Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 4

Didžiosios Britanijos ministrė pirmininkė Liz Truss žada pradėti ‘Didįjį pertvarkymą’

Naujoji Didžiosios Britanijos ministrė pirmininkė Liz Truss (Liz Truss) pažadėjo pasaulio elito vardu prisidėti prie "Didžiojo persitvarkymo", nors anksčiau save pristatė kaip antiglobalistiškai nusiteikusią politikę.

Kai L. Truss tapo potencialia kandidate pakeisti B. Johnsoną Didžiosios Britanijos ministro pirmininko poste, daugelis nepriklausomos žiniasklaidos atstovų įspėjo, kad jos nuolatiniai ryšiai su Pasaulio ekonomikos forumu ir dalyvavimas Davoso renginiuose gali būti didžiulė raudona vėliava.

Summit.news pranešimai: Konkreti realybė, kad naujoji premjerė dalyvavo Davoso susitikimuose, kuriuos rengia Pasaulio ekonomikos forumas - centrinis globalizmo centras, veikiantis kaip analitinis centras ir propagandos malūnas, kuriame gimsta nauji naratyvai.  Konkrečiai WEF labiausiai žinomas dėl savo mantros "Didysis persitvarkymas", kuri yra steigėjo Klauso Schwabo "4-osios pramonės revoliucijos" koncepcijos dalis.  Pagrindinis Didžiojo persitvarkymo akcentas yra vadinamoji "bendroji ekonomika", kuri apibūdinama kaip visiškas privačios nuosavybės ištrynimas ir komunistinio valdymo, panašaus į individualaus dalyvavimo ekonomikoje, įgyvendinimas.

Bendroji ekonomika yra frazės "Jūs nieko neturėsite ir būsite laimingi" šaltinis, kuri iš tikrųjų yra paimta iš WEF parašyto ir žurnalo "Forbes" paskelbto straipsnio "Sveiki atvykę į 2030 m.: man nieko nepriklauso, neturiu privatumo ir gyvenimas niekada nebuvo geresnis".

WEF "Didįjį pertvarkymą" pristato toli gražu ne kaip sąmokslo teoriją, o kaip galutinį galutinį tikslą - darbotvarkę, ne tik idėją.  Tai pagrįstai sukėlė visuomenės susirūpinimą, nes daugelį Davose pristatomų WEF koncepcijų galiausiai priima svarbiausios vyriausybės ir įtvirtina įstatymais.  Be to, daugelis Davoso dalyvių gana greitai užkopia politinėmis kopėčiomis ir užima svarbius postus.

Todėl bet kuris teisėtas konservatyvus lyderis ar kandidatas žinotų apie globalistų terminologiją, pavyzdžiui, terminą "Reset", ir stengtųsi bet kokia kaina vengti jį vartoti. 

Joks dešiniųjų lyderis nenorėtų būti siejamas su globalistų darbotvarke, prieš kurią dauguma konservatorių mieliau kariautų.

Tai galima laikyti ribotu nesusipratimu ar klaida, tačiau tai, kad Truss neseniai pavartojo šį terminą, kelia abejonių, turint omenyje jos ankstesnius ryšius su WEF.  Ji teigia, kad:

"Mes tikime, kad mūsų gerovės kūrėjams, vykdytojams ir kūrėjams bus lengviau įgyvendinti savo tikslus...

Didžiosios Britanijos ekonomikai reikia persitvarkymo. Negalime toliau tęsti dabartinės valdomo nuosmukio trajektorijos. Vietoj to turime pasirinkti naują kryptį. Aš vesiu mus šiuo keliu į geresnę ateitį."

Šis komentaras buvo išsakytas netrukus po to, kai Truss kalbėjo apie svaro kurso kritimą ir beveik bankrutavusią JK pensijų sistemą.  

Pagrindinis reikalavimas, įtrauktas į bet kokį ekonominį "perkrovimą", būtų senojo modelio žlugimas.  Truss galbūt tiesiog apibūdina tai, kas gali įvykti, o ne tai, ko ji nori, kad įvyktų, tačiau ji pateikia atstatymo koncepciją kaip sprendimą, o ne kaip grėsmę.  Vadinasi, konservatoriai turėtų atidžiai ją stebėti.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai miežio gydymui
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Miežis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai miežio gydymui, receptai nuo miežio, miežio gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradi...

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau