Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 28

Pekine kilo nerimas, paskelbus apie nulinę Kovido politiką, kuri gali trukti 5 metus

Pekino valdžios institucijos sukėlė siaubą ir nerimą, paskelbusios, kad griežta "nulinės kovaitės" politika, įskaitant masinius privalomus testus ir kelionių apribojimus, gali būti įgyvendinama ateinančius penkerius metus.

Pranešimas, kuris buvo paskelbtas pirmadienio popietę, priskiriamas Cai Qi, Kinijos komunistų partijos Pekino sekretoriui. Pagal originalų tekstą: "Per ateinančius penkerius metus Pekinas nesvyruodamas sieks normalizuoti epidemijų prevenciją ir kontrolę".

Pranešimą pirmiausia paskelbė "Beijing Daily", o vėliau - kitos valstybinės žiniasklaidos priemonės. Pasak "The Guardian", nuoroda į "penkerius metus" greitai buvo pašalinta iš daugumos internetinių leidinių, o susijęs hashtagas Weibo tinkle buvo ištrintas.

Jame įsipareigota išlaikyti ir tobulinti miesto "griežtą bendros prevencijos ir kontrolės koordinavimo mechanizmo valdymą", taip pat reagavimo į ekstremalias situacijas sistemą, įskaitant tas, kurios skirtos viruso cirkuliacijai ir plitimui sustabdyti, taikant "izoliaciją, valdymą ir kontrolę... vos tik pasirodžius [perdavimams]". Jame taip pat paminėta, kad toliau bus tęsiami griežti gyvenamųjų vietų patikrinimai, "normalizuojami" įprastiniai testai ir įvažiavimo į miestą ir išvažiavimo iš jo valdymas.

Kinijos vadovai, vadovaujami prezidento Xi Jinpingo, ne kartą įsipareigojo šaliai laikytis nulinės kovidų politikos, nepaisant to, kad likęs pasaulis renkasi sambūvį arba švelninimą. Xi nurodė valdžios institucijoms rasti pusiausvyrą tarp nulinės Kovid ir ekonomikos augimo, nes nenuspėjamos priemonės erzina vietos gyventojus.

Pirmadienio pranešimas ir vėlesnis pakeitimas sukėlė Pekino gyventojų pasipiktinimą ir sumaištį internete. Pasak "The Guardian", dauguma komentatorių atrodė nenustebinti perspektyva, kad sistema bus tęsiama dar pusę dešimtmečio, tačiau tik nedaugelis pritarė šiai idėjai.

"Atgalinis skaičiavimas iki pabėgimo iš Kinijos", - rašė vienas "Weibo" vartotojas.

"Galutinis kovos su epidemija tikslas - grįžti į normalų gyvenimą, ir atrodo, kad visi apie tai pamiršo", - pažymėjo kitas.

Autorius: Brendon Taylor

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų

Nudegimai liaudies medicinoje, Nudegimai, Vaistažolių mišiniai nuo nudegimų, receptai nuo nudegimų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gyd...

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau