Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 24

Ghislaine Maxwell: Epsteiną nužudė VIP elito atstovai

Ghislaine Maxwell pirmadienį žurnalistams sakė, kad, jos nuomone, Jeffrey Epsteiną nužudė įtakingi žmonės, kurie norėjo paslėpti įrodymus apie tarptautinį elitinį pedofilų tinklą.

Maxwell sakė britų televizijai "TalkTV", sužinojusi apie jo mirtį buvo "sukrėsta".

Apie tai pranešė "Insider Paper":

Pirmadienį transliuotame interviu britų transliuotojui nuteista sekso prekeivė Ghislaine Maxwell pareiškė, kad gėdingai pagarsėjęs miręs JAV finansininkas Jeffrey Epsteinas buvo nužudytas kalėjime.

Oksforde išsilavinimą įgijusi mirusio britų spaudos barono Roberto Maksvelo (Robert Maxwell) duktė kalinama Floridos įkalinimo įstaigoje po to, kai buvo nuteista ir 20 metų nuteista už tai, kad padėjo Epsteinui seksualiai išnaudoti mergaites.

Epsteinas, kuriam buvo pateikti kaltinimai dėl prekybos nepilnametėmis mergaitėmis sekso tikslais, išvengė teismo ir 2019 m. rugpjūtį nusižudė Niujorko kalėjime.

Skrodimo išvadose teigiama, kad nusižudė pakariant, nors staigi 66-erių metų vyro mirtis pakurstė plataus masto ginčus ir sąmokslo teorijas.

"Manau, kad jis buvo nužudytas", - sakė buvusi socialinė draugė Maksvelė kalėjimo interviu serijoje, kurią transliavo britų televizija "TalkTV". "Aš buvau sukrėsta. Paskui susimąsčiau, kaip tai įvyko."

Thegatewaypundit.com praneša: Kaip anksčiau pranešė "The Gateway Pundit".

2019 m. lapkritį garsus patologas daktaras Maiklas Badenas (Michael Baden) dalyvavo laidoje "FOX and Friends", kur teigė, kad Epšteino mirties kalėjime įrodymai rodo, jog tai ne savižudybė, o žmogžudystė.

Dr. Badenas taip pat nurodė, kad trys lūžę kaklo kaulai yra "labai neįprasti savižudybei ir labiau liudija apie nužudymą uždusinimu.

Daktaras Badenas nėra vienintelis tai pasakęs aukščiausio lygio patologas. Gydytojas ir teisininkas daktaras Cyrilas Wechtas rugpjūčio mėnesį FOX verslo tinklui Kennedy sakė, kad Monrealio tyrime nustatyta, jog tik 2 iš 239 mirties nuo pakorimo atvejų lūžo gūžduobės kaulas - arba mažiau nei 1 proc. nužudytųjų.

Daktarą Badeną pedofilo šeima pasamdė stebėti skrodimo.

Šeštadienio vakarą daktaras Badenas prisijungė prie teisėjos Džeinės Pirro (Jeanine Pirro) ir jie aptarė Džefrio Epšteino mirtį.

Diskusijos metu teisėja Džeinė ir daktaras Badenas ir parodė įtikinamų įrodymų, kad Epšteino mirtis nebuvo savižudybė.
Epšteino lova buvo 5′ 6″ ūgio.  Epšteino ūgis per kelius buvo 4′.  Kilpa buvo rasta pririšta prie lovos 3'6′ aukštyje. Pasak daktaro Badeno, tokio aukščio kaklaraištis negalėjo sukelti pakankamos jėgos, kad lūžtų JOKIŲ kaulų, jau nekalbant apie tris kaklo kaulus.

Teisėja Džeinė: Dabar noriu, kad būtų tikrai aišku. Noriu, kad žiūrovai suprastų. Aš taip pat esu nagrinėjusi šias tyčinio smaugimo bylas. Gysločio kaulo lūžis, dviejų skydliaukės kremzlių lūžis, tai reiškia rimtą jėgą kaklui. Tokios, kokios paprastai negauname kabant. Ypač kabant. Noriu kito ekrano, vaikinai. Štai dviaukštė lova. Jos aukštis - 180 cm. Ant kelių Epšteinas yra 4′ ūgio. Dabar jau galėjote nustatyti, kad kaklaraištis yra čia pat (apie 3′ 6″).

Dr. Badenas: Raištis surištas čia (3'6″), bet jis yra iki pat grindų, kiek siekia kūną. Taigi ten nėra pakankamai jėgos, kad įvyktų JOKS lūžis.

Teisėja Jeanine: Bet koks lūžis, jau nekalbant apie šiuos lūžius?

Daktaras Badenas: Teisingai.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.10.2017 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Gudobelės žiedai ir vaisiai gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: gudobelė, vanduo, Paprastoji sukatžolė.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau