Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Liepos » 23

Ilinojaus valstijos rinkimų valdybos duomenimis, Michelle Obama 1994 m. užsiregistravo balsuoti kaip vyras

Buvusi pirmoji JAV ponia Michelle Obama 1994-2008 m. buvo registruota balsuoti kaip vyras, rodo oficialūs dokumentai, gauti iš Ilinojaus valstijos rinkimų valdybos. Iš oficialių dokumentų taip pat matyti, kad M. Obama 2008 m., tais pačiais metais, kai jos vyras kandidatavo į prezidento postą, oficialiai pakeitė lytį į moterišką.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

Oficialius dokumentus iš Ilinojaus valstijos gavo dokumentinių filmų režisierius Džoelis Gilbertas (Joel Gilbert), kuris aiškina, kad nusprendė "rimtai pažvelgti" į Mišelės Obamos (Michelle) praeitį, nes pagrindinė žiniasklaida atsisako paliesti šią temą.

Tačiau jis nesitikėjo rasti įrodymų, kad keturiolika metų ji registravosi balsuoti kaip vyras.

Gilbertas buvo apstulbintas, kai gavo oficialias 1994 ir 2008 m. Michelle Obamos rinkėjų registracijos korteles. Aprašydamas Michelle Obamos "besikeičiančios seksualinės tapatybės" išaiškinimo procesą, Gilbertas rašo:

"Neseniai gavęs oficialius dokumentus iš Ilinojaus valstijos, galiu tvirtai pasakyti štai ką: Oficialiuose dokumentuose radau įrodymų, kad 1994 m. Michelle Obama užsiregistravo balsuoti kaip vyras. Taip pat turiu oficialų įrodymą, kad po 14 metų balsavimo kaip vyras Mišelė Obama 2008 m. pakeitė lytį iš vyriškos į moterišką. Tai ne socialinės žiniasklaidos kvailystės, tai faktas. Dokumentus iš Ilinojaus valstijos rinkimų valdybos gavau tik praėjusią savaitę. Štai oficiali Mišelės Obamos 1994 m. rinkėjo registracijos kortelė, kai ji užsiregistravo balsuoti kaip vyras. Raidė M yra apvesta ties lytimi".

Ilinojaus valstijos rinkimų valdybos duomenimis, Michelle Obama 1994 m

"Tada, 2008 m. liepos 14 d., kai jos vyrą demokratai netrukus iškėlė į prezidento postą, ji pakeitė lytį iš vyro į moterį."

Ilinojaus valstijos rinkimų valdybos duomenimis, Michelle Obama 1994 m

Nuostabus laikas, esu tikras, kad sutiksite?

Ir prieš kaltindami Džoelį Gilbertą (Joel Gilbert) sąmokslu apkaltinti Mišelę Obamą (Michelle Obama) ir melagingai apšmeižti ją kaip transseksualę, turėtumėte nepamiršti vieno fakto. Nepaisant to, kad išsiaiškino, jog Mišelė Obama 1994 m. užsiregistravo balsuoti kaip vyras, Gilbertas vis dar netiki, kad ji gimė vyru. Jis labdaringai mano, kad ji tikriausiai "pažymėjo ne tą langelį" ir atsitiktinai užsiregistravo balsuoti kaip vyras. Jis aiškina:

"Tikėtina, kad jos registracija kaip vyro greičiausiai buvo kažkokia kanceliarinė klaida, padaryta Michelle pildant 1994 m. rinkėjų registracijos formą. Ji turėjo tai pastebėti tik 2008 m. ir atitinkamai ištaisyti".

Wow. Kai kurie žmonės tikrai nori tikėti tuo, kas jiems sakoma.

Nuo pat pirmųjų B. Obamos valdymo dienų įvairūs piliečiai tyrinėjo Mišelės Obamos vaizdo įrašus ir nuotraukas ir teigė, kad ji yra vyras.

2014 m. komikė Džoana Rivers (Joan Rivers) pakurstė abu gandus, atsakydama į TMZ žurnalistės nekaltą klausimą, ar JAV kada nors išrinks prezidentą gėjų.

"Mes jau tai padarėme su Obama, tad nusiraminkime", - sakė J. Rivers, o paskui pridūrė: "Jūs žinote, kad Michelle yra transseksualė". Paprašyta patikslinti savo pastabą, ji lėtai ištarė: "Trans-gen-der. Mes visi žinome."

Rivers komentarai paskatino socialiniuose tinkluose skelbti nuotraukas, kuriose teigiama, kad Michelle iš tikrųjų yra vyras, ir sulėtinto vaizdo įrašus, kuriuose stambiu planu užfiksuotas jos šokis Ellen DeGeneres laidoje (The Ellen DeGeneres Show) ir tariamai matyti, kad kažkas slepiasi jos kelnėse.

Praėjus mažiau nei dviem mėnesiams Rivers mirė dėl, kaip manoma, nedidelės gerklės procedūros. Nereikia nė sakyti, kad netikėta jos mirtis pakurstė gandų malūną, o gandus pakurstė net paties Barako Obamos šeima. Socialiniame tinkle "Twitter" Barako vyresnysis brolis Malikas užsiminė, kad žino tiesą.

Ilinojaus valstijos rinkimų valdybos duomenimis, Michelle Obama 1994 m

Prieš tai jis staiga užsičiaupė, ištrynė pirminį tviterio įrašą ir atsisakė patvirtinti arba paneigti įtarimus apie "Didįjį Maiką".

Stebėtina, kad pats Barackas Obama išsisukinėjo ir vadino ją "Maiklu"... vėl ir vėl.

Hmm... Ar kada nors teko sutikti vyrą, kuris netyčia pavadintų savo žmoną vyrišku vardu?

Slaptumas yra Obamų ilgalaikės strategijos pagrindas nuo pat pirmos dienos. Barackas ir jo bendrininkai nuo 2016 m. rengė Michelle kandidatuoti į prezidentus. Kaip pirmą žingsnį valdžios pora pasirašė 65 mln. dolerių vertės pasiūlymą parašyti savo memuarus, kai tik paliks Baltuosius rūmus.

Kita iškalbinga užuomina apie demokratų planus dėl Michelle pasirodė, kai jie skyrė jai trokštamą pagrindinio pranešėjo vaidmenį 2020 m. Demokratų nacionaliniame suvažiavime. Lygiagrečiai Barackas pagrindiniu suvažiavimo pranešėju buvo 2004 m., ketverius metus prieš tai, kai 2008 m. buvo įvardytas kandidatu.

Kai paskutinį kartą buvo tikrinama, Michelle turėjo daugiau nei 18 mln. sekėjų "Facebook", 20 mln. sekėjų "Twitter" ir beveik 50 mln. sekėjų "Instagram". Kai ji rašo tviteryje, dažniausiai su politiniu atspalviu, demokratai jos klausosi.

Tačiau ji bus pažeidžiama kandidatė, nes turi daug ką slėpti. Jos rinkėjų registracijos korteles gavęs režisierius Džo Gilbertas (Joe Gilbert) sako: "Tik tiesa gali ją sustabdyti". Tiesa nėra geriausia Michelle draugė.

Ji apsimetinėja tuo, kuo nėra, nuo tada, kai pirmą kartą pasirodė nacionalinėje scenoje.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau