Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 17

Ekspertai įspėja, kad masinis galvijų mirtingumas yra "vidinis darbas", skirtas sukelti maisto trūkumą Amerikoje

Neseniai Jungtinėse Valstijose kilus gaisrams maisto pramonės įmonėse, ekspertai įspėja, kad staigios tūkstančių galvijų žūtys gali būti susijusios su grėsmingu sąmokslu, kuriuo siekiama sukelti masinį maisto trūkumą Amerikoje.

Anot pagrindinės žiniasklaidos, savaitgalį Kanzase tūkstančiai galvijų nugaišo dėl "karščio".

Tačiau karvės yra neįtikėtinai atsparios ir dažnai ištveria aukštą temperatūrą, kuri šiuo metu vyrauja Vidurio Vakaruose. Tad kodėl staiga nugaišo tūkstančiai galvijų?

Uncanceled.news praneša: AgDaily.com, kaip ir likusi tradicinė žiniasklaida, teigia, kad galvijai nugaišo dėl karščio, drėgmės ir vėjo trūkumo. CNBC taip pat praneša, kad Kanzaso sveikatos ir aplinkos departamentas sutinka su tokiu vertinimu.

Tačiau aš asmeniškai esu šalia šimtų galvijų centrinėje Teksaso dalyje, kur temperatūra tokia pati (o dienos šiuo metų laiku dar ilgesnės dėl pietinės platumos). Centriniame Teksase matau gausybę Longhorn, Angus, Blanco ir kitų veislių galvijų, tačiau niekur nematau tūkstančių kritusių negyvų galvijų.

Toliau gilindamasis į šią problemą paskambinau vienam savo draugui, kuris turi kelis šimtus galvijų. Jis jau žinojo apie Kanzaso "masinės žūties" įvykį ir aptarinėjo jį su kitais galvijų savininkais. Paklausiau jo, ar jis tiki žiniasklaidos pasakojimu, kad visi šie galvijai staiga nugaišo dėl karščio poveikio. Jo atsakymas?

"Aš labai abejoju, kad tiek daug galvijų nugaištų vienu metu", - pasakė jis man. "Įvykus karščio sukeltam incidentui, jie visi vienu metu nenumirtų. Vienu metu būtų galima pamatyti keletą negyvų, išsibarsčiusių po visą bandą, bet ne tiek daug mirčių vienu metu."

Kai jo paklausiau, ar jis mano, kad tai natūralios mirtys, ar veikiau kažkas panašaus į sabotažą, jis atsakė: "Manau, kad tai kažkas niekingo".

Galvijų epidemijos taip pat gali sukelti didelio masto mirtis vienu metu, tačiau niekas neteigia, kad tai yra epideminės galvijų mirtys. Taigi sabotažo srityje lieka tik pora galimybių: 1) vandens užnuodijimas, 2) nukreiptasis energetinis ginklas (DEW).

Be to, užfiksuota daugiau nei 100 maisto produktų gamybos įmonių padegimo sabotažo atvejų visoje JAV. Mūsų tyrėjai surinko išsamią informaciją apie kiekvieną iš jų (datą, vietą, objekto pavadinimą, gaisro incidento aprašymą) ir netrukus paskelbsime šį naują, atnaujintą sąrašą.

Tyčinis ekonomikos ir maisto tiekimo žlugdymas

Dabar daugelis amerikiečių prabudo, nes suvokia, kad mūsų pačių vyriausybė kariauja su mumis, žmonėmis. Jie sąmoningai naikina energetikos infrastruktūrą ir žlugdo ekonomiką. Jie žlugdo turto rinkas ir visiškai sunaikina pensijų perspektyvumą ateityje. Dabar jau aišku, kad jie tyčia žlugdo maisto tiekimo grandinę, todėl Amerikos žmonės susidurs su maisto trūkumu, maisto infliacija ir tikru badu.

Atrodo, kad neteisėtas Bideno režimas, kuris iš tikrųjų niekada nebuvo išrinktas į valdžią, nori sukelti visuotines riaušes prieš kadencijos vidurio rinkimus, kad galėtų pateisinti karo padėties ar kitos nepaprastosios padėties šalyje paskelbimą. Jiems reikia ko nors didelio, kad galėtų bandyti atšaukti rinkimus arba priversti visoje šalyje balsuoti paštu, kad galėtų dar kartą pavogti rinkimų rezultatus (kaip tai padarė 2020 m.).

Su kiekviena diena jie griauna vis ką nors kita, kas palaiko ekonomikos veikimą: Vamzdynai, tarptautinė prekyba, geležinkeliai, kūdikių mišinių gamyba ir t. t. Savaitė po savaitės maisto produktų žlugimas stiprėja, o maisto produktų kainos sparčiai kyla. Galutinis rezultatas yra visiškai akivaizdus: visuotinis maisto trūkumas ir didelės kainos, kurias mažai kas galės sau leisti.

Be to, kyla klausimas: Ar jie tyčia išbėga ir masiškai žudo galvijus? Žinome, kad Bideno režimui vadovauja bepročiai, nusikaltėliai bepročiai, kurie niekina jautieną ir rankiojimo veiklą, bet ar jie tikrai pasiryžę nueiti taip toli, kad sukeltų maisto krizę ir bandytų sustabdyti rinkimus?

Žinoma, kad jie tokie bepročiai. Jie - demokratai, partija, kuri švenčia savo pačių vaikų žudymą jiems gimus. Masinis karvių žudymas jiems yra niekis. Tiesą sakant, neseniai atlikta apklausa rodo, kad beveik pusė jaunų demokratų vyrų mano, jog nužudyti politiką yra visiškai gerai. Šią apklausą, kaip bebūtų keista, atliko kairioji organizacija SPLC. Kaip praneša Daily Caller:

Keturiasdešimt keturi procentai "jaunesnių demokratų vyrų", apklaustų Pietų skurdo teisės centro (SPLC) apklausoje, pritarė tam, kad būtų "nužudytas politikas, kuris kenkia šaliai ar mūsų demokratijai". Tai didžiausias rodiklis iš visų lyčių, partijų ir amžiaus kombinacijų.

Prisiminkite, kad tie patys kairieji fašistai mano, jog anglies dioksidas žudo planetą. Taigi jiems nesunku pateisinti masinį gyvūnų ar žmonių žudymą, jei tik jie tiki, kad taip "gelbėjama planeta".

Kalifornijoje, valdomoje tų pačių mirties kulto demokratų, ką tik patvirtintas tikras kūdikių žudymo įstatymas, įteisinantis visiškai sveiko vaiko nužudymą praėjus ne daugiau kaip 7 dienoms po gimimo, praneša "Charisma News".

Taigi taip, tie patys žmonės, kurie mielai žudo savo vaikus ir pateisina politinių oponentų žudymą, nė sekundės nedvejodami masiškai žudytų galvijus, jei tai reikštų, kad kiltų maisto krizė, vedanti į jų norimą chaosą.

Niekas nebesistebi demokratų blogiu.

Jie padarys absoliučiai viską, kad tik išsilaikytų valdžioje, ir būtent todėl turime dirbti viršvalandžius, kad pašalintume juos iš valdžios.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 14:17 Receptai – Patiekalai Medaus tortas. Medučio receptas

Gardaus naminio medaus torto receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau