Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Liepos » 2

Šaliname raukšles: 10 geriausių veido kaukių su liftingo efektu

Naminės liftingo kaukės pasižymi jauninančiomis, stangrinančiomis ir švelninančiomis savybėmis, todėl puikiai tinka išblyškusiai, brandžiai odai...

Naminės liftingo kaukės pasižymi jauninančiomis, stangrinančiomis ir švelninančiomis savybėmis, todėl puikiai tinka senstančiai ir brandžiai odai gydyti.

Tačiau yra keletas kontraindikacijų, dėl kurių tokių kaukių labai nerekomenduojama naudoti: 

- jaunesni nei 30 metų; 
- nutukimas; 
- jei po veido plastinės operacijos praėjo daugiau kaip šeši mėnesiai; 
- atviros žaizdos ant veido; 
- Individualus vieno ar kelių kaukės komponentų netoleravimas; 
- odos ir kraujagyslių ligos.

1. Baltymų ir citrinų kaukė riebiai odai

Išplakite kiaušinio baltymą, supilkite citrinos sultis (šaukštą) ir dar kartą išplakite. Rekomenduojama kaukę laikyti ant veido, kol ji visiškai išdžius (20-30 minučių), nerekomenduojama naudoti sausai ir pleiskanojančiai odai.

2. Kiaušinių ir graikinių riešutų kaukė sausai odai

Išplakite kiaušinio baltymą, įmaišykite agurkų tyrę be žievelės ir sėklų, nerafinuotą saulėgrąžų arba alyvuogių aliejų (vieną arbatinį šaukštelį). Tokia kaukė ne tik stangrina odą, bet ir balina senatvines dėmes.

3. Baltymų ir miltų kaukė 

Išplakite kiaušinio baltymą ir į mišinį įberkite šiek tiek kvietinių miltų, kad gautųsi tiršta košė. Pakelia suglebusią odą ir išlygina smulkias raukšleles.

4. Krapai ir avižiniai dribsniai

Susmulkinkite žaliuosius krapus, lygiomis dalimis sumaišykite su avižiniais miltais (juos galite pasigaminti kavos malūnėlyje sumalę natūralius krapų dribsnius), įpilkite alyvuogių aliejaus (vieną arbatinį šaukštelį). Kaukė ne tik puikiai stangrina, bet ir yra žinoma kaip puiki tonizuojanti ir gaivinanti priemonė, kuri greitai atjaunina odą.

oda, veidas, kaukė, liftingas, eterinis aliejus, grožis

5. Pomidorai

Nuplaukite šviežius sultingus pomidorus nuo žievelių ir sėklų ir pertrinkite juos per sietelį, kad gautumėte minkštą, skystą tyrę. Praskieskite alyvuogių aliejumi (šiek tiek mažiau nei arbatiniu šaukšteliu).

6. Kaolino molis / Kaolinas (1)

Sumaišykite baltą kosmetinį molį (2 valgomuosius šaukštus) su šviežiomis vynuogių sultimis (valgomąjį šaukštą) ir kviečių gemalų aliejumi (arbatinį šaukštelį). Jei kaukė yra per tiršta ir nepasiskirsto po paviršių, galite ją praskiesti vandeniu.

oda, veidas, kaukė, liftingas, eterinis aliejus, grožis

7. Kaolino molis / Kaolinas (2)

Sumaišykite baltąjį molį (2 valgomuosius šaukštus) su smulkinta citrinos žievele ir lengvai pašildytu medumi (po vieną arbatinį šaukštelį).

8. Ryžiai 

Sumaišykite ryžių miltus (2 valgomuosius šaukštus) su kiaušinio baltymu ir įlašinkite pankolių eterinio aliejaus (5 lašus).

oda, veidas, kaukė, liftingas, eterinis aliejus, grožis

9. Krakmolas ir medus 

Tinka visų tipų odai 

Sumaišykite 1 šaukštelį bulvių krakmolo su 1 šaukšteliu pieno ir 1 šaukšteliu medaus. Tepkite ant nuvalyto veido, pamasažuodami. Palikite 10 minučių ir nuplaukite vėsiu vandeniu.

10. Bulvės

Tinka bet kokio tipo odai 

Nulupkite ir sutarkuokite 1 nedidelę bulvę. Į bulvių mišinį įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Kaukę dėkite 15 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 17:53 Receptai – Patiekalai Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sp...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

12.07.2019 laikas 19:15 Receptai – Patiekalai Ilgai ieškojau tokio recepto! Grikių ir pievagrybių kotletai

Gaminame namuose. Grikių ir pievagrybių kotletai. Lietuviški patiekalai tavo namuose. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną, pievagrybius, tarkuotą morką ir pakepiname 8-10 minučių...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau