Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 18

Rišio Sunako šeima valdo socialinių kreditų vertinimo bendrovę, susijusią su Pasaulio ekonomikos forumu

Buvęs Didžiosios Britanijos finansų ministras Riši Sunakas (Rishi Sunak) tapo pagrindiniu pretendentu pakeisti Borisą Džonsoną (Boris Johnson) Konservatorių partijos lyderio ir Ministro Pirmininko poste.

Dažnai paaiškėja, kad jį pakeisiantis asmuo yra labiau globalistinis autoritaras nei atsistatydinęs asmuo.....Šiuo atveju, panašu, kad taip ir yra. Milijardierius Sunakas plačiai laikomas "neoliberaliu" arba "globalistiniu" kandidatu.

O dabar "National Pulse" ataskaitoje atskleista, kad Sunako šeima palaiko ryšius "su Pasaulio ekonomikos forumo technologiniu partneriu, kuris pasisako už Kinijos komunistų partijos stiliaus ekonomiką, papildytą atsekamomis skaitmeninėmis tapatybėmis ir valiuta".

Sunako žmona Akshata Murthy yra užsienio pilietė, turinti su WEF susijusios bendrovės akcijų.

Jos tėvas yra Indijos informacinių technologijų bendrovės "Infosys", teikiančios paslaugas daugeliui "Fortune 500" sąrašo įmonių ir bankų, įkūrėjas. Viena iš svarbiausių bendrovės paslaugų yra skaitmeninės bankininkystės platforma "Finacle". M. Murthy tebėra užsienio pilietė, turinti "non dom", kitaip tariant, nemokanti JK mokesčių, nepaisant to, kad jos vyras dirba vyriausiuoju Britanijos finansų vadovu ir tikisi tapti kitu Britanijos ministru pirmininku.

Nacionalinis pulsas praneša: "The National Pulse": "Infosys" įtraukta į Pasaulio ekonomikos forumo (WEF), kuris kaltinamas siekiu sukurti technologinę infrastruktūrą pasaulinei "socialinio kredito balų" sistemai įgyvendinti, oficialių partnerių sąrašą.

Autoritariniai režimai naudojo socialinio kredito balus, kad atimtų teises ir apribotų asmenų, kurie nesilaiko diktato, judėjimą. Pasaulio ekonomikos forumo socialinio kredito prioritetai greičiausiai būtų orientuoti į kairiųjų socialinius klausimus, tokius kaip klimato kaita, įvairovė ir teisingumas.

Klauso Švabo (Schwab) kandidatas.

Toli gražu ne tylioji partnerė "InfoSys" pelnė WEF pagyrimų - buvo pavadinta "pasauline naujos kartos skaitmeninių paslaugų ir konsultacijų lydere".

"Turėdama trijų dešimtmečių patirtį valdant pasaulinių įmonių sistemas ir veiklą, ji nukreipia klientus jų skaitmeninėje kelionėje, suteikdama jiems galimybę naudotis dirbtinio intelekto varomu branduoliu, kuris padeda nustatyti pokyčių vykdymo prioritetus..."

- WEF apie su "Sunak" susijusią "InfoSys

Keli "Infosys" vadovai, įskaitant bendrovės pasaulinį vadovą, prezidentą ir vyriausiąjį atitikties užtikrinimo pareigūną, taip pat prisidėjo prie WEF svetainės straipsnių.

"Infosys" prezidentas Mohitas Džošis (Mohit Joshi) parašė straipsnius, kuriuose pasisakė už skaitmeninę bankininkystę, kuri yra technologinis pagrindas "socialinio kredito balų" sistemai, kurią WEF bando įgyvendinti visame pasaulyje.

Joshi šias mintis išreiškė 2020 m. rugpjūčio mėn. WEF skirtame straipsnyje: "Kodėl atėjo laikas rimtai vertinti centrinių bankų skaitmenines valiutas".

"Akivaizdu tai, kad COVID-19 krizė kelia daugybę iššūkių - bet kartu ir unikalią galimybę permąstyti, kaip mūsų visuomenėje valdomi ir naudojami pinigai", - klausia jis.

"Kas tuomet gali kaltinti Kinijos liaudies banką (KLB), kai jis vasario mėnesį paskelbė, kad naikins grynuosius pinigus, surinktus didelės rizikos aplinkoje, pavyzdžiui, viešajame transporte, turgavietėse ar ligoninėse?" - teigė jis, prieš klausdamas:

"Skaitmeninės valiutos galėtų panaikinti sudėtingą operacinį ir saugumo aparatą, kuris supa įprastines pinigų perdavimo formas", - tęsia jis savo straipsnį, prieš teigdamas, kad "taip pat yra politinės ir socialinės naudos".

Kinijos kandidatas.

"Kinijos potencialas čia yra didžiulis. Jei e. MB bus plačiai priimta kaip prekybos supaprastinimo ir rizikos mažinimo sistema, Kinija gali tapti pasaulio prekybos bankininke ir jos fabriku. Tačiau didesnis Kinijos tikslas iš tikrųjų yra labiau vietinis ir susijęs su finansine įtrauktimi. Skaitmenizavus RMB, finansinėmis paslaugomis galės naudotis šimtai milijonų piliečių, įskaitant kai kuriuos labiausiai socialiai remtinus. Šią naudą galima pritaikyti bet kurioje pasaulio šalyje", - toliau rašoma straipsnyje, kuriame taip pat atskleidžiama, kad "Infosys" prisideda prie skaitmeninimo pastangų.

Kitame Joshi straipsnyje - "Skaitmeninė tapatybė gali padėti plėtoti įtraukias finansines paslaugas" - pasisakoma už tai, kad kiekvienam asmeniui būtų suteikta "unikali skaitmeninė tapatybė", leidžianti atlikti finansines operacijas. Kaip sėkmingą šios politikos pavyzdį jis nurodo Kinijos komunistų partiją:

"Kinijos Džedziango provincijos vyriausybė būtent šiuo tikslu sukūrė "įmonės skaitmeninį kodą", atsakydama mažiesiems ir vidutiniams bankams (MVĮ), kad šie galėtų lengvai naudotis finansiniais ištekliais. Kinijos didžiųjų technologijų įmonės "Ant Financial" patronuojamoji įmonė "MYBank" bendradarbiauja su Kinijos vyriausybe pagal šią schemą, teikdama mažoms ir vidutinėms įmonėms pigias paskolas ir kitus finansinius produktus."

Jis taip pat ragina sukurti "skaitmeninio stabilumo valdybą", kuri reguliuotų visus mokėjimus.

"Ši "skaitmeninio stabilumo valdyba" suteiktų savo nariams platformą dalytis geriausia praktika ir stebėti riziką, pavyzdžiui, skaitmeninės prekybos ir sveikatos priežiūros srityse. Įsteigus šią valdybą, būtų galima sukurti duomenų fondus, kurie valdytų fizinių asmenų ir mažų ir vidutinių įmonių duomenis", - aiškina jis.

Bendrovė "Infosys" taip pat yra WEF Partnerystės prieš korupciją iniciatyvos (PACI), kurią sudaro įvairių pramonės šakų atstovai iš didžiausių pasaulio korporacijų, narė. Leidinys "National Pulse" neseniai atskleidė, kaip šioje iniciatyvoje, kuri neva kovoja už verslo praktikos skaidrumą, dalyvauja buvęs "Reuters" generalinis direktorius, kuris dabar yra vakcinos COVID-19 gamintojos "Pfizer" valdybos narys.

Jos vadovai taip pat dalyvauja įvairių WEF pogrupių veikloje, pavyzdžiui, pasaulinis tvarumo ir projektavimo konsultavimo paslaugų vadovas Corey Glickmanas (Corey Glickman) yra WEF darbo grupės "Pioneer Cities" narys.

Leidinys "National Pulse" taip pat pažymėjo, kad Kinija pirmenybę teikia Sunakui kaip Jungtinės Karalystės ministrui pirmininkui. Pats Sunakas praeityje buvo nusiteikęs švelniai Kinijos atžvilgiu. Laikraščiui "Telegraph" jis sakė, kad norėtų "visiškai pakeisti" santykius su Kinijos komunistų partija ir siekti glaudesnių prekybinių ryšių bei ekonominio bendradarbiavimo. Kinija savo ruožtu pritarė Sunako kandidatūrai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 16:52 Farmacija planuoja 'paskiepyti' Amerikos vištieną nuo paukščių gripo, (pradėdamas) sąmokslas, nutraukti gyvulininkystę
Šiuo metu paukščių gripo "krizė" yra tik gyvūnų problema. Ji vis dar daro neigiamą poveikį žmonėms, nes masiškai skerdžiami paukščiai, o tai kenkia kiaušinių ir vištų mėsos tiekimo grandinei, tačiau kol kas paukščių gripo "pandemijos" nėra, nors tai ...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau