes visame pasaulyje.

"Biurokratija, dėl kurios turime problemų Jungtinėse Valstijose, nes negalime dėl jų balsuoti, balsuojame netiesiogiai", - sakė Paulas ir pridūrė: "Ar galite įsivaizduoti vieno pasaulio biurokratiją su visais šiais elitistais ir jų privačiais lėktuvais, kurie valdytų mūsų šalį, o mes negalėtume balsuoti?"

"Taigi aš esu griežtai nusistatęs prieš tai, o žmones, kurie kalbėjo apie vieno pasaulio vyriausybę, jie vadindavo sąmokslu. Mes visada sakydavome, kad ne, tai yra jų misijos nuostatuose".

"Jie tai sako per kiekvieną susirinkimą. Štai už ką jie pasisako", - skelbė Paulas ir pridūrė: "Suvereniteto nebuvimas reiškia laisvės nebuvimą, tai reiškia reakcijos trūkumą ir visiškai prieštarauja viskam, ką reiškia mūsų šalis."

ŽIŪRĖKITE:

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau