Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 7

Jungtinės Tautos pripažįsta, kad norint įgyvendinti "didįjį perkrovimą" būtinas badas pasaulyje

Jungtinės Tautos buvo užfiksuotos tyliai ištrynusios straipsnį, kuriame pripažino, kad badas pasaulyje yra būtina blogybė įgyvendinant WEF "Didžiojo persitvarkymo" darbotvarkę.

2008 m. straipsnis "Pasaulinio bado nauda" buvo greitai ištrintas praėjus kelioms valandoms po to, kai šią savaitę jį aptiko interneto tyrėjai.

Šiame straipsnyje JT pabrėžia "pasaulinio bado naudą".

"Kartais apie badą pasaulyje kalbame taip, tarsi tai būtų rykštė, kurią visi norėtume panaikinti, ir laikome jį panašiu į marą ar AIDS. Tačiau toks naivus požiūris neleidžia mums suprasti, kas sukelia ir palaiko badą. Daugeliui žmonių badas turi didelę teigiamą vertę", - rašė Havajų universiteto profesorius Džordžas Kentas (George Kent).

badas, ekonomika, nusikaltimai, JT, didysis perkrovimas

Infowars.com praneša: "Iš tiesų, jis yra esminis pasaulio ekonomikos veikimo elementas. Išalkę žmonės yra patys produktyviausi, ypač ten, kur reikia fizinio darbo".

Kentas toliau teigia, kad be "bado grėsmės" pasaulio ekonomika nustotų egzistuoti.

"Kiek iš mūsų parduotų savo paslaugas, jei nebūtų bado grėsmės? Dar svarbiau, kiek iš mūsų parduotų savo paslaugas taip pigiai, jei nebūtų bado grėsmės?" Kentas rašė. "Kai pigiai parduodame savo paslaugas, praturtiname kitus, tuos, kurie valdo gamyklas, mašinas ir žemes, ir galiausiai valdo žmones, kurie jiems dirba. Tiems, kurie priklauso nuo pigios darbo jėgos prieinamumo, badas yra jų turto pagrindas."

"Niekas nedirba sunkiau už alkanus žmones. Taip, gerai maitinami žmonės turi daugiau galimybių produktyviai fizinei veiklai, tačiau gerai maitinami žmonės daug mažiau nori dirbti šį darbą", - pridūrė jis.

Jei tai nebuvo pakankamai psichotiška, Kentas tiesiai šviesiai pripažino, kad elitas iš tikrųjų maisto trūkumą laiko "privalumu", ir teigė, kad pastangos panaikinti visuotinį badą "būtų katastrofa".

"Tiems iš mūsų, kurie yra aukščiausioje socialinės padėties pakopoje, bado panaikinimas pasaulyje būtų katastrofa. Jei pasaulyje nebūtų bado, kas artų laukus? Kas nuimtų mūsų daržovių derlių? Kas dirbtų lydymo gamyklose? Kas valytų mūsų tualetus? Turėtume patys užsiauginti maisto ir patys valyti savo tualetus. Nenuostabu, kad aukštųjų sluoksnių žmonės neskuba spręsti bado problemos. Daugeliui iš mūsų badas yra ne problema, o turtas".

Štai jums ir viskas: pasaulinė galios struktūra iš tikrųjų turi džiaugtis, kad dėl įtartinos virtinės maisto skirstymo gamyklų katastrofų, "žaliųjų" iniciatyvų, regioninių konfliktų, tiekimo grandinės sutrikimų ir besaikės infliacijos atsiranda maisto trūkumas.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2019 laikas 12:01 Receptai – Patiekalai Karališkas tortas. Be miltų!

Paprastas skaniausio, Karališko torto receptas. Be gramo miltų! Kartą paragavę “Karališko torto” kito deserto nebenorėsite!

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 18:31 Receptai – Patiekalai Trupininis pyragas su varške
Trupininis pyragas su varške receptas. Paruoštą pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą beveik visiškai atvėsinkite ir tik tuomet pjaustykite, kadangi karštas pyragas yra birus, gabaliukai nela...

Skaityti daugiau

13.08.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau