Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 6

Olandijos ūkininkai į protestą dėl trąšų atsivežė tanką; policininkai šovė į traktorių

Nyderlandų protestuotojai perėjo į kitą demonstracijų etapą - prieš "žaliąją" vyriausybės programą, kuria siekiama sumažinti azoto kiekį trąšose ir dėl kurios būtų uždaryta apie 30 % šalies ūkių, pasitelkė tanką.

Tikėtina, kad tankas bus panaudotas maisto paskirstymo centrams blokuoti, po to, kai savaitės pradžioje tam tikslui buvo panaudoti traktoriai.

Pasak žurnalisto Keenano Bekstės, policija taip pat "smurtu griauna blokadas vieną po kitos".

Pasak policijos, grėsminga situacija kilo, kai protestuotojai bandė įvažiuoti į pareigūnų ir tarnybinius automobilius. Tuomet buvo paleisti įspėjamieji šūviai, o pareigūnas taip pat šaudė taikliai. Niekas nebuvo sužeistas, tačiau nukentėjo traktorius. Trys asmenys buvo sulaikyti.

Kadangi policijos pareigūnas paleido šūvius, incidentą tirs Nacionalinis kriminalinių tyrimų departamentas.

Žiūrėkite:

Tuo tarpu:

Remiantis pranešimu, BoerBurgerBeweging parlamento narė Caroline van der Plas nori trečiadienį surengti skubius debatus su ministru pirmininku Rutte dėl eskaluojamų ūkininkų protestų.

"Mačiau vaizdus, kuriuose matyti šūviai į #boeren Fryzijoje. Jau kurį laiką įspėjau dėl eskaluojamų protestų. Trečiadienį noriu apie tai surengti skubius debatus su ministru pirmininku ir J&V ministru. Tai vyksta negerai, sakiau praėjusią savaitę", - rašė ji tviteryje.

* * *

Olandijos ūkininkai, įsiutę dėl vyriausybės planų 50-95 proc. sumažinti azoto išmetimą, dabar ėmėsi blokuoti maisto paskirstymo centrus, protestuodami prieš šį planą, dėl kurio būtų uždarytas maždaug trečdalis Nyderlandų ūkių.

Apie 25 traktoriai stovėjo prie platinimo centro Zaandamo mieste, esančiame į šiaurę nuo Amsterdamo, su plakatais "Mūsų ūkininkai, mūsų ateitis" ir kitais šūkiais, praneša portalas "Fresh Fruit Portal".

Šalies žvejai, solidarizuodamiesi su ūkininkais, taip pat pradėjo blokuoti uostus.

Kitoje protesto akcijoje, vykusioje šiauriniame Drachteno mieste, dalyvavęs traktorininkas ragino žmones "akimirką pagalvoti, ką norite valgyti be ūkininkų".

Streikas sukėlė baimę, kad prekybos centruose gali pritrūkti maisto produktų, nes žvejai, reikšdami solidarumą, taip pat blokavo keletą uostų.

"Prekybos centrai daro viską, ką gali, kad parduotuvės būtų aprūpintos prekėmis, tačiau jei blokados tęsis, gali būti, kad žmonės negalės kasdien apsipirkti", - sakoma Centrinio prekybos maisto produktais biuro pareiškime.

Be to, eismo priežiūros institucijos įspėjo apie vėlavimus ir galimą lėtą vilkikų judėjimą šalies greitkeliuose, o Šipholo oro uostas paragino keliautojus naudotis viešuoju transportu, kad patektų į jo terminalus, baiminantis, kad blokados bus nukreiptos ir į oro uostus. - Šviežių vaisių portalas

Tikimasi, kad būsimos reformos apims gyvulių skaičiaus mažinimą, taip pat ūkių, kurių gyvuliai pagamina daug amoniako, supirkimą.

Tuo tarpu pranešama, kad savaitgalį iš protesto akcijos buvo išprašyti slaptieji policininkai.

Savaitgalio pradžioje ūkininkai protestuodami apipylė vyriausybės įstaigas.

Trumpai tariant, nesipykit su ūkininkais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau