Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 23

Tipiški vyrų veiksmai, kurių moterys nesupranta

Vyrų ir moterų psichologija labai skirtinga, todėl stipresnioji žmonijos pusė ne visada supranta stipresnės pusės veiksmus.

Moterys net nesistengia gauti paaiškinimo dėl kai kurių vyrų veiksmų, jos pačios puikiai komentuoja tai, ką daro jų partneriai. Kokios situacijos pasitaiko dažniausiai?

1. Jei jis neskambina, vadinasi, jis nebemyli.

Moteris negavo SMS, žinutės, nesusisiekė per "Vyber", nepaskambino - visa tai yra tos pačios grandinės grandys, ant kurių kabo užrašas su išvada: "Jis nemyli!" Tai, kad žmogus galėjo būti tiesiog užsiėmęs, nebuvo ryšio, telefonas buvo pavogtas, neužteko akumuliatoriaus energijos, net tai, kad žmogus galėjo susirgti arba, neduok Dieve, jį galėjo partrenkti automobilis, nesiskaito. "Nepaskambino - iškrito iš meilės!"

Jei jis neskambina, vadinasi, jis nebemyli.

2. Vyras nesiūlo - tikrai ne įsimylėjęs!

Kuri mergaitė savo svajonėse nemato savęs kaip nuotakos su sniego baltumo suknele, erdviu šydu ir dailiomis pirštinėmis. Visos merginos laukia šio svarbaus įvykio ir įsivaizduoja įvairias baimes ir įtarimus, jei vyras per numatytą laiką nepasiūlė ir nedavė žiedo. Galbūt moteris dar nėra priėmusi šio svarbaus sprendimo, o galbūt ji tiesiog taupo prabangioms vestuvėms ir medaus mėnesiui...

3. Vyras ignoruoja pokalbį su užuominomis ir nori daugiau tiesmukumo, o tai reiškia, kad jis jūsų nemyli.

Čia viskas labai paprasta. Vyrai yra labiau "storžieviai", mėgsta daugiau tikrumo santykiuose ir negali pakęsti vadinamųjų paslėptų komandų.

Vyro elgesys labiau primena vaiko elgesį.

4. Vyro elgesys labiau primena vaiko elgesį.

Tai nereiškia, kad vyras iš tikrųjų auga. Labiau tikėtina, kad tokio elgesio priežastis buvo moteris. Moterų šaltumas ir neprieinamumas skatina vyrus tam tikru būdu atkreipti į save dėmesį. Kitas variantas - moteriai patinka būti motina, o vyras pradeda žaisti kartu su ja.

5. Vyras atkreipia dėmesį į kitas moteris, todėl jos jam nepatinka.

Jei vyras atsako į kitos moters juokelius ir flirtą, tai nieko nereiškia. Dažnai jis neįsitraukia į šias gudrias kolegų, pažįstamų ir draugių gudrybes, todėl labai nustemba, jei jo draugė staiga pareiškia pretenziją.

6. Vyras yra kraštutinis, o tai reiškia, kad jis nevertina santykių rizikuodamas savimi.

Vyrai dažnai užsiima ekstremaliu sportu, tačiau iš to neturėtume daryti išvados, kad jis yra linkęs į savižudybę ir visiškai nevertina savo santykių su mergina. Tiesiog vyrai mėgsta išbandyti save ir įrodyti, kad yra stiprūs ir drąsūs.

Pavydą kelianti meilė.

7. Pavydą kelianti meilė.

Tai gana dažnas įsimylėjusios moters jausmas. Paprastai tai būna moteris, kuri nelabai pasitiki savimi. Tereikia šiek tiek pakelti savivertę ir poreikis pavydėti mylimam žmogui išnyks savaime.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant diabetu
Diabetas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai sergant diabetu, diabetas, diabeto gydymas, receptai diabetui, vaistažolės diabetui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau