Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 17

Svarbus tyrimas patvirtina, kad COVID vakcinos keičia moterų mėnesines

Nuo tada, kai daugiau nei prieš pusantrų metų buvo pradėtos tiekti COVID vakcinos, moterys ėmė skambinti pavojaus varpais dėl neigiamo skiepų poveikio menstruacijoms.

Pavyzdžiui, 2021 m. rugpjūčio 20 d. "The Grayzone" straipsnyje, kuriame kritikuojamas JAV medicinos įstaigų nesugebėjimas ištirti vakcinų poveikio moterų reprodukcinei sistemai, Marcie Smith Parenti papasakojo nerimą keliančią savo draugių patirtį: 

Joms pasireiškė šie simptomai: ilgiau nei mėnesį trunkantis hemoraginis kraujavimas, stiprus protarpinis kraujavimas keturis mėnesius, golfo kamuoliuko dydžio kraujo krešuliai ir stiprūs mėšlungis, dėl kurio viena draugė atsidūrė greitosios pagalbos skyriuje.

Socialinėje žiniasklaidoje "The Grayzone" buvo apkaltinta "baimės kurstymu", buvimu "prieš vakcinas" ir "pavojingos dezinformacijos platinimu". Tuo tarpu FDA ir CDC atsaką į moterų prašymus geriausiai būtų galima apibūdinti kaip biurokratinį gūžčiojimą pečiais.

Rugpjūtį NPR teigė, kad FDA ir visi trys JAV vakcinų gamintojai tvirtino, jog "jie nepastebėjo įrodymų, kad kuri nors iš vakcinų sukelia menstruacijų sutrikimus". Amerikos akušerių ir ginekologų kolegija teigė, kad "žino" apie nusiskundimus, tačiau ragino moteris vis tiek skiepytis, neatsižvelgiant į jų ciklų laiką.   

Tačiau dabar, atlikus didelės apimties tyrimą, iš esmės naujai patvirtinta tai, ką tūkstančiai moterų skelbia nuo pat skiepų pradžios. Kaip praneša "NBC News": 

Penktadienį žurnale "Science Advances" paskelbta analizė parodė, kad 42 % reguliarų menstruacijų ciklą turinčių žmonių teigė, jog po skiepų jų kraujas buvo gausesnis nei įprastai... 14 % teigė, kad mėnesinės buvo lengvesnės."

Tyrimo metu taip pat nustatyta, kad daug moterų, kurios paprastai neturi menstruacijų, pavyzdžiui, po menopauzės ir vartojančios tam tikrus ilgalaikius kontraceptikus, po Covid vakcinų patyrė "proveržį" arba netikėtą kraujavimą.

Tyrimo autoriai pažymi, kad procentinė dalis, nurodanti neįprastas menstruacijas, gali šiek tiek pervertinti tikrąjį dažnumą, nes tos, kurios turėjo blogos patirties, galėjo būti labiau linkusios dalyvauti tyrime.  

Viena iš autorių yra Ilinojaus universiteto Urbanoje-Šampanėje biologinė antropologė Kathryn Clancy, pati patyrusi šį reiškinį. Jos atveju tai buvo nepaprastai gausios ir ilgos mėnesinės, kurios vadinamos "menstruacijų užliejimu".

Jos įtarimai dar labiau sustiprėjo, kai viena jos magistrantė pasakė, kad po Covid injekcijos jai "prasidėjo baisiausi mėšlungiai gyvenime". Clancy nedelsdama 2021 m. vasarį įsitraukė į "Twitter" ir paklausė, ar kitos moterys patyrė ką nors panašaus. Daugelis patvirtino, kad taip ir buvo, todėl buvo pradėtas oficialus tyrimas. 

Iš pradžių ji ir magistrantė Katharine Lee apklausė 500 moterų. Tiek jų užsiregistravo per vieną valandą. Autorės persigalvojo ir galiausiai sulaukė daugiau nei 165 000 dalyvių iš viso pasaulio. Šios savaitės rezultatai - tai daugiau nei 39 000 dalyvių nuo 18 iki 80 metų amžiaus pogrupio analizė.

Dar neaišku, ar menstruacijų pokyčiai nėra kažko grėsmingesnio požymis. Nepaisant to, daugelis moterų, kurios juos patyrė negavusios FDA įspėjimo apie šalutinį poveikį, neabejotinai sunerimo. Pavyzdžiui, kraujavimas po menopauzės yra gimdos vėžio simptomas

Kodėl nebuvo jokio FDA įspėjimo? Todėl, kad Covid vakcinos tyrimuose dalyvavusių asmenų net nebuvo klausiama apie menstruacijų pokyčius

Laikraštis "The New York Times" savo ruožtu džiugiai tikina, kad "ekspertai" teigia, jog pagrindo nerimauti nėra. Žinoma, "ekspertai" vardan kovos su "Covid" jau sukėlė daugialypę visuomenės sveikatos katastrofą, bet šį kartą, ponios, pasitikėkite jais!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau