Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Gruodžio » 17

Gatesas: JAV piliečiai ‘iki 2028 m. turi priimti skaitmeninį asmens tapatybės dokumentą’ arba jiems gresia ‘pašalinimas iš visuomenės’

JAV piliečiai ‘iki 2028 m. turi priimti skaitmeninį asmens tapatybės d

Globalistas milijardierius Billas Gatesas perspėjo JAV piliečius, kad jie privalo ne vėliau kaip iki 2028 m. pradėti naudoti naują privalomą skaitmeninio asmens tapatybės dokumento technologiją, kitaip jiems gresia "pašalinimas iš visuomenės".

Jungtinės Tautos, Bilo ir Melindos Geitsų fondas ir Rokfelerio fondo partneriai paskelbė pradedantys iniciatyvą "50-in-5", kuria siekiama iki 2028 m. paspartinti skaitmeninės tapatybės, skaitmeninių mokėjimų ir dalijimosi duomenimis diegimą 50-yje "pirmųjų" skaitmeninės viešosios infrastruktūros (DVI) šalių.

Jei tai pavyks, Gateso skaitmeninės tapatybės platforma suteiks globalistinėms vyriausybėms ir korporacijoms įgaliojimus sukurti socialinio kredito balų sistemas, nustatančias kelionių leidimus, vartojimo lengvatas ir sandorių galimybes su programuojamais pinigais.

Tai galėtų apimti individualaus anglies pėdsako stebėjimą, itin mažų emisijų zonas (ULEZ) ir CBDC programavimą, kuriuo siekiama apriboti "mažiau pageidaujamus" pirkinius, o tai atitiktų Didžiojo persitvarkymo tikslus, kuriuos propaguoja globalistai.

Lapkričio 8 d. numatytame virtualiame pradžios renginyje darbotvarkė "50-in-5" pristatoma kaip "šalių inicijuota propagavimo kampanija". Oficialiame pranešime teigiama, kad iki 2028 m. kampanijos tikslas - padėti 50 šalių sukurti, pradėti ir išplėsti skaitmeninės viešosios infrastruktūros elementus.

Skaitmeninė viešoji infrastruktūra, kuri, kaip teigiama, yra finansinio įtraukimo, patogumo, geresnės sveikatos priežiūros ir aplinkosaugos pažangos priemonė, apima skaitmeninę tapatybę, skaitmeninius mokėjimus, pavyzdžiui, centrinių bankų skaitmenines valiutas (CBDC), ir plataus masto dalijimąsi duomenimis, kurie sudaro būsimos technokratinės valdymo sistemos pagrindą.

Propaguotojai teigia, kad DPI yra labai svarbus dalyvavimui rinkose ir visuomenėje, panašus į vakcininių pasų priėmimą, tačiau platesnio masto.

Kampanijos "50-in-5" tikslas - per ateinančius penkerius metus 50 šalių saugiai, integruotai ir sąveikaujant sukurti, įdiegti ir išplėsti bent vieną skaitmeninės viešosios infrastruktūros komponentą.

Kampanija "50-in-5" yra Billo ir Melindos Gatesų fondo, Jungtinių Tautų vystymo programos, Skaitmeninių viešųjų gėrybių aljanso ir "Co-Develop" bendradarbiavimas.

Organizaciją "Co-Develop" įkūrė Rokfelerio fondas, Bilo ir Melindos Geitsų fondas, "Nilekani Philanthropies" ir "Omidyar Network".

Skaitmeninių viešųjų gėrybių aljanso plane, kuriame pristatoma "skaitmeninių viešųjų gėrybių skatinimo veikla", kartu su kitomis organizacijomis ir keliomis vyriausybėmis išvardyti Gateso ir Rockefellerio fondai.

"Į žmones orientuotiems išmaniesiems miestams reikia prieinamos, saugios ir sąžiningos skaitmeninės viešosios infrastruktūros, kuri suteiktų galią skaitmeninėms paslaugoms ir užtikrintų visiems lygias galimybes visapusiškai dalyvauti pilietiniame gyvenime", - rašoma Jungtinių Tautų dokumente "Skaitmeninės viešosios infrastruktūros kūrimo ir užtikrinimo vadovas" (Building & Securing Digital Public Infrastructure Playbook), 2022 m. birželis.

Sociable ataskaita: Jungtinių Tautų Skaitmeninės viešosios infrastruktūros kūrimo ir kūrimo vadove teigiama, kad skaitmeninė tapatybė yra skaitmeninės viešosios infrastruktūros pagrindas: "Apskritai yra trys pagrindiniai protokolų tipai, kurie palengvina skaitmeninę viešąją infrastruktūrą: skaitmeninė tapatybė, skaitmeniniai mokėjimai ir keitimasis duomenimis."

"Šie trys protokolai paprastai reikalingi daugumai skaitmeninių paslaugų sandorių, pavyzdžiui, leidimų išdavimui, licencijų išdavimui ar įrašų teikimui, kuriems dažnai reikia patvirtinti naudotojo tapatybę, sudaryti sąlygas agentūroms ir naudotojams keistis duomenimis ir galiausiai autorizuoti mokėjimus internetu."

"Teikdamos pirmenybę šiems trims protokolams, - teigia JT, - vietos valdžios institucijos gali sudaryti prielaidas sėkmingai plėtoti visą skaitmeninių paslaugų ekosistemą, atitinkančią unikalius jų bendruomenės poreikius."

Ši skaitmeninė tapatybė lemia, kokiais produktais, paslaugomis ir informacija galime naudotis - arba, atvirkščiai, kas mums uždaryta, - rašė Pasaulio ekonomikos forumas, 2018 m.

Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) numato, kad skaitmeninė tapatybė bus susieta su viskuo, pradedant finansinėmis paslaugomis ir sveikatos priežiūros įrašais, baigiant kelionėmis, judumu ir skaitmeniniu valdymu - visa tai yra DPI sudedamosios dalys.

iki 2028 m. turi priimti skaitmeninį asmens tapatybės dokumentą

DPI šalininkams Indija yra puikus pavyzdys, kaip atrodo sėkmingas diegimas, kaip rodo šių metų G20 ir B20 aukščiausiojo lygio susitikimai.

Kalbėdamas rugpjūčio mėn. vykusiame B20 Indijos aukščiausiojo lygio susitikime Indijos skaitmeninės tapatybės architektas Nandanas Nilekani (Nandan Nilekani) pasigyrė, kaip Indija plačiu mastu įdiegė skaitmeninę viešąją infrastruktūrą ir kaip kitos šalys galėtų pasekti jo pavyzdžiu ir naudoti DPI viskam - nuo vakcinų pasų, mokesčių rinkimo ir rinkliavų mokėjimo iki prisitaikymo prie klimato kaitos ir perėjimo prie žiedinės ekonomikos.

Šių metų pradžioje Nilekani apie DPI kalbėjo TVF, sakydamas, kad skaitmeninė tapatybė, išmanieji telefonai ir banko sąskaitos yra trys "naujojo pasaulio įrankiai", kuriuos turėtų turėti visi.

Kadangi G20 šalys įsipareigojo maždaug iki 2050 m. vykdyti nulinio anglies dioksido išmetimo politiką, daugelis DPI iniciatyvų yra skirtos šiam tikslui pasiekti, o tai reiškia, kad bus ribojama tai, ką galime vartoti, ką galime įsigyti ir kur galime eiti, nes plačiai diegiami skaitmeniniai tapatybės dokumentai ir CBDC, skirti sekti, atsekti ir kontroliuoti kiekvieną mūsų žingsnį į žmones orientuotuose 15 minučių išmaniuosiuose miestuose.

Kampanija "50-in-5", kuria siekiama paspartinti skaitmeninės viešosios infrastruktūros diegimą, atsirado ne žmonių valia.

Priešingai, kampanija "50-in-5" yra neišrinktų globalistų iš Gateso fondo, Jungtinių Tautų ir Rokfelerio fondo koalicijos sugalvota darbotvarkė, kuria siekiama pagreitinti technokratinę kontrolės sistemą pasitelkiant skaitmeninę tapatybę, skaitmeninius mokėjimus ir masinį dalijimąsi duomenimis.

P.S. kai kalbama apie JAV, kalbama apie visą pasaulį... kas buvo gantai, tai jau tampa realybe. Žmogus, mąstantis suvoks... avys eis pagal šeimininko nurodymus. Avys pasakys: aš nieko blogo gi nedarau... dėl manęs gali sekti, mane kontroliuoti, man drausti... kad tik aš savo tvartelyje gyvenčiau ir manęs neliestu. Avys nesuvokia... po to kas bus įvykdytą... atgal kelio gali ir nebūti... tiesiog tapsi vergu. Nieko neturėsi... ir būsi jau nelaimingas, vergas. Ar jiems pavyks? Viskas priklauso nuo prabudusiu avių.... Ir tai palies kiekvieną, nesvarbu ką dirbą, koks jo darbas, kam "užpakalį" laižo....

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 17:45 12 pagrindinių požymių, kad vyras yra nelaimingas santuokoje
Nelaimė santuokoje gali būti panaši į bandymą išspręsti galvosūkį. Kalbėsime apie devynis ženklus, kurie gali rodyti, kad vyras jaučiasi nelaimingas santuokoje. Šiuos požymius ne visada lengva pastebėti, tačiau jie yra tarsi mažos užuominos, pranešan...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau