Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 31

Šešių asmenų šeima persikelia į įrankių sandėliuką, kad išvengtų infliacijos audros

Šešių asmenų šeima iš vienbučio namo persikėlė į 500 kvadratinių metrų ploto įrankių sandėliuką šiaurės vakarų Arkanzase po to, kai 2020-aisiais vyriausybės įvestas COVID blokavimas paralyžiavo ekonomiką ir lėmė darbo vietų praradimą bei asmeninių santaupų išgaravimą. 

"Vienas iš dalykų, kurie žmonėms atrodo labai keistas, kai gyvename pašiūrėje, yra tai, kad naudojamės kompostuojamu vonios kambariu, o ne tradiciniu tualetu", - NYPost sakė 30-metė Džesika Teilor (Jessica Taylor), kuri pašiūrėje gyvena su vyru Latu ir keturiais vaikais. 

J. Taylor sakė, kad pašiūrėje yra būtiniausi dalykai, tokie kaip elektra, tekantis vanduo, šildymo ir (arba) šaldymo sistema, virtuvė ir pramogų erdvė. Ji atkreipė dėmesį į vieną dalyką - tualete yra "kibirų sistema... ir [kai] [šlapinatės ar tuštinatės], kiekvieną kartą jį uždengiate medžio drožlėmis. Po dviejų dienų, nepriklausomai nuo to, ar kibiras pilnas, ar ne, mes [atliekas] išmetame į miške esančią kompostavimo dėžę, o po poros metų [atliekos] virsta dekoratyvinių augalų dirvožemiu."

Jų būsto projektas buvo finansuojamas iš mokesčių deklaracijų, skatinamųjų čekių, bedarbio pašalpų ir 17 000 JAV dolerių santaupų. 

žmonės, finansai, išgyvenimas

"Vis daugiau žmonių išsivaduoja iš mąstymo, kad reikia turėti didelį brangų, prabangų namą, kad jaustųsi, jog jiems sekasi, - sakė Tayloras ir pridūrė, - yra vertybė gyventi kukliai. Galime daugiau laiko praleisti kartu dirbdami sode ir mėgaudamiesi gamta, užuot dirbę tam, kad galėtume sau leisti prabangų būstą."

žmonės, finansai, išgyvenimas

Taylor paaiškino, kad kai ji ir jos vyras pandemijos metu neteko darbo, 1100 JAV dolerių kainuojančio vienbučio namo nuoma tapo neįperkama. Pora sumažino mėnesio išlaidas nuo 2 000 iki 400 JAV dolerių. 

"Nuo tada, kai persikėlėme į pastogę, tapome tikrai finansiškai stabilūs ir artėjame prie to, kad nebeturėsime skolų", - pridūrė Taylor. Santaupų perteklius leido jiems išplėsti pastogės plotą.

žmonės, finansai, išgyvenimas

Vadinamojo "gyvenimo pašiūrėje" laikas atėjo tuo metu, kai didžiausia per pastaruosius dešimtmečius infliacija žlugdo žemesnio lygio vartotojus, mažina jų santaupas ir perkamąją galią. Žmonės nori išsivaduoti iš korporacinės sistemos, įkalinusios juos neįveikiamomis skolomis.

Mažyčiai namai tik populiarėja, nes gali artėti iškeldinimų banga: birželio mėn. 8,4 mln. amerikiečių, arba apie 15 proc. visų nuomininkų, vėlavo sumokėti nuomos mokestį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.08.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau