Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 24

Didžiosios Britanijos vyriausybė siūlo ūkininkams vienkartines išmokas, kad jie nustotų auginti maistą ir parduotų savo žemę

Jungtinė Karalystė pristatė naują programą, pagal kurią ūkininkams, sutinkantiems nutraukti ūkininkavimą ir parduoti vyriausybei savo, dažnai kelioms kartoms priklausančią, šeimai priklausančią žemę, siūlomos vienkartinės išmokos fiat grynaisiais pinigais.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Pasak pranešimų, ūkininkai, kurie sutinka gauti grynuosius pinigus, turi arba išeiti į pensiją, arba imtis kito darbo, kuriam pritaria vyriausybė. Didžiosios Britanijos vyriausybė šią programą vadina Pagrindinių išmokų schema (angl. Basic Payment Scheme, BPS).

"Teigiama, kad jos tikslas - vykdyti žaliosios politikos programas", - rašo Mike'as Campbellas (Mike Campbell) leidinyje "The Counter Signal".

"Vyresnio amžiaus ūkininkai, kurie nenori keisti ūkininkavimo metodų, raginami atsisakyti arba parduoti savo žemę. Savo ruožtu nauji ūkininkai gali perimti alternatyvius, aplinką tausojančius ūkininkavimo metodus".

Nyderlandai taip pat bando atsisakyti ūkininkavimo, kad taptų "žaliaisiais", tačiau tai daro jėga, o ne ragindami žemės ūkio sektorių laikytis reikalavimų ir kaip paskatą ūkininkams siūlydami pinigus.

Pasak Anglijos aplinkos apsaugos ministro, Jungtinė Karalystė negali judėti į priekį įgyvendindama ekologinę darbotvarkę, nes vyresnio amžiaus ūkininkai "trukdo pokyčiams". Kitaip tariant, norint pereiti prie ekologinio ūkininkavimo, Anglijoje turi būti nutrauktas ūkininkavimas, dėl to gyventojai badaus, o elitui bus sukurta nauja pasaulio tvarka.

Daugelis Didžiosios Britanijos ūkininkų dėl valdžios ir rinkos korupcijos yra tiek įsiskolinę, kad jiems gali nelikti kito pasirinkimo, kaip tik uždaryti parduotuves

Dėl Vuchano koronaviruso (Covid-19) plandemijos Didžioji Britanija jau yra pakeliui į ūkininkavimo panaikinimą. Tiekimo grandinės bėdos kartu su rinkos korupcija ir sparčiai augančia infliacija jau dabar verčia daugelį ūkininkų pasitraukti iš verslo prieš jų valią.

JK ryšių ir rėmimo konsultantas Jamesas Melville'is (James Melville) tviteryje rašė, kad raudonasis dyzelinas, naudojamas žemės ūkio mašinose, pvz., traktoriuose, dabar kainuoja dvigubai daugiau nei prieš dabartinę infliaciją.

"Ūkininkai priversti taupyti raudonąjį dyzeliną", - pridūrė J. Melvilis. "Trąšų kainos šoktelėjo per stogą. Ūkininkai naudoja mažiau trąšų. Mažiau trąšų reiškia mažesnį derlių = ūkininkavimo krizė #NoFarmsNoFood".

Kitaip tariant, ūkininkus iš verslo, kuris dažnai yra šeimos verslas, išstumia centrinių bankų valdovai ir kiti globalistų architektai, sukūrę tobulos audros situaciją - sparčiai kylančias kainas, mažą pasiūlą ir bendrą chaosą visose rinkose.

Beje, visa tai yra "Didžiojo pertvarkymo" dalis, pagal kurį visi valstiečiai "nieko neturės ir bus laimingi", o viršuje esantys stori katinai mėgausis visais savo turtais ir pertekliumi visų kitų sąskaita.

"Augančios trąšų, dujų ir beveik visų kitų darbui reikalingų produktų kainos padarė vyriausybės pasiūlymą viliojantį", - priduria Kempbelas, kalbėdamas apie išmokas grynaisiais pinigais, kurias JK vyriausybė dabar siūlo šeimos ūkininkams.

Apklausa rodo, kad 75 % Didžiosios Britanijos ūkininkų yra "rimtai suinteresuoti" uždaryti savo ūkius už 30 vienetų vyriausybės "sidabro".

BBC News, kuri dažnai skelbia netikras naujienas, paskelbė Anglijos ūkininkų nuomininkų asociacijos (The Tenant Farmer's Association of England) atliktos apklausos rezultatus, iš kurių matyti, kad dauguma ūkininkų labai svarsto galimybę imti pinigus ir bėgti.

Apie 75 proc. britų ūkininkų asociacijai sakė, kad jie "labai suinteresuoti" pasitraukti iš žemės ūkio veiklos, parduoti savo žemę ir pasiimti iš vyriausybės gautus pinigus.

Pranešama, kad Nyderlandai, kaip ir Kanada, kai kuriais atvejais taip pat siūlo pirkti žemės ūkio paskirties žemę. Buvęs Kanados žemės ūkio ministras Devinas Dreeshenas išreiškė susirūpinimą dėl to, kad ministras pirmininkas Justinas Trudeau, sekdamas Didžiosios Britanijos pėdomis, siūlo išpirkti Kanados ūkininkus.

Melvilis atskirame tviteryje šią tendenciją vadina "visko turto užgrobimu", t. y. susikompromitavusios ir infiltruotos vyriausybės visuose Vakaruose siūlo labai išpūstas fiat valiutas, kurios yra ties dempingo riba ir tampa bevertės, mainais į materialų turtą, pavyzdžiui, žemės ūkio paskirties žemę.

"Tuo tarpu Amerikoje Billas Gatesas nusipirko 242 000 akrų žemės ūkio paskirties žemės 18 valstijų ir 268 984 akrų įvairios paskirties žemės 19 valstijų, todėl jis yra didžiausias žemės ūkio paskirties žemės savininkas JAV", - toliau tviteryje rašė Melvilis.

Kažkas kitas, pasivadinęs "Gmewizard.loopring.eth" (@GmeWizard), atsakydamas į Melvilio tviterio žinutes parašė, kad korporacijos supirkinėja žemės ūkio paskirties žemę, "kad galėtų sodinti medžius ir nuomoti kitoms bendrovėms, siekdamos kompensuoti anglies dioksido kreditus".

"Dėl trąšų trūkumo žolės plotuose ir sausros labai sumažės žiemos gyvulių pašarų, todėl sumažės gyvulių skaičius, o tai reiškia, kad jų bus mažiau ir jų kaina padidės", - pridūrė šis asmuo.

"Tai ne kapitalizmas, tai - bičiulystė, manipuliacijos, griežtas reguliavimas ūkininkams, kad jie pasitrauktų ir parduotų", - rašė kitas asmuo vardu "Gee" (@CuriousMacaroon). "Taip nutinka, kai reguliavimo institucijas finansuoja institucijos, kurias jos reguliuoja".

Kitas asmuo slapyvardžiu "TechSavvy" (@PointClickDigi1) susiejo straipsnį apie tai, kad Bideno režimas panašiai siūlo amerikiečių ūkininkams mokėti dar daugiau pinigų nei įprastai, kad jie neūkininkautų.

Naujausias naujienas apie inžinerinį Vakarų ekonomikos nuvertimą galite rasti svetainėje Collapse.news.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau