Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 25

Laboratorijoje užauginta, genetiškai modifikuota netikra mėsa yra toksiška bjaurastis, kurios reikia vengti bet kokia kaina

Niekada neužteko vien tik klastoti savo produktus ir grūdus. Dabar biotechnologijų pramonė užsibrėžė tikslą pakeisti ir visą mėsą genetiškai modifikuotais (GMO) apsimetėliais.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Jautiena, paukštiena, žuvis ir pieno produktai - visi jie yra naikinami, nes Didžiojo persitvarkymo architektai nukreipia visuomenę nuo tikro, maistingo maisto tiesiai į laboratorines pragaro bjaurastis.

Naudodamiesi tokiomis technologijomis kaip sintetinė biologija ir tikslioji fermentacija, pamišę mokslininkai kuria kultūrinės "mėsos" sintetiką, taip pat kitas ląstelių ir genų redagavimo būdu sukurtas tikro maisto parodijas.

"Perėjimas prie kultūrinės mėsos, pagamintos iš Petri lėkštelėje auginamų gyvūnų ląstelių, yra didysis pasaulinės maisto pramonės tikslas", - perspėja daktaras Josephas Mercola (Joseph Mercola). "Siekiama kontroliuoti populiaciją sukuriant priklausomybę nuo privačių bendrovių, kontroliuojančių maisto tiekimą."

Wellcome Trust yra vienas iš vadinamojo "EAT forumo" steigėjų, kuris sukūrė koncepciją, pavadintą "Planetos sveikatos dieta", kuri bus primesta pasaulio gyventojams - bent jau tiems, kurie liks po didžiojo pasotinimo.

"Ji numato iki 90 proc. sumažinti mėsos ir pieno produktų vartojimą ir pakeisti juos laboratorijose pagamintais maisto produktais, taip pat grūdais ir aliejumi", - toliau aiškina Mercola.

Abortuoti karvių jaunikliai naudojami suklastotai ląstelių pagrindu pagamintai "mėsai" gaminti

Dar 2017 m. pranešėme apie "Impossible Foods" - netikros mėsos korporacijos, kurią remia Billas Gatesas ir "Google", veiklos pradžią.

Nieko nuostabaus, kad tuomet paaiškėjo, jog kiekviename "Impossible Foods" netikros mėsos košės rutuliuke yra GMO, mononatrio glutamato (MSG) darinių ir kitų cheminių siaubų.

Pasirodo, kad "Impossible Foods" buvo tik pradžia pasaulinių pereinamojo laikotarpio pastangų išnaikinti tikrą maistą iš gyvulių ir pakeisti jį cheminiais "maisto produktais" iš laboratorijos - ir, kas globalistams svarbiau, cheminiais "maisto produktais", kurie praturtina turtingus milijardierius šeimos ūkių sąskaita.

Kultūrinės mėsos, dar vadinamos ląstelių mėsa, kūrimas apima nerimą keliantį procesą, kurio metu išgaunamas galvijų vaisiaus serumas (angl. fetal bovine serum, FBS) arba karvių embrionų (žinoma, abortuotų) kraujas ir dedamas į Petri lėkšteles, kad būtų išauginta mėsa, kuri atrodo ir yra panašaus skonio kaip tikra.

"Taigi kultūrinė jautiena gaminama skerdžiant ir karves, ir negimusius veršelius, iš kurių dar gyvų išpilamas kraujas", - rašo A. Mercola.

Galutinis produktas nė iš tolo neprimena tikros mėsos, jo sudėtis yra nesveika ir, atvirai kalbant, toksiška. Būtent to ir nori globalistai: sergančios ir mirštančios žmonių "bandos", kuri būtų lengvai valdoma ir nesugebėtų nei fiziškai, nei kognityviai pasipriešinti savo tironijai ir pavergimui.

Mes jau beveik tai pasiekėme, nes mūsų visuomenė buvo apipilta toksiškais pramoniniais sėklų aliejais ir vadinamuoju "augaliniu" maistu, kuriame nėra gyvulinių riebalų. Šiuose perdirbtuose maisto produktuose yra didelis kiekis linolo rūgšties (LA), kuri, kaip dabar žinoma, yra pagrindinis lėtinių ligų veiksnys.

Beje, visa tai nebūtų įmanoma be privačių centrinių bankų ir apgaulingos vertybinių popierių rinkos, kurie šias pastangas pumpuoja nesibaigiančiomis fiat pinigų injekcijomis. "Investicijos", skirtos netikros mėsos kūrimui, atspindi ne tai, ko nori tikrieji žmonės, o tai, ko valdžia nori visai žmonijai, išskyrus, žinoma, save (jei globalistai apskritai yra tikri žmonės...).

Tikrai nerimą kelia tai, kad daugelis šių toksiškų, laboratorijose pagamintų "maisto produktų" parduodami kaip "natūralūs". Augalinis maistas tapo sveikos mitybos sąvokos dalimi, nors jis yra tikros sveikatos priešingybė.

"Atrodo, kad net ir turėdami visą natūralių produktų bendruomenės išmanymą ir sumanumą, nesupratome, kad į mus nukreipta koordinuota pasaulinė kampanija, kurios tikslas - priversti sintetinius produktus įsitvirtinti natūraliuose kanaluose", - perspėjo "Natural Grocers" viceprezidentas Alanas Lewisas.

"Ši kampanija yra liūdnai pagarsėjusios GMO lobistinės organizacijos, kurią dabar drąsina ir remia technologijų magnatai, vaisius."

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Neįprasti varškėčiai. Minkšti, purūs ir labai skanūs
Tai ne varškėčiai, tai kažkas stebuklingo! Minkšti, purūs ir labai skanūs! Patiekite su grietinės padažu (sumaišykite grietinę ir cukraus pudrą) arba su mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau