Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 21

Po nešiojamajame kompiuteryje rastų pedofilijos žodžių kodų federaliniai pareigūnai iškels baudžiamąją bylą Hunteriui Bidenui

Teisingumo departamentas ruošiasi iškelti baudžiamąją bylą Hanteriui Bidenui (Hunter Biden) po to, kai buvo atskleista daugybė per daug nerimą keliančių faktų apie jo "nešiojamąjį kompiuterį iš pragaro", kad juos būtų galima ignoruoti.

Pasak CNN, šaltiniai departamente teigia, kad pastaraisiais mėnesiais tyrimas suintensyvėjo po teiginių, kad jo nešiojamajame kompiuteryje buvo rasta "pedofilų kodinių žodžių", taip pat įrodymų apie įtartinus verslo ryšius su Kinija ir Ukraina.

Pastaruoju metu daugiausia diskutuojama apie galimus kaltinimus, kurie galėtų apimti įtariamus mokesčių pažeidimus ir melagingą pareiškimą dėl J. Bideno įsigyto šaunamojo ginklo tuo metu, kai jam būtų buvę draudžiama tai daryti dėl jo pripažintos kovos su priklausomybe nuo narkotikų.

...

Padidindami spaudimą, respublikonai Kongrese jau paskelbė, kad jei po kadencijos vidurio rinkimų perims Atstovų Rūmus, jie planuoja pradėti naujus tyrimus ir surengti klausymus, kad išnagrinėtų Hanterio Baideno ir kitų Bidenų šeimos narių elgesį. - CNN

Zerohedge.com praneša: Debatai dėl to, ar reikia pradėti bylą taip arti vidurio kadencijos, sukosi apie tai, kad Džo Baideno (Joe Biden) nėra rinkimų biuletenyje.

Nors iš pradžių Teisingumo departamentas daugiausia dėmesio skyrė Hanterio Baideno finansinei ir verslo veiklai užsienio šalyse, kai jo tėvas buvo viceprezidentas, tyrėjai išplėtė tyrimo apimtį ir įtraukė klausimą, ar Hanteris ir su juo susiję asmenys nepažeidė pinigų plovimo, rinkimų kampanijų finansavimo, mokesčių ir lobizmo užsienyje įstatymų - ir ar nepažeidė federalinių šaunamųjų ginklų ir kitų taisyklių, teigia keli šaltiniai.

Šie klausimai buvo susiaurinti iki kaltinimų, susijusių su mokesčiais ir ginklais, o tai reiškia, kad Bidenų šeima greičiausiai bus apsaugota nuo netinkamų verslo sandorių, kuriais buvo pasinaudota Džo Bideno galios padėtimi ir kuriuos Džo Bidenas įrodomai melavo aptaręs su Hanteriu, tyrimo.

Taigi Hanteris dėl viso to gali būti atleistas?

Kovo mėnesį CBS naujienų tarnybos Catherine Herridge (Catherine Herridge) pranešė, kad du jaunesniojo Bideno bendradarbiai praėjusį rudenį didžiajai žiuri liudijo apie įtartiną, dabar jau bankrutavusią Kinijos energetikos bendrovę, susijusią su liūdnai pagarsėjusiu "dešimtuku dideliam žmogui" iš Hunterio elektroninių laiškų.

"Federaliniai pareigūnai nagrinėja jo užsienio verslo ryšius, įskaitant jo ryšius su Kinijos energetikos bendrove, - sakė "CBS ryto" vedėjas Tonis Dokoupilas (Tony Dokoupil).

"Tyrimas prasidėjo prieš daugelį metų kaip mokesčių tyrimas ir išsiplėtė į federalinį tyrimą, kuriame dalyvauja FTB ir IRS", - pridūrė Herridžas. "Su tyrimu susipažinęs šaltinis dabar "CBS News" sako, kad praėjusį rudenį į didžiąją žiuri buvo iškviesti du vyrai, kurie dirbo su Hanteriu Baidenu, kai jo tėvas buvo viceprezidentas."

Remiantis CBS peržiūrėtais įrašais ir Kongreso dokumentais, federaliniai pareigūnai tiria "daugybę finansinių sandorių, susijusių su energetikos bendrove CEFC. Respublikonai kaltina šią įmonę, kad ji yra Kinijos vyriausybės ranka. 2017 m., tais metais, kai Džo Baidenas paliko viceprezidento postą, su Kinijos energetikos bendrove buvo pasirašyta 1 mln. dolerių sutartis dėl Hanterio Baideno, kaip teisininko, paslaugų.

Jo klientas, CEFC pareigūnas Patrickas Ho (Patrick Ho), vėliau buvo nuteistas dėl tarptautinių kaltinimų kyšininkavimu ir pinigų plovimu, susijusių su nesusijusiu darbu Afrikoje."

Tiems, kurie seka mūsų pranešimus nuo 2020 m. spalio mėnesio, kai pasirodė istorija apie Hanterio Bideno nešiojamąjį kompiuterį (ir žiniasklaida ją iškart nuslėpė), CEFC buvo bendrovė, kuriai Bidenai tariamai priėmė 5 mln. dolerių beprocentę paskolą, įsiutinusią jų verslo partnerį Tonį Bobulinskį (Tony Bobulinski) - šis supyko ant Bidenų po Senato ataskaitos, atskleidusios 5 mln. dolerių "paskolą".

Pasak buvusio Bidenų informatoriaus, Hunteris jį supažindino su Joe Bidenu, ir jie turėjo valandos trukmės susitikimą, kuriame aptarė Bidenų verslo planus su kinais, su kuriais, pasak jo, Joe buvo "akivaizdžiai susipažinęs bent jau aukštu lygiu".

Bobulinskio tekstinės žinutės taip pat atskleidžia pastangas nuslėpti Džo Baideno dalyvavimą Hanterio verslo reikaluose, o Tonis taip pat patvirtino, kad nutekintame elektroniniame laiške aprašytas "Didysis vaikinas" yra ne kas kitas, o pats Džo Baidenas.

"Galite įsivaizduoti mano šoką, kai vakar perskaičiau Senato komiteto paskelbtą ataskaitą.  Tai, kad jūs ir HB melavote Robui, Džeimsui ir man, priimdami 5 mln. dolerių iš "Cefc", įsiutino", - rašė Bobulinskis Džimui Bidenui. (Per Daily Caller's Chuck Ross):

JAV dolerių per metus, kaip teigiama Bideno verslo partnerio Džeimso Džiljero (James Gilliar) elektroniniame laiške Bobulinskiui, kuris taip pat yra elektroninio laiško "10, kuriuos H surengė dideliam vaikinui" šaltinis.

Laikraščio "New York Post" gauti elektroniniai laiškai rodo, kad Hanteris "siekė pelningų sandorių, susijusių su didžiausia privačia Kinijos energetikos bendrove - įskaitant vieną, kuris, pasak jo, būtų "įdomus man ir mano šeimai", - teigiama pranešime.

nusikaltimai, Bidenas, teisė, žmonės

Daugiau apie Hanterį ir CEFC galite paskaityti čia. Beje, bet, žinoma, neatsitiktinai, esame tikri, kad Klintonų fondas iš CEFC priėmė nuo 50 001 iki 100 000 JAV dolerių auką.

Bet taip, sutelkime dėmesį į Hanterio mokesčių vengimo ir ginklų klausimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 11:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo slogos

Sloga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo slogos, receptai nuo slogos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, slogos gydymas, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau