Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Liepos » 17

„Esame visiškai suglumę“: Italijoje "Staiga" mirė kelios dešimtys turistų. Kas vyksta?

Pasak valdžios institucijų, per pastarąją parą Italijoje "staiga ir netikėtai" mirė, turbūt atsitiktinumas,  kelios dešimtys visiškai apnuodytų turistų.

Dabar, kai prasidėjo paplūdimių sezonas, vyksta naujas širdį veriantis reiškinys - sveiki turistai miršta nuo staigių ir netikėtų "su širdimi susijusių nelaimių".

Visame pasaulyje paplūdimių lankytojai miršta paprasčiausiai vaikštinėdami paplūdimiu ar maudydamiesi. Daugeliui iš jų sustoja širdis ir jie miršta.

Tinklaraštininkas Tomas Stahlis (Tom Stahl) praneša: "Liepos pradžioje, vos per 24 valandas, Italijos paplūdimiuose mirė mažiausiai 11 poilsiautojų." 

Rairfoundation.com praneša: Nuo 2022 m. liepos mėn. beveik 48,7 mln. žmonių Italijoje gavo dvi prieštaringai vertinamos "Covid" "vakcinos" dozes, t. y. maždaug 90,1 proc. visų vyresnių nei 12 metų gyventojų. Be to, trys iš keturių italų yra gavę ir stiprinamąją injekciją.

Nors Stahlis aiškiai pabrėžia, kad nenori automatiškai priskirti staigių ir netikėtų mirčių eksperimentinėms genų injekcijoms, incidentų kiekiai atrodo nerimą keliantys.

Neatidėliotini medicininiai atvejai Italijos paplūdimiuose

Fondi pakrantė, Italija:

2022 m. liepos 4 d. Fondi pakrantėje: apie 17 val. paplūdimiu su žmona vaikščiojęs sveikas 70-metis vyras krito negyvas.

Grado paplūdimys, Italija

2022 m. liepos 4 d. Grado paplūdimyje mirė 85 metų moteris. Moteris pasijuto blogai vaikščiodama paplūdimiu. Gelbėtojai ir gelbėjimo tarnybos nedelsiant įsikišo, tačiau, nepaisant jų bandymų atgaivinti moterį, jie nieko negalėjo padaryti. Pora nuo praėjusio savaitgalio atostogavo Grado mieste.

Palmarijos sala, Italija

2022 m. liepos 4 d. Palmarijos salos paplūdimyje nuo staigios nelaimės mirė 85 metų į pensiją išėjęs jūrų pėstininkas, kuris maudėsi sekliame vandenyje.

Alba Adriatica, Italija

2022 m. liepos 4 d. paplūdimyje krito negyvas 82 metų Apulijos turistas. Tai įvyko Alba Adriatica mieste, Markonio pakrantėje, netoli viešbučio "Lido": vyras staiga pasijuto blogai. Nepaisant to, kad buvo nedelsiant išgelbėtas, jis mirė vežamas į Giulianova ligoninę.

Markės pakrantė, Italija

2022 m. liepos 1 d. 84 metų Toskanos turistas, su žmona atostogavęs Markės pakrantėje, mirė trumpai maudydamasis. Gelbėtojai aptiko negyvą vyro kūną.

Šiaurės Roma

2022 m. liepos 1 d. paplūdimyje su žmona ir dviem vaikais poilsiavęs penkiasdešimtmetis ekvadorietis vandenyje pasijuto blogai ir mirė.

Ardesio, Italija

2022 m. liepos 4 d. Seria upėje nugriuvo 68 metų vyras, gelbėtojams nepavyko jo atgaivinti.

Silvi Marina, Italija

2022 m. liepos 4 d. 72 metų vyras iš Ortucchio, su šeima atostogavęs Silvi Marinoje (Silvi Marina), maudydamasis pasijuto blogai. Vyras iškvietė gelbėtojus, kurie jį tikrai sugrąžino atgal. Deja, vyras mirė vežamas į ligoninę.

Kampanija, Italija

2022 m. liepos 2 d. Kampanijos pakrantėje krito sveika 67 metų moteris. Dar du žmonės buvo išgelbėti po to, kai juos ištiko staigi medicininė nelaimė. Tą pačią dieną Patricijos paplūdimyje gelbėtojams pavyko išgelbėti kvėpavimo sustojimo ištiktą 20-metį.

Liepos 3 d. sveikas vyras patyrė skubios medicininės pagalbos vandenyje. Jį išgelbėjo slaugytoja, atlikusi širdies masažą defibriliatoriumi. Jis buvo nugabentas į ligoninę, kur jam buvo suteiktas gydymas.

Adda upė, Italija

2022 m. liepos 3 d. 36 metų vyras iš Senegalo maudydamasis Addos upės paplūdimyje patyrė staigią būtinąją medicinos pagalbą. Vyras buvo nuvežtas į ligoninę, bet, deja, mirė.

Bazilikata, Italija

2022 m. liepos 4 d. Terzo Cavone paplūdimyje po staigaus sveikatos sutrikimo mirė vyras. Žiniasklaida praneša, kad jis mirė po staigios nelaimės.

Cala Liberotto, Italija

2022 m. liepos 4 d. 79 metų poilsiautojas mirė maudydamasis po staigios skubios medicininės pagalbos. Ilgai buvo tęsiamos gaivinimo operacijos, tačiau, deja, moters išgelbėti nepavyko.

Marzocca di Senigallia, Italija

87-erių metų turistė, plaukiodama Senigalijoje, patyrė netikėtą medicininę avariją ir mirė. Tai įvyko ryte Marzocca di Senigallia (Ancona) pajūryje. Vyras buvo vandenyje maždaug už dešimties metrų nuo kranto, kai nugriuvo.

Žuvusiųjų sąrašas ir toliau didėja

Tuo tarpu "nepaaiškinamų mirčių" ir "staigių mirčių" sąrašas nenumaldomai tęsiasi. Šis reiškinys toks dažnas, kad net turi savo akronimą: SADS - staigios suaugusiųjų mirties sindromas.

Kol italai ruošiasi ketvirtosioms "Covid" "vakcinos" injekcijoms, staigių mirčių skaičius nenumaldomai didėja - per pastarąsias valandas mirė 11 jaunesnių nei 60 metų žmonių. Jauniausiai aukai buvo 22 metai; kita auka - 52 metų gydytojas. Visos mirtys buvo "staigios ir netikėtos":

mirtys, ligos, konspirologija, vakcinos, Italija

Išrinkti Italijos pareigūnai, policija ir medikai turėtų reikalauti ištirti šias mirtis. Ar mirusių žmonių skaičius jiems nėra pakankamai "reikšmingas". Valdžios institucijų neveiklumas yra spjūvis į veidą aukų šeimoms.

P komentaras: Kaip ir ankščiau, rašėme, kad galimos pasekmės. Matyt, dabar visa tai prasideda. Mirčių skaičius galimai daugės, o priežastys bus nurašomos kitomis ligomis. Ar, tai tikra? Patys spręskite... Tik įdomu, ar Lietuvoje fiksuojami tokie atvejai? Dalinkitės...

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau