Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 7

Kinijos ledų prekės ženklas kritikuojamas dėl netirpstančių produktų

Kinijos prekės ženklas, kadaise pavadintas "ledų Hermiu", sulaukė kritikos, kai interneto vartotojai pareiškė, kad kai kurie jo gaminiai neištirpsta - net ir kepti su degikliu.

Vaizdo įrašai, kuriuose matyti, kaip "Chicecream" ledai išlieka tvirti, kai prie jų pridedami žiebtuvėliai, išplatinti virusiniu būdu, atskleidžiant, kad ledai visiškai neištirpsta, kai valandą paliekami 31 laipsnio pagal Celsijų (88 laipsnių pagal Farenheitą) temperatūroje arba po labai karšta liepsna.

Filmuota medžiaga sukėlė pasipiktinimą internete, paskatindama vartotojus suabejoti didelėmis bendrovės kainomis ir tuo, ar produktai nėra perkrauti priedais. Pats brangiausias "Chicecream" kremas, kinų kalba vadinamas "Zhong Xue Gao", kainuoja 66 juanius (10 JAV dolerių).

Trečiadienį bendrovė pareiškė, kad jos produktai atitinka nacionalines maisto saugos taisykles.

"Manome, kad nėra moksliška spręsti apie ledų kokybę kepant, džiovinant ar kaitinant ledus", - teigė prekės ženklas "Weibo" įraše, kuris surinko daugiau kaip 168 000 "patinka" paspaudimų.

Agentūra AFP negalėjo patikrinti vaizdo įrašų, o masiškai gaminamuose leduose įprastai naudojamus stabilizatorius - maisto priedus, naudojamus struktūrai išlaikyti - plačiai patvirtino naudoti, įskaitant JAV Maisto ir vaistų administraciją.

Vyresnysis nacionalinis maisto produktų inspektorius Wang Silu taip pat teigė, kad ledams tirštinti naudojami produktai yra saugūs.

Chicecream" reklamuojasi kaip kiniška alternatyva vakarietiškiems prekių ženklams, tokiems kaip "Magnum" ir "Haagen-Dazs", naudodama tariamai natūralius ingredientus ir vietinių produktų dizainą.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau