Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 27

Ghislaine Maxwell perkelta į jaukų "mažo saugumo" federalinį kalėjimą Floridoje, kur ji galės "mokytis kepti, dalyvauti kalinių talentų šou

Daugelį metų Jungtinių Valstijų kalėjimuose veikė dviejų lygių sistema.

Šios "Club FED" įkalinimo įstaigos yra žinomos kaip lengvos ir daugelyje jų kaliniams siūloma laisvalaikio veikla.

Paprastai šiuose patogiuose kalėjimuose nelaikomi didžiausi nusikaltėliai, pavyzdžiui, vaikų seksualiniai nusikaltėliai. Tačiau tai negalioja Džeferio Epšteino nusikaltimo partnerei Gišelinai Maksvel (Ghislaine Maxwell).

Nuteista vaikų grobuonė neseniai buvo perkelta į žemo saugumo federalinį kalėjimą Floridoje, kur ji atliks likusią 20 metų bausmės dalį už tai, kad padėjo milijardieriui sekso prekeiviui Džefriui Epšteinui išnaudoti nepilnametes mergaites ir jomis prekiauti, rašo DailyMail. Po teismo proceso ji buvo nuteista dėl šešių atskirų kaltinimų, susijusių su jos bendradarbiavimu su J. Epsteinu.

Maksvel perkėlimui į naują įstaigą prieštaravo teisėja Alison Nathan, prižiūrėjusi jos bylos nagrinėjimą ir nuosprendžio paskelbimą. Nathan patarė išsiųsti Maksvelę į FCI Danbury Konektikute, tačiau Federalinis kalėjimų biuras (BOP) jos prašymą atmetė. Nebuvo paaiškinta, kodėl Maksvel buvo perkelta į žemo saugumo įstaigą.

Be to, naujoji įstaiga, FCI Tallahassee, yra vos už kelių mylių nuo tos vietos, kurioje Maksvel padarė daugelį savo nusikaltimų.

DailyMail:

    "Išgarsėjusi socialinė moteris buvo perkelta į FCI Tallahassee, žemo saugumo kalėjimą Saulės valstijoje, netoli tos vietos, kur ji įvykdė savo nusikaltimus...

    ...Tai, kad Maxwell atlieka bausmę Floridoje, yra tam tikra ironija, nes būtent ten buvo įvykdyti jos nusikalstami veiksmai.

    Kaltinimai pareikšti dėl nusikaltimų, įvykdytų prieš keturias moteris 1994-2004 m., daugiausia Epšteino dvare Palm Byče, esančiame už penkių valandų kelio nuo jos naujojo kalėjimo."

Nereikia nė sakyti, kad Maksvel perkėlimas į žemo saugumo įstaigą yra spjūvis į veidą jos aukoms, ypač atsižvelgiant į tai, kad ji nusikaltimus įvykdė visai netoli.

FCI Tallahassee kalėjime apgyvendinamos tik moterys ir jis yra toks lengvas, kad kalinių vadovėlyje leidžiama kaliniams dėvėti ne tik standartinę kalėjimo aprangą, bet ir "chaki spalvos sukneles". Be to, Maksvel, kol ji čia bus laikoma, galės nešioti paprastą vestuvinį žiedą.

Iki 2037 m. liepos 17 d., kai galės būti paleista į laisvę, Maksvel galės užsiimti daugybe laisvalaikio pramogų, kurios yra prieinamos nuteistiesiems šioje įstaigoje, įskaitant dalyvavimą teatro spektakliuose kartu su kitais kaliniais, filmų žiūrėjimą ir naujų profesijų (pavyzdžiui, maisto gaminimo, santechnikos ar kosmetologijos) mokymąsi. Maksvelas netgi galės naudotis bėgimo taku ir pilna treniruoklių sale. Yra net keletas sporto užsiėmimų, pavyzdžiui, vėliavinis futbolas, pilatesas, joga ir frisbis.

DailyMail:

    "Maksvel jau būdama MDC sužavėjo kitus kalinius mokydama juos jogos ir anglų kalbos - ji tikriausiai tai darys ir naujame kalėjime.

    Pasak vienos kalėjimo konsultacinės bendrovės "Zoukis Consulting Group", FCI Tallahassee kaliniai gali užsiimti joga, taip pat pilatesu, svarmenimis, softbolu, vėliaviniu futbolu ir frisbee - anglų kalbos taip pat mokomi tie, kurie nori mokytis.

    Maksvel galės pramogauti dalyvaudama kalėjimo talentų šou arba žiūrėdama filmus.

    Taip pat yra bėgimo takelis - žinoma, kad Maksvelė mėgsta bėgioti.

    Maxwell galės toliau mokytis rusų kalbos - jos advokatai teigė, kad ji pradėjo tai daryti MDC, kad pramogautų - laisvalaikio bibliotekoje.

    Tarp pameistrystės darbų, kuriuos Maxwell gali atlikti, yra šie: elektriko, kepėjo, sodininko ir santechniko, nors neaišku, kokiose vietos įmonėse ji galėtų dirbti."

Kitaip tariant, visa tai daug geriau nei tai, ko ji nusipelnė. Maksvelė ne tik gali atsipalaiduoti naujoje jaukioje aplinkoje, bet ir klientai, kuriuos ji aptarnavo kartu su Epšteinu, vis dar nėra įvardyti.

Tai teisingumo parodija.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 15:27 Receptai – Patiekalai Tarkuotų bulvių apkepas su sūriu ir česnaku

Vieną kartą atsitiktinai radau tarkuotų bulvių pyrago-apkepo receptą, dažnai jį kepu, o dabar noriu pasidalinti ir su jumis.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau