Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Liepos » 30

Stebina: Šeštasis Kanados daktaras miršta staiga ir netikėtai per paskutines 2 savaites

Per pastarąsias dvi savaites staiga ir netikėtai mirė šeši jauni Kanados gydytojai, o valdžios institucijos yra suglumusios.

Daktaras Jamesas E. Olssonas (James E. Olsson) pasidalijo žinia apie savo kolegų mirtis socialiniame tinkle "Twitter".

Trys jauni Kanados Trillium Health Partners-Mississauga ligoninės gydytojai staiga ir netikėtai mirė tą pačią savaitę. Trijų gydytojų mirties priežastys dar nepaskelbtos, tačiau ligoninė jau pareiškė, kad jų mirtis niekaip nesusijusi su ketvirtąja "Covid" injekcija, kurią jie visi gavo šią savaitę.

Šešių gydytojų vardai, pavardės ir mirties datos:

Dr. Paulas Hannamas, liepos 16 d. Dr. Lorne'as Segallas, liepos 17 d. Dr. Stephenas McKenzie, liepos 18 d. Dr. Jakubas Sawickis, liepos 19 d. Dr. Shariaras Jalali Mazloumanas, liepos 23 d. Dr. Candace Nayman, liepos 28 d. (Dr. Paul Hannam, July 16 Dr. Lorne Segall, July 17 Dr. Stephen McKenzie, July 18 Dr. Jakub Sawicki, July 19 Dr. Shariar Jalali Mazlouman, July 23 Dr. Candace Nayman, July 28.)

Sportininkai ir gydytojai krenta kaip musės ir niekam neleidžiama apie tai kalbėti. Įstaiga turi didelių problemų paaiškindama didžiulį širdies ir kraujagyslių ligų padažnėjimą nuo tada, kai pasaulyje buvo paleistos "Covid" vakcinos.

Korporacijos kontroliuojamos žiniasklaidos priemonės, įskaitant kai kuriuos "konservatorius", kaltina viską - nuo orų svyravimų ir vasaros laiko iki per ilgo televizoriaus žiūrėjimo ir net per daug sekso.

Staiga visi įprasti dalykai, kuriuos žmonės darė visą amžinybę, stebuklingai sukelia širdies priepuolį ar insultą sveikiems žmonėms, ko niekada nebūdavo iki operacijos "Varpo greitis" (Operation Warp Speed).

Pažiūrėkite, kaip 1999 m. Anthony Fauci aiškino, kodėl valdžios institucijos nenorėjo masiškai platinti greitai sukurtos vakcinos.

2021 m. valdžios institucijos padarė būtent tai, dėl ko 1999 m. įspėjo A. Fauci.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti

Epilepsija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti, epilepsija, epilepsijos gydymas, receptas epilepsijai, vaistažolės epilepsijai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau