Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Liepos » 13

Gelbėjame tulžies pūslę, nugarą, reaumatizmą, stipriname imunitetą

Dar ne taip seniai vieninteliu tulžies pūslės akmenligės gydymo metodu buvo laikoma cholecistektomija (tulžies pūslės pašalinimas).

Dabar ligoniams vis dažniau skiriami konservatyvūs gydymo metodai, pavyzdžiui, su ursodeoksicholio rūgštimi, kuri išgaunama iš rudojo lokio tulžies. Sėkmingai naudojami preparatai ursosanas ir ursofalas, jie efektyviai tirpdo akmenis. Tiesa, tik tuo atveju, jei akmenų dydis neviršija 10 mm ir jie užima ne daugiau kaip ketvirtį tulžies pūslės tūrio.

Kitas gydymo metodas - litotripsija, t.y. akmenų skaldymas galingomis ultragarsinėmis bangomis. Po to smulkūs akmenėliai kristaliukai ištirpinami anksčiau minėtais preparatais. Tačiau, deja, tai gana trauminis ir skausmingas gydymo metodas, kuris, be to, negarantuoja, kad akmenys neatsiras vėl.

Pašalinti nestambius akmenis, tulžies užsistovėjimą padeda bet kuri iš toliau aprašomų priemonių. Bet atminkite: stambūs
akmenys gali užkimšti lataką, todėl, prie pradedant vartoti augalines priemones, būtinai atlikite ultragarsinį tyrimą ir pasitarkite su gydytoju.

• 2 valgomuosius šaukštus krapų sėklų užpilkite 2 stiklinėmis verdančio vandens, ant mažos ugnies pakaitinkite 15 minučių, palaikykite valandą, kad nusistovėtų, nukoškite. Gerkite šiltą antpilą po 1/2 stiklinės keturis kartus per dieną prieš valgį.

• 1 valgomąjį šaukštą džiovintų smiltyninių šlamučių žiedų užpilkite 2 stiklinėmis verdančio vandens, palaikykite 15 minučių, kad nusistovėtų, nukoškite.

Gerkite po 1/2 stiklinės keturis-penkis kartus per dieną nepriklausomai nuo valgio.

• 2 valgomuosius šaukštus smulkiai supjaustytų paprastųjų varpučių šakniastiebių užpilkite stikline verdančio vandens, pavirkite 10 minučių, atvėsinkite, nukoškite. Gerkite po 1/3 stiklinės tris kartus per dieną prieš valgį.

• Sumaišykite po 1 valgomąjį šaukštą takažolių, ugniažolių, jonažolių, trispalvių našlaičių žolės, kukurūzų purkų, kiaulpienių šaknų, anyžių sėklų ir kalendrų. 3 valgomuosius šaukštus mišinio užpilkite 3 stiklinėmis verdančio vandens, palaikykite pusvalandį, kad nusistovėtų,  nukoškite. Vartokite po stiklinę tris kartus per dieną prieš valgį.

• Sumaišykite 6 valgomuosius šaukštus smulkintų erškėčių šaknų, 2 valgomuosius šaukštus takažolių žolės. 2-3 valgomuosius šaukštus smulkinto mišinio užpilkite stikline verdančio vandens, ant mažos ugnies pakaitinkite 15 minučių, laikykite 30 minučių, kad nusistovėtų, nukoškite. Gerkite karštą po stiklinę du-tris kartus per dieną prieš valgį.

• Paimkite šviežią juodą ridiką, gerai nuplaukite, nenulupkite, išspauskite sultis. Gerkite po 1 valgomąjį šaukštą
tris kartus per dieną tuščiu skrandžiu.

• Paimkite 5 burokėlius, nuvalykite, supjaustykite ir sudėkite į 1 l verdančio vandens. Virkite, kol nuoviras pasidarys tirštas kaip sirupas.

Vartokite po 1/4 stiklinės tris kartus per dieną prieš valgį.

Jei konservatyvūs gydymo metodai neduoda norimų rezultatų, atliekama operacija. Pašalinus tulžies pūslę, gerkite nuovirą, kuris pristabdo tulžies išskyrimą.

Imunitetui stiprinti

Rudenį, žiemą, ankstyvą pavasarį ruošiu sau stiprinantį mišinį. Labai padeda. Galima vartoti ir vaikams, ir suaugusiems. Puikiai stiprina imunitetą.

Paimti po 300 g visų sudedamųjų dalių: razinų, džiovintų abrikosų, medaus, citrinų, džiovintų slyvų. Vaisius sumalti su mėsmale. Iš citrinų išimti sėkleles. Viską sumaišyti su medumi. Valgyti po 1 valgomąjį šaukštą 2 kartus per dieną, likus 20 minučių iki valgio, vaikams - po arbatinį šaukštelį.

Šį mišinį naudinga valgyti, sergant ateroskleroze, hipertonija, širdies ligomis.

Žinoma, mišinys išeina ne pigus, bet jis vertas tų pinigų. Vis geriau, negu gerti tabletes ar leisti injekcijas.

Tepalas nuo nugaros skausmų, reumatizmo...

Nuo nugaros, stuburo, sąnarių skausmų, reumatizmo gerai padeda toks tepalas: 2 dalis kamparo spirito sumaišyti su viena dalimi česnakų sulčių. Įtrinti skaudamą vietą, po to šiltai apdengti ar aprišti.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 11:38 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (mėlynės, šalpusnis, raudonėlis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: mėlynės, šalpusnio lapai, raudonėlis

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau