Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 23

5 pokyčiai sutuoktinių gyvenime, kai jie susilaukia kūdikio

Sunku būtų ginčytis dėl to, kad šeimoje atsiradus mažam vaikui, kone visos mamos neįtikėtinai pasimeta, blaškosi tarp įprastų buities darbų, rūpinimosi kūdikiu ir vyrui skiriamo dėmesio. Deja, dažniausiai mylimas vyras, vaiko tėvas, iš žmonos sulaukia mažiausiai šilumos, ir dėmesio. O šiuo sunkiu laikotarpiu jam ypač svarbu jausti, kad šeimoje jis vis dar yra svarbus, reikalingas ir mylimas.

Kitas svarbus aspektas – finansinis klausimas, kadangi padidėja šeimos išlaidos ir kurį laiką vienintelis maitintojas bus tik vyras.

Šiame straipsnyje pasvarstysime, kaip susidoroti su pokyčiais šeimos gyvenime ir išlaikyti stiprią bei laimingą sąjungą. Kviečiame suvokti, priimti ir įsileisti į savo gyvenimą šiuos penkis pokyčius, kurie bus neišvengiami, gimus vaikeliui.

Pagalbos priėmimas

Jei esate įpratusi viską daryti pati, dabar teks išmokti priimti pagalbą. Juk be jos viena visko nesuspėsite – pernelyg plati atsakomybės zona. Paprašykite savo vyro, artimųjų, draugų pagalbos, priimkite ją su dėkingumu ir nepamirškite – toliau bus paprasčiau. O nuo to kaip pavyks išgyventi šiuo sunkiu bet kuriai moteriai metu, priklausys jūsų emocinė ir fizinės būsena, o taip pat bendra atmosferos šeimoje.

Laikini apribojimai

Būtina suprasti, kad jėgų, laiko, pinigų ir kitų resursų trūkumas – praktiškai neišvengiama situacija šeimose, gimus mažam vaikui. Tačiau iš kitos pusės, tai – laikinas reiškinys, dėl to kurį laiką galima susitaikyti su kai kuriais apribojimais. Kai mažylis paaugs, bus daug lengviau. Todėl labai svarbu išlikti su vyru viena komanda, kai jums sunku.

Nuolatinės derybos

Būtina išmokti derėtis ir leistis į kompromisus. Nereikėtų užimti kategoriškos pozicijos, net jei esate beprotiškai pavargusi ir nebeturite jėgų. Užuot puolusi į ginčus ir barnius, geriau tiesiog paprašykite sutuoktinio pagalbos. Patikėkite, jis mielai dalyvaus vaiko priežiūroje. Juk iš esmės tai darote vien jūs, o jis pasijunta visiškai nereikalingas.

Empatija

Dabar visas jėgas ir rūpestį atiduodate kūdikiui. Jis bejėgis ir pernelyg mažas, kad galėtų savimi pasirūpinti. Tačiau nepamirškite, kad kartas nuo karto reikia pasirūpinti ir mylimu vyru. Juk ir jam dabar tenka didžiulė atsakomybė – visa jūsų šeima, jos išlaikymas ir visokeriopo saugumo užtikrinimas. Jeigu jis pavargęs, susirgo ar blogai jaučiasi – padėkite jam, pasirūpinkite bent lašelį. Jis bus jums nepaprastai dėkingas netgi už visiškai mažą pademonstruotos šilumos ir dėmesio kiekį.

Laikas vienas kitam

Be jokios abejonės, jūs neturite pakankamai laiko viską suspėti. Teks kažką paaukoti, kad bent šiek tiek laiko galėtumėte skirti savo antrai pusei. Vyras puikiai supranta, kad kartais neturite nei jėgų, nei noro, nei nuotaikos. Bet jis juk gyvas žmogus ir negalės ilgai gyventi be meilės ir švelnumo. Jei pernelyg ilgai negalite jam to duoti, jis bus priverstas ieškoti šilumos už šeimos ribų. Patikėkite, netgi nedidelis laiko tarpas, skirtas išimtinai vienas kitam, bus labai naudingas visų pirma jums pačiai, o taip pat padės išsaugoti laimingus ir tvirtus santykius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.09.2019 laikas 15:18 Receptai – Patiekalai Šokolado ir kokosų pyragaičiai
Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, van...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau