Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 3

Sietlo policija pradėjo areštuoti žmones, kurie viešai skaito Bibliją

Sietlo policija pradėjo areštuoti žmones, kurie viešai skaito Bibliją, nes tai gali įžeisti LGBTQ+ bendruomenės narius

Matthew Meinecke neseniai buvo suimtas už tai, kad per gėjų renginį viešame parke garsiai skaitė Bibliją.

Redstate.com praneša: Praėjusią savaitę Meinecke taip pat buvo suimtas už tai, kad garsiai skaitė Bibliją netoli demonstracijos už Molochą. Nežinau, kokie buvo faktai, bet, pasak pranešimų, Sietlo miesto prokuroras neketina Meinecke'i pateikti jokių kaltinimų. Tai atskleidžia, kad tikrasis suėmimo tikslas buvo nutildyti Meinecke'į, kad gėjų pasididžiavimo būrelis nesipiktintų.

Grįžtu prie temos, kurią jau esu minėjęs anksčiau. Pernelyg daug konservatorių patikėjo nesąmonėmis apie "mėlynuosius", reaguodami į "policijos finansavimo" judėjimą ir BLM riaušes. Tai klaidinga. Policija nėra laisvės garantas, ji yra administracinės valstybės vykdytoja.

Policijos profsąjungos ir vyresniųjų policijos pareigūnų klikos yra viena iš pagrindinių jėgų, kovojančių prieš teisę į ginklą. Kartas nuo karto galima pastebėti, kad policija džiugiai vykdo pačius gėdingiausius reglamentus. Per "pandemiją" policija (bent jau) Niujorke ir Naujajame Džersyje išvaikė laidotuves ir susirinkimus privačiuose namuose. Jie suiminėjo žmones tuščiuose parkuose ir apleistuose paplūdimiuose.

Jie areštavo žmones už tai, kad jie nedėvėjo kaukių. Panašūs yra ir jų pasiekimai ginant krikščionių teises pagal pirmąją pataisą. Mičigano valstijos Dearborno miestui teko sumokėti didelę kompensaciją, nes policija suėmė krikščionių pamokslininkus prie musulmonų gatvės mugės vietos. "Pride" mėnesio pradžioje Coeur d'Alene mieste policija grasino suimti krikščionių dvasininkus, kurie skelbė žinią, prieštaraujančią vykstančiam ištvirkavimui. O dabar turime štai ką.

Policija yra žmonių, kurie išrašo čekius, pusėje. Taškas. Jei manote, kad galite pasikliauti policija, kuri gins jūsų teises priešiškos vyriausybės akivaizdoje, nusipelnėte bet kokios jus ištikusios nelaimės. Jei norite remti policijos departamentus, kurie Antifa banditus su gobtuvais laiko privilegijuota klase, o gatvės pamokslininkus - priešais, turbūt turėtumėte persvarstyti savo politinę filosofiją. Teisėsaugos institucijas turėtume remti tiek, kiek jos užtikrina mūsų bendruomenių saugumą. Be to, mes jiems nieko nesame skolingi. Kai jie elgiasi neteisėtai, kad apsaugotų gėjų pasididžiavimo ekshibicionistus nuo jų jausmų įžeidimo, jie praranda teisę į mūsų paramą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau