Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 10

Naujasis JK vyriausybės švietimo ministras parodė vidurinį pirštą miniai prie Dauningo gatvės

Naujoji Jungtinės Karalystės vyriausybės švietimo ministrė Andrea Jenkyns sako, kad parodė vidurinį pirštą miniai, kurią pavadino "šėlstančia minia", nes jai baigėsi jėgos.

Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip parlamentarė parodė šį nemandagų gestą prieš pat Boriso Džonsono atsistatydinimą ketvirtadienį.

Ji sakė, kad grupė protestuotojų prie vartų "įžeidinėjo parlamento narius..." ir kad ji turėjo parodyti daugiau santūrumo, "bet yra tik žmogus".

Torių ministrai užsipuolė ministrę po to, kai ji buvo nufilmuota rodanti nemandagų gestą

Mail Online praneša: Bendruomenių Rūmų lyderis Markas Spenseris (Mark Spencer) pareiškė, kad M. Jenkyns turi "pateisinti" savo veiksmus, o buvęs mokslo ministras Džordžas Frimanas (George Freeman) jos elgesį pavadino "siaubingu".

M. Spenceris, buvęs vyriausiasis teisininkas, pridūrė, kad jis nemano, jog šis gestas buvo "visiškai teisingas".

Išėjusi iš Dauningo gatvės (Downing Street), J. Jenkyns vėl susidūrė su protestuotojais, šaukdama: "Kas juokiasi paskutinis, tas juokiasi garsiausiai... palaukite ir pamatysite". 

Tačiau jos pašaipą iš esmės užgožė švilpimas ir Benny Hill teminė melodija, kuri didžiąją dienos dalį skambėjo iš žinomo 53 m. protestuotojo prieš "Brexit" Steve'o Bray'aus (Steve Bray) garsiakalbio. 

Anksčiau S. Bray'us daina nutraukė tiesioginę televizijos transliaciją ir vėl išgirdo skambant "Bye Bye Boris", jo modifikuotą "Bay City Rollers" klasikinės dainos "Bye Bye Baby" interpretaciją.  

Paklaustas, ar M. Jenkyns gestas buvo priimtinas, M. Spenceris BBC pusryčiams sakė: "Ne, tiesą sakant, nemanau, kad taip. Visiškai nesiekiu tam pritarti.

"Aš turiu omenyje, kad Andrea turės... pati tai pateisinti. Bet aš suprantu, kad tą dieną emocijos buvo labai stiprios ir žiaurios. Tačiau nemanau, kad tai buvo teisingas poelgis.

Paklaustas, ar ji turėtų išlaikyti ministro pareigas, jis atsakė: "Tai ne mano sprendimas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau