Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 7

JK premjeras kaltinamas, kad dėl vestuvių pokylio laikosi valdžios

Po to, kai prabangiai perdažė savo butą Dauningo gatvėje, Ministras Pirmininkas Borisas Johnsonas (Boris Johnson) ir jo žmona Carrie dabar rizikuoja likti benamiais ir susiduria su raginimais surasti naują vietą savo vestuvių šventei.

Pora susituokė slaptoje ceremonijoje Londone 2021 m. gegužę, o po to dėl "Covid" apribojimų į sodo vakarėlį Dauningo gatvėje galėjo pakviesti tik 30 svečių.

Jie planavo prašmatnesnį priėmimą Čekerse, premjero užmiesčio rezidencijoje į šiaurės vakarus nuo Londono, liepos 30 d.

Ketvirtadienį paskelbdamas apie savo atsistatydinimą B. Johnsonas sakė, kad liks eiti pareigas, kol artimiausiais mėnesiais bus išrinktas naujas konservatorių lyderis, galbūt iki spalio mėn.

Tačiau laikraščiai "Daily Mirror", "Guardian" ir kiti pranešė, kad šis terminas labiau susijęs su jo noru neprarasti "Chequers" privilegijų prieš pokylį, aiškindami, kad kvietimai jau buvo išsiųsti.

Kritikai teigė, kad B. Johnsonas savo atsistatydinimo kalboje prie Dauningo gatvės 10 turėjo omenyje XVI a. užmiesčio namus, kai vienoje vietoje suklydo dėkodamas "nuostabiam personalui čia, Čekerse".

"Kad ir kaip mes visi norėtume surengti prabangias vestuves mokesčių mokėtojų sąskaita Čekerse, jis negalės to padaryti, nes britų visuomenė tai laikys pasibjaurėtina", - Londono meras Sadiqas Khanas (Sadiq Khan) sakė radijui LBC.

"Ir tie padorūs toriai... nesutiks su situacija, kai siekia likti premjero poste dėl savo asmeninės naudos, o ne dėl nacionalinio intereso", - sakė opozicinių leiboristų politikas.

Apie Čekersą neseniai jau buvo rašyta antraštėse dėl teiginių, kad Džonsonai norėjo ten pastatyti 150 000 svarų sterlingų (180 000 JAV dolerių) vertės namelį ant medžio savo dvejų metų sūnui Vilfui. Jie tai paneigė.

Tačiau per dar vieną iš daugybės skandalų, lydėjusių jo kadenciją, jis turėjo grąžinti dešimtis tūkstančių svarų sterlingų už prabangius tapetus, kuriais jie su Carrie pertvarkė savo vyriausybinį butą virš Dauningo gatvės 10.

Dabar Džonsonai pradeda naujų namų paieškas. Jiems kartu priklauso mažiausiai du nekilnojamojo turto objektai, tačiau vienas iš jų yra nedidelis butas Londone, ir teigiama, kad abu jie yra išnuomoti.

Alastairas Kempbelas (Alastair Campbell), kuris buvo leiboristų premjero Tonio Bleiro (Tony Blair) komunikacijos direktorius, sakė, kad Džonsonai nebeturėtų naudotis jokiomis privilegijomis, įskaitant pasitraukiančio premjero teisę siūlyti valstybės apdovanojimus.

Atrodo, kad jis "pasiryžęs įsikurti užmiesčio namuose, kad galėtų pasikviesti savo oligarchų finansuotojus linksmybėms ir žaidimams bei atsistatydinimo apdovanojimų saloniniams žaidimams", - tviteryje rašė Kempbelas. "Tiesiog eik, sukčiau."

Žymūs konservatoriai, įskaitant buvusį ministrą pirmininką Johną Majorą (John Major), taip pat teigė, kad leisti B. Johnsonui taip ilgai užsisklęsti yra politiškai pavojinga.

"Agence France-Presse" (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:25 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau