Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2022 » Birželio » 9

Idealios atostogos pagal Zodiako ženklą

Nuostabus paplūdimys, žygiai kalnuose, o gal kotedžas miške? Yra daug būdų praleisti atostogas. Galima būti aktyviems arba labai atsipalaidavusiems. Atostogauti galima su šeima, draugais, su partneriu arba vienam. Atostogos – tai laikas atsipalaiduoti ir pasikrauti energijos. Nuo to, kaip jas praleisime, priklausys net mūsų savijautą likusią metų dalį! Renkantis vietą atostogoms verta atsižvelgti į savo Zodiako ženklą. Tai daug pasako apie pageidavimus ir asmenybę. Jei dar neapsisprendėte, kaip praleisti atostogas, jums padės šis atostogų horoskopas!

Avinams patinka, kai kas nors nutinka. Jų netrikdo minios žmonių. Kita vertus, jie taip pat mėgsta egzotiką ir aukštą temperatūrą, todėl tiktų atostogos prie šiltos jūros, pavyzdžiui, Izraelyje ar Egipte. Užuot lankę muziejus, geriau aplankykite vietinius turgus. Avinas mėgsta apsipirkti. Iš kiekvienos kelionės privalo parsivežti suvenyrą.

Jaučiui atostogos – poilsio metas. Šio ženklo žmonės mielai gulės paplūdimyje ir gurkšnos gėrimus. Per savo atostogas Jaučiai norėtų tiesiog tinginiauti, gerai išsimiegoti ir nieko neveikti. „Viskas įskaičiuota” viešbutis yra gera idėja, bet taip pat patiks ir kelionė laivu ar kelios dienos kotedže. Rekomenduojama apsilankyti Kipre, Kretoje ar Rodo saloje.

Dvyniai yra energingi ir labai smalsūs. Jie mielai lankosi visur ir sužino apie kitas kultūras. Jie gali linksmintis bet kur, tačiau tobulos atostogos jiems yra nuotykis. Dvyniai turėtų išvykti į džiungles arba praleisti kelias dienas Afrikos kaime. Šio ženklo žmonės yra labai atviri ir mėgsta iššūkius. Taip pat gera idėja yra išgyvenimo stovykla ar žygiai į kalnus. Jie mielai vyksta atostogauti vieni, kad susipažintų su naujais žmonėmis.

Vėžiai yra labai emocingi ir orientuoti į šeimą. Jei išvyksta, tai tik su savo artimaisiais. Kotedžas kaime jiems puikiai tiks. Šio ženklo žmonės labai vertina meną. Į jų atostogų planus turėtų būti įtrauktas ir muziejų bei paminklų lankymas. Jie tikrai nemėgsta staigmenų. Atostogos Vėžiams turi būti kruopščiai suplanuotos.

Liūtams patinka prabanga. Svajonių atostogos šio ženklo žmonėms – išskirtinis viešbutis. Per atostogas Liūtas nenori gaminti, tvarkytis ar net planuoti kelionių. Jis geriau sumokės, kad visa tai už jį padarytų kiti. Svarbu rasti pusiausvyrą tarp įdomių potyrių ir atsipalaidavimo. Liūtai mėgsta iššūkius ir yra labai ambicingi. Jiems taip pat patiks nuotykių kupinos atostogos. Egzotiškos džiunglės ir išgyvenimo stovykla – taip pat jiems.

Mergelės puikiai pailsės ekskursijų metu. Maži, žavūs miesteliai jiems puikiai tinka. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, taip pat puikiai jausis kaime. Mergelės ramios ir tvarkingos. Nemėgsta staigmenų. Jų atostogos turi būti suplanuotos iki mažiausių smulkmenų. Mergelės vertina ramybę.

Svarstyklės atostogas greičiausiai leis aktyviai. Jos nemėgsta dykinėti ir gaišti laiką. Idealios atostogos Svarstyklėms – tai sporto ir ekskursijų derinys. Gal dviračių žygis istoriniu taku? Ar bėgiojimas tarp architektūros paminklų? Svarstyklėms kelionė į kalnus bus geresnė idėja nei išskirtinis viešbutis prie jūros. Jei atostogauti prie vandens, tai būtina reikės plaukti laivu!

Skorpionas geriausiai jaučiasi prie vandens. Vandenynas, jūra, ežeras ar marios – puiki vieta atostogoms. Jie vertina ramybę. Šio ženklo žmonėms patinka pažįstamos vietos. Jie dažnai atostogauja toje pačioje vietoje daugelį metų.

Šaulys yra gimęs būti keliautoju ir nuotykių ieškotoju. Puiki idėja Šauliui – kelionė aplink pasaulį. Arba dviračių ralis po Lietuvą ir kaimynines šalis. Jie nekantrauja leistis į kruizą, vykti į džiungles ar kupranugariais keliauti per dykumą. Jam patinka veikla, iššūkiai ir nauji žmonės. Jis taip pat neatsisakys meilės nuotykių per atostogas.

Ožiaragiai dažniausiai būna baisūs darboholikai. Dažnai jie išvis nevažiuoja atostogų. Darbas ir pareigos jiems prioritetas. Tačiau nusprendę išvykti, nori gauti kuo daugiau naudos. Tačiau jiems greitai viskas nusibosta. Jiems puikiai tiks trumpos, kelių dienų kelionės. Per dvi atostogų savaites Ožiaragis būna labiau pavargęs nei tiesiog dirbdamas.

Vandeniai yra meniškos sielos. Šio ženklo žmonės taip pat dažnai būna vieniši. Jiems sunku sutarti su kitais. Jie nemėgsta nusileisti ir labai gina savo laisvę ir nepriklausomybę. Jie dažnai mato kitus žmones kaip kliūtis savo kelyje. Todėl geriausios atostogos Vandeniui – savarankiškas pabėgimas. Vandenis neketina prisitaikyti prie kitų. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, vertina originalumą. Jiems patinka ne pačios populiariausios vietos.

Žuvys gerai jaučiasi prie vandens. Jos mėgsta keliauti ir tyrinėti tolimas vietas. Tobulos atostogos būtinai yra drauge su artimaisiais.

Priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau