Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 14

WEF paskelbė planą, kaip stebėti vaikus naudojant RFID žymas

Pasaulio ekonomikos forumas pristatė savo planus, pagal kuriuos įgyvendinant "Didžiojo pertvarkymo" darbotvarkę visiems pasaulio vaikams bus implantuojami atsekami RFID lustai.

Radijo dažnio atpažinimo (RFID) žymos skleidžia "impulsą", kurį gali nuskaityti elektroninis skaitytuvas.

2022 m. gegužės mėn. vykusiame Davoso susitikime Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) paskelbė apie ketinimus žengti dar vieną žingsnį į priekį ir RFID žymes įdėti į drabužius. Jie nori, kad žymos būtų kiekviename drabužyje.

Uncanceled.news praneša: WEF savo pareiškimu viską pernelyg supaprastino, tačiau norėdami aprėpti visą spektrą, kokie yra tikrieji jų ketinimai, turime į tai įsigilinti.

Pradėkime nuo POS, arba Point of Sale, kas, atrodo, yra "HappyStore" "laiminga kasa", kurioje apsiperkate. 

POS įrenginys toli gražu nėra paprastas kasos aparatas, tai inventoriaus kontrolės kompiuteris, kuris, naudodamas brūkšninius kodus, iš turimų atsargų atima įsigytas prekes.

Bet palaukite, yra dar daugiau! Be to, "Happy" kamera, tiesiogiai virš galvos fiksuojanti jūsų pirkinį, sugebėjo sudaryti jūsų sandorio nuotrauką ir vaizdo įrašą, susiejant jį su kompiuteriu ir bet kokia mokėjimo forma, kuria pirkote.

Argi tai ne puiku? Jūs mokėjote grynaisiais, bet jie nufilmavo tą dėžutę .223 kalibro šovinių, kurią nusipirkote, kartu su data ir laiku. Visa tai dar labiau patvirtina mobilusis telefonas.

Mobilusis telefonas: sekimo įrenginys, kuris automatiškai kas keturias (4) sekundes ar rečiau siunčia impulsą, fiksuoja jūsų buvimo vietą ir susieja ją su bet kuria parduotuve, prie kurios esate, ir visais šalia jūsų esančiais žmonėmis. Tai "daiktų internetas", kuriame visi prietaisai šneka ir stebi jūsų veiklą, jūsų buvimo vietą ir bet kokius "lėlininkus", kurie klaidžioja netoliese jūsų.

Snowdenas tai atskleidė, bet visa šalis iš esmės nekreipė į tai dėmesio ir apsipirkinėjo toliau.

Yra bendrovė "Swicofil", kurios svetainę galite apžiūrėti adresu www.swicofil.com. Ji gamina RFID pluoštus ir siūlus. Šiuos pluoštus galima plauti, jie yra lankstūs ir ilgaamžiai. 

Pažiūrėkite, kaip tai paprasta: išausta pačiame drabužyje.

Apibūdinant RFID, galima pasakyti, kad žemo dažnio sistemos veikia 125-134 kHz dažniu, o jų nuskaitymo nuotolis yra ribotas (4-5 colių).  Aukšto dažnio sistemos veikia 13,56 MHz dažniu, jų veikimo nuotolis yra apie 35-40 pėdų. Tai yra "pagrindai", o įdiegus 5 G, šie diapazonai tikriausiai padidės.  UHF dažniai veikia nuo 865 iki 928 MHz, tačiau diapazonas nenurodytas.

Išlaikomas ekonomiškumas. Tačiau vien RFID neužtenka. Tai atveria visiškai naują kelią... su bauginančiomis pasekmėmis.

Biometrika ir RFID

Susipažinkite su "Brivo" įmone, kuri specializuojasi biometrijos ir RFID derinimo srityje. Jų svetainę galima rasti adresu www.brivo.com. Jie siūlo derinti veido atpažinimo programinę įrangą su integruotomis kameromis, kurios "lygina į kameros matymo lauką patenkančius žmones su duomenų baze".

Nepaminėtas faktas, kad visose šiose bendrovėse dauguma vartotojų-marionečių sutinka (savo noru ar nesąmoningai), kad šie saugomi duomenys būtų skelbiami pagal plačią "rinkodaros" arba "iš rinkos gautos" informacijos kategoriją. Tai reiškia, kad "HappyStore #1" parduotuvėje surinktus veido atpažinimo duomenis gali panaudoti "HappyStore #2", net jei parduotuvės visiškai nepanašios.

Išnagrinėjau "Data V Tech" išleistą informacinį lapą "RFID / biometrinių technologijų integracija", esantį adresu www.datavtech.com. Jums patiks ši ištrauka:

Radijo dažnio identifikavimas (RFID) automatiškai identifikuoja ir seka prie objektų pritvirtintas etiketes, naudodamas elektromagnetinius laukus. 

Tuo tarpu biometrinės technologijos matuoja žmonių biologinius aspektus, kad juos identifikuotų. Pavyzdžiui, elektromagnetinės apklausos impulsas iš netoliese esančio RFID skaitytuvo suveikia žymes. Tuomet jos perduoda skaitmeninius duomenis, pavyzdžiui, identifikuojantį inventoriaus numerį arba darbuotojo darbo valandas, atgal į skaitytuvą. RFID ir biometrinių technologijų atstovė "Time & Attendance Security Systems" įrodė veiksmingą integraciją į "Epicor Kinetic" (ERP), kad būtų galima automatiškai stebėti darbuotojų darbo valandas ir formuoti darbo laiko apskaitos žiniaraščius."

Taip. Jie prižiūrės ir prižiūrės visišką vergų atskaitomybę... kol jie gyvens Eliziejuje, tiesa?

Kam reikalingos RFID žymos, sekimas, stebėjimas?

Kitame straipsnyje apie artėjančią kinų invaziją minėjau, kad vakcinose yra tokių dalykų kaip grafeno nanodalelės ir kitos metalinės medžiagos. Visai gali būti, kad šios farmacijos bendrovės, gavusios "valstybės palaiminimą", atrinko šias medžiagas.

Taip gali būti siekiama įgyvendinti bendrą depopuliacijos darbotvarkę ir (arba) įskiepyti priemones, kurios gali būti naudojamos sekimui, stebėjimui ir kontrolei.  

Klausas Švabas (Klaus Schwab), maniakas, vadovaujantis WEF, turi patarėją, daktarą Juvalą Nojų Hararį (Yuval Noah Harari), kuris neseniai pasakė štai ką: 

"Įsilauždamas į organizmus, elitas gali įgyti galią pertvarkyti pačios gyvybės ateitį. Nes kai tik gali ką nors nulaužti, paprastai gali tai ir sukonstruoti."

Daugiau to paties galite pamatyti toliau.

Man atrodo, kad jie nepalieka mums daug galimybių. 

Viskas susiveda į tai, kad jie jau "žaidžia" iki galo.

Nepamirškite apie tuos Džordžijos Gidestonus ir teoriją, kad jie ketina "nušluoti" pasaulio gyventojų skaičių iki 500 000 000.

Taigi septyni su puse milijardo tiesiog "išnyko"? 

Kaip vaizdo žaidime, ar ne? 

Sveikas protas rodo, kad visos šios priežiūros priemonės gali baigtis tik vienu - genocidine depopuliacija. 

Jos yra skaidrios.

Jie nėra "originalūs mąstytojai" ar "novatoriški pionieriai", ne. Jie yra niekingas, intriguojantis, žudikiškas, ištvirkęs purvas, kuris griauna ar iškreipia kiekvieną gerą dalyką ir bando sugriauti patį gyvenimą.

Kai viskas atsiduria ant žemės, geriau "atsiriboti" nuo visko, kas ten yra. Apsipirkinėkite taupyklėse ir garažų išpardavimuose. Dėvėkite tuos senesnius drabužius... jų ten yra pakankamai. Atskirkite save nuo sistemos, kiek tik galite. Niekas iš to nesibaigia gerai, o kai imperijos žūsta, jos paprastai sunaikina savo piliečius ir tada pradeda karus, kurie drastiškai sumažina gyventojų skaičių.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau