Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 30

Nutekinta atmintinė atskleidžia, kad Rokfeleris prieš daugelį metų "planavo" maisto trūkumą

Nutekintas dokumentas atskleidžia, kad Rokfelerio fondas planavo "maisto trūkumą" visoje Amerikoje jau 2020 m. kaip "Didžiosios pertvarkymo darbotvarkės" dalį.

Šis dokumentas, pavadintas "Perstatyti stalą: Rokfelerio fondas (The Rockefeller Foundation) paskelbė 2020 m. liepos 28 d., kuriame 1 aprašoma, kaip pandemija sukėlė "bado ir mitybos krizę" JAV, "nepanašią į jokią kitą, kurią ši šalis matė per kelias kartas".

Americafirstreport.com praneša: Ataskaitoje taip pat pažymima, kad ji buvo parengta po "2020 m. gegužės ir birželio mėn. vykusių vaizdo konferencijų diskusijų", taigi turime manyti, kad praėjus dviem mėnesiams po pandemijos šie pranašiški protai jau buvo numatę ateitį. Fondo teigimu, pandemija atskleidė gilias JAV maisto sistemos problemas, kurias reikia "iš naujo nustatyti".

Kaip pažymėjo ThreadsIrish portale Substack,2 knyga "Reset the Table" buvo paskelbta praėjus vos mėnesiui po to, kai Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) oficialiai paskelbė savo planus dėl "Didžiojo persitvarkymo", o daugelis Fondo dokumento autorių yra WEF nariai.

Įžangoje Rokfelerio,3 fondo prezidentas Dr. Radživas Šahas (Rajiv Shah) taip pat pabrėžia, kad "išsamiame veiksmų vadove", skirtame maisto sistemai spręsti, reikėtų aptarti ir kitus klausimus, "pavyzdžiui, darbo užmokesčio už pragyvenimą, būsto ir transporto", ir kad "mes visi", t. y. save vadinantys ateities kūrėjais, "turime per ateinančius metus kartu parašyti šį veiksmų vadovą".

Problema, reakcija, sprendimas

Šiame dokumente yra įdomių smulkmenų. Pavyzdžiui, 3 puslapyje teigiama, kad "94 proc. mirčių nuo KOVID-19 tarp asmenų, kuriems yra pagrindinė liga, kurios dauguma yra susijusios su mityba". Tai stebina, turint omenyje, kad viešose diskusijose ir pranešimuose apie infekciją iš esmės nebuvo kalbama apie mitybą ir mitybą.

Ne mažiau stebina ir tai, kad 4 puslapyje Fondas iš tikrųjų pripažįsta savo vaidmenį kuriant problemas, kurios šiuo metu kamuoja mūsų maisto sistemą:

"Žalioji revoliucija, prie kurios sėjos ir plėtros prisidėjo Rokfelerio fondas, buvo veiksminga ir sėkminga sprendžiant su kalorijomis susijusio bado problemą ir užkertant kelią masiniam badui. Tačiau ji paliko palikimą, kurį aiškiai matome ir šiandien, įskaitant pernelyg didelį dėmesį pagrindiniams grūdams, o ne maistingesniems maisto produktams, priklausomybę nuo dirvožemį alinančių cheminių trąšų ir pernelyg didelį vandens naudojimą."

10 puslapyje Fondas taip toli nueina, kad pareiškia, jog "maistas yra vaistas" ir kad "investuodami į sveiką ir saugią mitybą" amerikiečiai galės "klestėti ir sumažinti mūsų šalį dusinančias sveikatos priežiūros išlaidas".

Ataskaitoje netgi raginama plėsti produktų receptų programas, nes "mitybos sveikata ir KOVID-19 rezultatai yra aiškiai susiję". Iš esmės toks buvo mano pamokslas pastaruosius kelis dešimtmečius, o dar labiau per pandemiją, kuri galiausiai pelnė man garbę būti įvardytam kaip vienam didžiausių dezinformacijos skleidėjų JAV.

Nors vilioja šį dokumentą vertinti kaip sveiko proto ženklą, tačiau jei įsigilinote į WEF Didžiojo persitvarkymo planą, pastebėsite, kad "Stalo persitvarkymas" yra tik dar vienas krumpliaratis rate, kuriuo siekiama mus pervažiuoti. Kaip pastebėjo ThreadsIrish:4

"Dokumentas labai įrėmintas hegeliškoje dialektikoje: problema, reakcija, sprendimas. Štai jie sukūrė problemą (COVID), o dabar nori įgyvendinti sprendimą (pertvarkyti pasaulinį maisto tiekimą). Natūralu, kad visa tai susiję su naikinamomis žemėmis, klimato kaita ir bandymu perkelti žmones atgal į išmaniuosius miestus (5 psl.). Staigmena, staigmena."

Kaip jie ketina perimti tiekimo grandinės kontrolę

"Iš naujo nustatyti stalą" iš esmės aprašoma, kaip jie ketina perimti maisto tiekimo ir tiekimo grandinės kontrolę, prisidengdami "teisingumu", "sąžiningumu" ir "aplinkos apsauga". Vienas iš svarbiausių šios įmonės tikslų - duomenų rinkimas. Jie nori rinkti duomenis apie visų žmonių išlaidas ir mitybos įpročius. Plačiajuosčio ryšio prieigos išplėtimas yra šio tikslo dalis.

"Keturiasdešimt du milijonai amerikiečių neturi plačiajuosčio ryšio prieigos, kuri yra būtina, kad būtų galima pereiti prie registracijos internetu, maisto produktų pirkimo internetu, tiesioginio pirkimo iš ūkio vartotojui, nuotolinės medicinos, nuotolinių konsultacijų, taip pat švietimo, finansų ir užimtumo", - pažymima dokumente5 ir priduriama: "Tai yra esminė atsparumo ir teisingumo spraga, kurią turime skubiai pašalinti."

Kaip matyti vien iš šių pastraipų, jie nori, kad viskas, įskaitant švietimą, mediciną ir maisto pirkimą, būtų perkelta į internetinę aplinką. Tai, žinoma, leidžia viską, ką darote, kur kas lengviau stebėti ir sekti. Kitas svarbus dalykas - užtikrinti, kad pasauliniai WEF partneriai įvairiuose sektoriuose dirbtų išvien ir sudarytų "bendrą propagandinį judėjimą".

Trečias raktas į sėkmę yra "politikos, praktikos ir normų pokyčiai", o tų pokyčių yra "daugybė". Galutinis tikslas - centralizuoti maisto tiekimo kontrolę vienoje vykdomojoje institucijoje, o tai atitinka "vienos pasaulinės vyriausybės" idėją. WEF narys Henris Kisindžeris (Henry Kissinger) kartą pasakė: "Kas kontroliuoja maisto tiekimą, kontroliuoja žmones; kas kontroliuoja energiją, gali kontroliuoti ištisus žemynus; kas kontroliuoja pinigus, gali kontroliuoti pasaulį".

Kaip jie apibrėžia sveiką mitybą?

Kalbant apie "sveiką ir saugią mitybą", kurią ragina užtikrinti Fondas, mums jau buvo pasakyta, kas tai yra. Pastaruosius kelerius metus WEF propagavo idėją, kad turėtume priprasti valgyti piktžoles, vabalus ir gerti regeneruotas nuotekas.

Kaip pažymima 2021 m. liepos mėn. WEF straipsnyje "Kodėl turime suteikti vabzdžiams tokį vaidmenį, kokio jie nusipelnė mūsų maisto sistemose":6

"Iki 2050 m. pasaulio maisto ištekliai turės išmaitinti dar 2 mlrd. žmonių. Vabzdžių auginimas maistui ir gyvūnų pašarams galėtų pasiūlyti aplinkai draugišką sprendimą artėjančiai maisto krizei ...

Dėl naujų technologijų, tokių kaip dirbtinis intelektas (DI) ir daiktų internetas (DI), esame pasiekę lūžio tašką ir pagaliau galime industrializuoti vabzdžių veisimą uždaroje aplinkoje. Vabzdžių veisimas yra į duomenis orientuota agropramonė, turinti daug bendro su tiksliąja žemdirbyste.

Atsirado kelios uždarų patalpų žemės ūkio pradedančiosios įmonės... Pavyzdžiui, Ÿnsect, turinti daugiau nei 300 technologinių patentų ir visiškai unikalius dirbtinio intelekto valdomus žemės ūkio procesus, kuria pirmąjį pasaulyje visiškai automatizuotą vertikalų vabzdžių ūkį, galintį pagaminti 100 000 tonų vabzdžių produktų per metus."

Šiame straipsnyje teigiama, kad vabzdžiai yra "patikimas ir efektyvus alternatyvus baltymų šaltinis, kuriam reikia mažiau išteklių nei įprastinei veislininkystei", ir "sveikas ingredientas", kuris yra lengvai virškinamas ir ypač tinka vyresnio amžiaus žmonių mitybai. Be to, vabzdžių auginimas yra daug pigesnis, jam reikia nedaug gamtinių išteklių, pavyzdžiui, vandens, o žemės ūkio tarša gali sumažėti beveik 99 %.

Paskutinė kliūtis, trukdanti vabzdžių mėsainiams tapti norma, yra "išankstinės nuostatos apie vabzdžius kaip maisto šaltinį ir teisės aktai, susiję su iš vabzdžių gautų baltymų naudojimu ir vartojimu". WEF taip pat daugelį metų propagavo idėją, kad laboratorijoje užauginti gyvūniniai maisto produktai ir genetiškai modifikuoti augalai yra vienintelis būdas išmaitinti pasaulį ir išgelbėti planetą.

Nenuostabu, kad fondo ataskaitoje nė karto nepaminėtas žodis "ekologiškas", o žodis "natūralus" vartojamas tik kalbant apie "stichines nelaimes". Nepaisant to, kad žodis "sveikas" pavartotas 33 kartus, o žodis "tvarus" - 17 kartų.

Sąvoka "alternatyvūs baltymai" pasirodo vieną kartą, o apie "žole šeriamą maistą" neužsimenama. Kitaip tariant, jų "sveikos mitybos" ir "tvaraus ūkininkavimo" versijos neapima nė vieno iš pagrindinių tikrai sveiko, maistingo, tvaraus ir atsinaujinančio maisto tiekimo kriterijų.

Atsižvelgiant į tai, kad Rokfelerio fondas glaudžiai bendradarbiauja su WEF, galima daryti pagrįstą išvadą, kad Rokfelerio fondo nuolat minima "sveika mityba" - tai piktžolės ir vabzdžiai, o teisės aktų ir normų pakeitimai, kuriuos jie ketina prastumti, yra susiję su tuo, kas yra "maistas". Kaip pažymėjo ThreadsIrish:7

"Ši ataskaita pateikiama kaip atitinkanti visuomenės interesus, tačiau ji yra visai kas kita. Dvejus metus COVID buvo dėmesio centre. Tai buvo Darbotvarkės iki 2030 m. 1 etapas.

Atrodo, kad visiškas ir visiškas maisto tiekimo sunaikinimas dabar jau yra įsibėgėjęs. Tai pernelyg akivaizdu, ypač kai faktų tikrintojams tenka paneigti per pastaruosius metus maisto perdirbimo įmonėse kilusių gaisrų skaičių.

Be to, Kanzase dėl aukštos temperatūros ir sausros išbrokuojamos galvijų bandos (net 10 000). Ūkininkai tai paneigia, ir tai atrodo kur kas grėsmingiau."

Tai neišvengiama, nes tai yra apgalvotas planas

WEF ir jo pasauliniai bendradarbiai ne kartą stulbinamai tiksliai "numatė" ateitį, kartais prieš daugelį metų, o kai prognozės išsipildė, apsimetė, kad su tuo neturi nieko bendra.

Tačiau nepamirškime, kad WEF įkūrėjas Klausas Schwabas (Klaus Schwab) per 2022 m. gegužės mėn. susitikimą Davose aiškiai pareiškė, kad ateitis neatsiranda, o yra mūsų "Sukuriama". Galinga bendruomenė... šiame kambaryje". Nesuklyskite, jie tikrai mano, kad turi teisę spręsti pasaulio likimą, o jūs ir aš neturime jokios įtakos.

Mūsų nuomonę ir pasirinkimus jie gali formuoti patys, ir jie tai darys arba bent jau bandys daryti naudodami galingiausias kada nors egzistavusias socialinės inžinerijos technologijas.

Ir jeigu mes nepabusime ir nesipriešinsime jų planams, tai reiškia, kad pasirinkome priimti jų ateities versiją - ateitį, kurioje visi gyvensime išmaniuosiuose daugiabučiuose, kur nebus privačių erdvių, privačios nuosavybės, o viskas, ką darote, bus registruojama, sekama ir baudžiama arba apdovanojama pagal tam tikrą socialinio kredito algoritmą, nustatantį, ką reiškia būti "geru piliečiu".

Šiuo metu visi duomenys rodo, kad labai trūksta maisto, ir nors dėl gresiančio stygiaus kaltinami įvairūs dalykai - nuo klimato kaitos ir COVID iki Rusijos invazijos į Ukrainą, faktas tas, kad WEF sąjungininkai, pavyzdžiui, Rokfelerio fondas, iš anksto paskelbė dokumentus ir surengė fiktyvias pratybas, kuriose išsamiai aprašyta viskas, su kuo šiuo metu susiduriame.

Taigi, nors jie apsimeta šiuolaikiniais pranašais, kurių atsakymai pasipila taip greitai, kaip atsiranda problemos, gana lengva prognozuoti, kai dirbama pagal apgalvotą planą, ir gana paprasta rekordiniu greičiu kurti sprendimus, kai problemas pirmiausia sukūrei kaip priemonę tikslui pasiekti.

Visa tai reiškia, kad neabejokite, jog artėja maisto trūkumas ir badas. Tai neišvengiama, nes tai daroma sąmoningai. Tas pats pasakytina ir apie energijos trūkumą. Jie ketina mus įtraukti į "naująjį žaliąjį susitarimą" (nes jis yra Didžiojo pertvarkymo dalis), nors plataus masto alternatyvų naftai, dujoms ir branduolinei energijai nėra.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau