Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2022 » Liepos » 9

Kas teikia daugiausia laimės Zodiako ženklams?

Laimė – individuali. Vieniems ją suteikia gera kompanija, kitiems – laikas namuose. Ir nors visi žmonės skirtingi, daugumą sieja Zodiako ženklai, pagal kuriuos galima pasakyti, kas suteikia daugiausia džiaugsmo.

Avinas 

Sportinė veikla. Bilietai į sporto renginį ar kvietimas dalyvauti varžybose bet kurį Aviną pakels iš lovos. Pirmenybę teikia aktyvesnėms sporto šakoms, tokioms kaip futbolas ar važinėjimas dviračiu, o ne, pavyzdžiui, golfui ar kriketui. Ieško nuotykių ir išbando viską, kas užkaitintų kraują ir pagreitintų širdies plakimą.

Lyderystė. Jaučiasi patogiausiai ir yra laimingiausi, kai gali būti atsakingi ir priimti sprendimus. Džiaugiasi galėdami pasinaudoti savo galia ir turėdami žmonių, kurie gerbia bei vykdo jų sprendimus. Nesvarbu, ar tai būtų darbe, ar už jo ribų, Avinai laimingiausi eidami vadovaujamas pareigas.

Jautis

Maistas. Vertina gerą maistą. Nors tinka ir greitasis maistas, tačiau itin džiaugiasi, kai vaišina prabangiu ar namuose ruoštu maistu. Su meile pagamintas šiltas patiekalas arba apsilankymas prabangiame restorane – tinkamiausias kelias į Jaučio širdį ar skrandį.

Jaukūs patogumai. Pirmenybę teikia veiklai, dėl kurios nereikia palikti teritorijos – namų. Dauguma Jaučių ramiai praleistų dieną namuose žiūrėdami filmus ar puoselėdami augalus, nei eitų į vakarėlį. Niekas jų nepadaro laimingesnių, kaip galėjimas mėgautis savo buveine.

Dvyniai

Pokalbiai. Didžiausia laimė – pokalbis su kitu protingu žmogumi. Patinka, kai gali diskutuoti įvairiausiomis temomis. Suradę žmogų, galintį palaikyti tokį pokalbį, itin apsidžiaugia, nes jaučia intelektualinį ryšį su pašnekovu.

Galvosūkių sprendimai. Džiaugiasi išsprendę galvosūkį, mįslę ar paslaptį. Tai gali būti įprasta dėlionė, pabėgimo kambarys ar stalo žaidimas su paslaptimi. Laimingi tampa užsiimdami veikla, kuri stimuliuoja psichiką ir leidžia įprasminti intelektą ar logiką.

Vėžys

Aistra istorijai. Viskas domina, kas susiję su praeitimi. Mielai klausosi pasakojimų apie tai, kaip viskas buvo anksčiau, arba lankosi muziejuose, kuriuose eksponuojami senoviniai reliktai. Tai juos itin žavi.

Šeimos susibūrimai. Emociškai prisiriša prie draugų ir šeimos. Nepaisant to, kad yra introvertai, labiausiai patinka, kai leidžia laiką artimiausių draugų rate. Laimingiausi, kai susirenka visa šeima ir kartu užsiima viena veikla.

Liūtas

Pagyros. Gabūs ir aistringi, todėl dažniausiai nusipelno sulauktų pagyrų. Nors vertina objektyvią nuomonę, itin mėgaujasi pagyromis. Niekas nepadaro Liūtų laimingesnių, kaip žinojimas, kad jų darbą pripažįsta ir giria.

Dramos. Dauguma mėgsta dramas. Filmuose, televizijos laidose, net knygose atidžiai seka dramatiškos istorijos vingiais. Gali itin sužavėti ir pradžiuginti siužetinė linija bei veikėjai, pakliuvę į peripetijų spąstus.

Mergelė

Intelektuali bendrystė. Laimingiausios, kai gali palaikyti intelektualų pokalbį. Aplinka turėtų atitikti tokių pokalbių tematiką, todėl džiaugiasi, kai gali viešėti aukštesnio lygio įstaigoje, pavyzdžiui, restorane ar aukštuomenės vakarėlyje.

Protinė mankšta. Patinka išbandyti proto galimybes ir mankštintis. Nebūtinai mėgsta galvosūkius ar mįsles, bet renkasi iššūkius, dėl kurių reikia daug mąstyti, strateguoti ar skaičiuoti.

Svarstyklės

Prabangi patirtis. Moka mėgautis prabanga. Tačiau džiaugiasi ne tik prašmatniomis dovanomis ar baldais, bet ir ieško prabangių potyrių, kad turėtų ką prisiminti: SPA, skrydis oro balionu arba tolima kelionė į atokias salas.

Menas. Ne tik džiaugiasi stebėdamos meną internetu, bet ir pačios lankosi muziejuose, meno parduotuvėse ar domisi performansais. Patinka matyti kuriamą meną arba asmeniškai pasikalbėti su kūrėju.

Skorpionas

Mistika. Domisi antgamtiniais, mistiniais reiškiniais. Mėgsta tyrinėti nežinomybę ir jaučiasi laimingiausi, kai gali papildyti tokių dalykų žinių bagažą. Galimybė atlikti mistinio detektyvo vaidmenį žaidime ar realybėje – jų svajonė.

Žinių įgijimas. Patinka gilintis į paslaptingas ar nišines temas, kurios retą domina. Jų žinios ne visada pritaikomos kasdienybėje, bet tai nesumenkina malonumo pasinerti į knygą apie egzotiškus augalus, aptiktus negyvenamoje saloje.

Šaulys

Fiziniai iššūkiai. Dauguma dievina iššūkius, dėl kurių reikia pakilti iš lovos ir pajudėti. Pats sportas tiek neįtraukia, kiek užduotys, pateiktos per iššūkį ar varžybas. Vienintelis dalykas, dėl kurio yra laimingiausi dalyvaudami fizinių jėgų reikalaujančiame iššūkyje, – pergalė.

Pramogų kūrimas. Džiaugiasi, kai linksmina kitus. Nesvarbu, ar tai jų darbas, ar tiesiog pomėgis, patinka būti dėmesio centre. Pralinksminti kitus ir parodyti savo aistrą.

Ožiaragis

Tvarka. Nekenčia kitų netvarkos. Didžiuojasi ir džiaugiasi kurdami organizacines sistemas arba sutvarkydami stalą tiksliai taip, kaip nori. Laimingiausi, kai gali suformuoti darbo vietą ar namų teritoriją tiksliai taip, kaip įsivaizduoja.

Namai. Paprastai netrokšta nuotykių. Patogiausiai jaučiasi būdami namuose. Net išėję į miestą ieško erdvių, kur galėtų laiką leisti viduje. Mielai užsiima veikla, kurią riboja sienos, pavyzdžiui, filmo žiūrėjimas, kompiuteriniai žaidimai.

Vandenis

Įsitikinimų gynimas. Laimingi, kai gali taikiai kovoti už įsitikinimus. Džiaugsmą teikia aktyvios diskusijos arba taikus protestas. Laimė nusišypso, kai sutinka žmogų, kuris tiki ir palaiko jų nuomonę.

Bendravimas. Didžiuojasi galėdami bendrauti su kitais. Mėgsta pokalbių apsuptas erdves, kuriose gali laisvai bendrauti ir susipažinti su naujais pašnekovais. Nuostabiai jaučiasi didelėse kompanijose ir patys pagyvina vakarėlį ar socialinę aplinką.

Žuvys

Vanduo. Laimingiausios būna arti vandens telkinių. Nesvarbu, ar tai vandens sportas, poilsis prie baseino, paplūdimio, ar kruizas. Žuvys tokioje aplinkoje jaučiasi pakylėčiausiai, kaip ir namie.

Kino filmai. Tikros kinomanės. Tai gali būti ne tik mėgavimasis filmų žiūrėjimu, bet ir domėjimasis, kaip režisuojami ar kuriami filmai. Džiaugiasi galėdamos pamatyti užkulisius ir sužinoti, kaip vyksta kūrybinis darbas.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau