Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 27

Tūkstančiai žmonių Madride protestuoja prieš NATO aukščiausiojo lygio susitikimą

Tūkstančiai protestuotojų čia susirinko ragindami siekti taikos ir priešintis vėliau šią savaitę Ispanijos sostinėje numatytam NATO aukščiausiojo lygio susitikimui.

Socialiniai, antikariniai ir pacifistiniai judėjimai iš viso pasaulio čia susirinko išreikšti paramą prieš NATO nukreiptam kongresui ir naujausiai deklaracijai, kurioje raginama siekti taikos.

Pasak Ispanijos komunistų partijos pirmininko Chosė Luiso Centelos (Jose Luis Centella), naujienų agentūros "Xinhua" teigimu, "daug, tūkstančiai žmonių šiandien Madride demonstruoja už taiką, už daugiašalį pasaulį, kad Ispanija galėtų gyventi darnoje".

Minėdamas dramatišką Ispanijos karinių išlaidų didinimą, vienas iš protestuotojų atkreipė dėmesį į "kitas problemas, tokias kaip greitosios pagalbos tarnybų uždarymas, ambulatorijos ir ligoninės, kurios kasdien vis labiau sotinamos, bet tam nėra pinigų".

Demonstrantai teigė, kad JAV vadovaujamo karinio aljanso propaguojamas gynybos išlaidų didinimas Europoje kelia grėsmę taikai ir kad vietoj to pinigus reikėtų skirti mokykloms ir ligoninėms.

Reaguodama į vykstančius masinius protestus, Ispanijos vyriausybė prieš artėjantį NATO aukščiausiojo lygio susitikimą sustiprino saugumą.

Brendanas Tayloras

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau