Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 29

Pasaulio ekonomikos forumas: Iki 2030 m. išmanieji telefonai bus priverstinai įmontuoti į jūsų kūną

Pasaulio ekonomikos forumas pareiškė, kad iki 2030 m. visi žmonės turės išmaniuosius telefonus, įmontuotus į savo kūnus.

Šią šaltą prognozę išsakė "Nokia" vykdomasis direktorius Pekka Lundmarkas (Pekka Lundmark), šią savaitę dalyvaudamas WEF Davose vykusiame forume:

"Iki to laiko (2030 m.) išmanusis telefonas, kokį jį žinome šiandien, tikrai nebebus labiausiai paplitusi sąsaja, daugelis šių dalykų bus įmontuoti tiesiai į mūsų kūnus".

Thepulse.com praneša: Tačiau, kol išmanieji telefonai bus implantuoti tiesiai į kūną, Lundmarkas mano, kad žmonės atsisakys išmaniųjų telefonų ir pereis prie dėvimųjų įrenginių, pavyzdžiui, akinių.

Vis dėlto vargu ar pasaulyje dominuos išmanieji telefonai, akiniai ar kiti prietaisai, kol 6G taps įprastu reiškiniu - tikimasi, kad komercinėje rinkoje jie pasirodys maždaug 2030 m. Vis dėlto tik 30 proc. pasaulio yra skaitmenizuota, o norint, kad kiti 70 proc. pasaulio "įsijungtų", reikės atlikti daug infrastruktūrinių darbų.

Tiems, kam įdomu, pasakysiu, kad šiuo metu tiksli 6G apibrėžtis nėra aiški, nes pasaulis vis dar tvarkosi su 5G. Prieštaringai vertinama technologija, kurios neigiamų pasekmių dar nežinome.

"Išmaniosios žinių sistemos bus derinamos su tvirtomis skaičiavimo galimybėmis, kad žmonės taptų be galo efektyvūs ir iš naujo apibrėžtų, kaip gyvename, dirbame ir rūpinamės planeta. Nors 5G srityje dar daug naujovių, išleidus naujus standartus "5G-Advanced", "Nokia Bell Labs" jau pradėjo 6G mokslinių tyrimų darbus,"

Tačiau daugeliui žmonių kyla didelis klausimas, ar turėtume eiti transhumanistine kryptimi - integruoti technologijas tiesiai į žmogaus kūną? Jei taip, kur tai baigiasi? Ar tai pakeis tai, ką reiškia būti žmogumi? Ar apsvarstėme galimus neigiamus to padarinius?

Štai Pekka Lundmarkas Davose išsako savo teiginį.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... Kas buvo gandai, tampa realybė. Kam buvo reikalingas 5G? Nepamenate... Kas ankščiau buvo kalbama? 5G tik duomenų siuntimui... tai lengvesniam sekimui ir žmogaus kontrolei...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau