Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 12

"Pfizer" mokslininkas prisipažino "Project Veritui", kad bendrovė puikiai žino, jog kovidų "vakcinos" sukelia miokarditą

Pfizer, niekada neatlikusi tinkamų bandymų prieš pateikiant į rinką, pagaliau imasi tikrinti savo kurjerio RNR (mRNA) kovidų "vakcinų" saugumą dėl plačiai paplitusių pranešimų, siejančių jas su širdies problemomis, pavyzdžiui, miokarditu.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Pasak "Pfizer" vyresniojo mokslinio bendradarbio Kriso Kročio (Chriso Croce), bendrovė gerai žino, kad tarp žmonių, kurie vartojo šias vakcinas, padaugėjo širdies priepuolių ir širdies ligų atvejų. Slaptam "Project Veritas" žurnalistui (žiūrėkite toliau) jis sakė, kad šiuo metu "Pfizer" atlieka "testą", siekdama išsiaiškinti, ar jos gaminamos kovido injekcijos nesukelia širdies problemų.

"Taigi... hm... taip... mes darome, ką tik išsiuntėme 3 000 pacientų mėginius, kad būtų ištirti dėl padidėjusio troponino lygio (lygis, leidžiantis nustatyti širdies priepuolį), kad pamatytume, ar tai susiję su vakcina, ar panašiai", - žurnalistui sakė Kročė.

"Mes ką tik išsiuntėme [pirmąją partiją] praėjusią savaitę, o paskutinė partija bus išsiųsta kitą savaitę. Visi išoriniai bandymai", - pridūrė jis."

Projekto "Project Veritas" žurnalistui toliau klausinėjant apie tai, kas iki šiol buvo atskleista, Kročė pareiškė, kad dar neaišku, - nors "Pfizer" ir jos darbuotojai, matyt, gerai supranta, kad čia esama rimtos problemos.

"Pamatysime. Tikėkimės, kad viskas bus gerai", - apie tyrimų rezultatus sakė Kročė. "O jei ne, tai, mano nuomone, tai gali kažką išimti iš rinkos".

"Pfizer" taip pat žino, kad natūralus imunitetas yra daug pranašesnis už vakcinų "imunitetą".

Subtilūs Croce'o prisipažinimai tiek balso tonu, tiek žodžiais, kuriais jis apibūdino šį paslaptingą "testą", yra tik neginčijamas įrodymas, kad Pfizer yra susirūpinusi dėl didėjančių padarinių, susijusių su jos kovidų injekcijų išleidimu į rinką.

Įmonė aiškiai žino, kad netrukus į ją bus nukreipta daugybė šakių, todėl slapta stengiasi užbėgti įvykiams už akių.

Kaip 2021 m. pranešė "Project Veritas", "Pfizer" jau seniai žino, kad natūralus imunitetas, t. y. neskiepyta imuninė sistema, yra optimalus ir gerokai pranašesnis už netikrą "imunitetą", kurį sukuria jos pačios skiepai.

"Kai kas nors turi natūralų imunitetą, pavyzdžiui, yra pasiskiepijęs, jis tikriausiai turi geresnį - ne geresnį, bet daugiau antikūnų prieš virusą", - pareiškė kažkas iš "Pfizer", vardu ponas Karlas, slaptam žurnalistui.

"Nes vakcina, kaip jau minėjau, yra tas baltymas, kuris yra tik išorėje, taigi tai vienas antikūnas prieš vieną konkrečią viruso dalį."

Toliau tame pačiame slaptame interviu ponas Karlas atskleidė, kad natūraliai užsikrėtus virusu ir neskiepijus nuo jo, organizmas gamina antikūnus "prieš kelias viruso dalis, o ne tik prieš išorinę dalį, bet ir prieš vidinę dalį, tikrąjį virusą".

Komentaruose daugelis žmonių pažymėjo, kad visa tai nėra nauja informacija tiems, kurie atkreipė dėmesį. Vienintelis naujas dalykas ar "bomba" yra tai, kad dabar patys "Pfizer" darbuotojai prisipažįsta - bent jau tada, kai nežino, kad yra slapta įrašinėjami.

"Taigi ką Kevinas McCarthy  (Kevin McCarthy) dabar daro dėl masinių JAV piliečių žudynių?" - rašė kitas apie naująjį respublikonų Atstovų Rūmų pirmininką. "1. Sukuria vartojimo mokestį, kuris pakeistų pajamų mokestį".

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau