Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 28

Ghislaine Maxwell mokysis bausmės už lytinius nusikaltimus

Ghislaine Maxwell sužinos savo likimą antradienį, kai JAV teisėjas paskelbs nuosprendį buvusiai socialinei draugei už tai, kad ji padėjo mirusiam gėdingam finansininkui Jeffrey Epsteinui seksualiai išnaudoti mergaites.

60 m. G. Maksvel, kai Manheteno federaliniame teisme teisėja Alison Nathan paskelbs nuosprendį, jai gresia reali laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmė.

Oksforde išsilavinimą įgijusi mirusio britų spaudos barono Roberto Maksvelo (Robert Maxwell) dukra praėjusių metų pabaigoje buvo nuteista dėl penkių iš šešių kaltinimų, iš kurių sunkiausias - prekyba nepilnametėmis.

Jos advokatai prašė švelnumo, remdamiesi traumuota vaikyste ir teigdami, kad Maksvel neteisingai nubausta, nes Epšteinas išvengė teismo.

Jie ragino Nataną skirti mažesnę bausmę nei JAV probacijos tarnybos rekomenduojama 20 metų.

Prokurorai prašė skirti Maksvel nuo 30 iki 55 metų laisvės atėmimo bausmę, teigdami, kad ji parodė "visišką gailesčio stoką" dėl savo nusikaltimų, įvykdytų 1994-2004 m.

Maksvelės advokatė Bobbi Sternheim (Bobbi Sternheim) šeštadienį laiške Natanui rašė, kad jos klientei buvo paskirtas savižudybės stebėjimo režimas, nors ji nėra linkusi į savižudybę, ir kad jos advokatai sieks atidėti nuosprendžio paskelbimą, jei ji liks vienutėje.

2021 m. pabaigoje vykusio didelio atgarsio sulaukusio teismo proceso metu prokurorams pavyko įrodyti, kad Maksvel buvo "raktas" į E. Epšteino schemą, pagal kurią jis viliojo jaunas merginas daryti jam masažus, kurių metu jas seksualiai išnaudodavo.

Dvi Epsteino aukos, įvardytos kaip "Jane" ir "Carolyn", liudijo, kad joms buvo vos 14 metų, kai Maksvelas pradėjo jas vilioti.

Maksvelo advokatai teigia, kad jų klientas turėjo "sunkią, traumuojančią vaikystę su valdingu, narcizišku ir reikliu tėvu".

"Dėl to ji tapo pažeidžiama Epsteinui, su kuriuo susipažino iškart po tėvo mirties", - rašoma anksčiau šį mėnesį pateiktose pastabose.

Pinigų valdytojas Epsteinas nusižudė kalėjime 2019 m., būdamas 66 metų, laukdamas savo paties teismo proceso dėl seksualinių nusikaltimų Niujorke.

"Ponia Maxwell negali ir neturėtų prisiimti visos bausmės, už kurią turėtų atsakyti Epsteinas", - prašė jos advokatai.

"NIOKOJANTI ŽALA
Prokuratūra praėjusią savaitę savo teismui pateiktame pareiškime tvirtino, kad Maksvel "buvo suaugusi ir pati priėmė sprendimus".

"Ji pasirinko sąmokslą su Epsteinu, daugelį metų dirbdama kaip nusikaltimo partnerė ir darydama niokojančią žalą pažeidžiamoms aukoms", - rašė Niujorko pietinės apygardos JAV prokuroras Damianas Williamsas (Damian Williams).

Maksvel jau maždaug dvejus metus yra laikoma suimta po to, kai 2020 m. vasarą buvo suimta Naujajame Hampšyre.

Jos nuteisimas užbaigs dramatišką buvusios tarptautinės reaktyvinių lėktuvų stiuardesės, užaugusios turtuose ir privilegijose kaip karališkosios šeimos draugė, nuopuolį.

Jos aplinkoje buvo Didžiosios Britanijos princas Andrew, buvęs JAV prezidentas ir nekilnojamojo turto baronas Donaldas Trumpas (Donald Trump) bei Clintonų šeima.

Vasario mėn. princas Endriu patenkino ieškinį dėl seksualinio išnaudojimo su Virdžinija Giuffre, kuri teigė, kad Epsteinas ir Maksvelas ją pardavė karališkajai šeimai.

Balandžio mėnesį Natanas atmetė Maksvelo prašymą dėl naujo teismo proceso.

Ji nesėkmingai įrodinėjo, kad prisiekusysis, kuris gyrėsi padėjęs kolegoms įtikinti Maksvelą, prisimindamas savo, kaip seksualinės prievartos aukos, patirtį, šališkai vertino prisiekusiuosius.

"Agence France-Presse" (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

25.08.2019 laikas 12:01 Receptai – Patiekalai Karališkas tortas. Be miltų!

Paprastas skaniausio, Karališko torto receptas. Be gramo miltų! Kartą paragavę “Karališko torto” kito deserto nebenorėsite!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau