Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 11

11 priežasčių, kodėl neištikimi vyrai lieka santuokoje

Kalbame ne apie neištikimybės priežastis, o apie priežastis, kodėl vyrai lieka santuokoje, kai jie apgaudinėja.

1. Jis jaučiasi kaltas.

Jis žino, kad pasielgė ar elgiasi neteisingai, ir jaučiasi kaltas dėl to, ką tai gali lemti. Galbūt jis nenori, kad jo žmona ir šeima patirtų visus skyrybų siaubus, galbūt jis pats nenori būti pripažintas neištikimu. Jam tiesiog gėda išsiskirti.

2. Jis nenori būti vienas.

Ir ne tik be moters šalia, bet ir vienas, nes turės pats save išlaikyti, rūpintis savimi, namais, gaminti maistą ir pan. Taigi jis gali likti net ir blogoje santuokoje.

3. Jis nenori palikti savo komforto zonos.

Jis nenori sutrikdyti savo rutinos, bendravimo ir gyvenimo būdo. Jis nenori viso to iš naujo kurti su kitu. Esame įpročių žmonės.

4. Jis įsitikinęs, kad daugiau nebeišduos.

Galbūt neištikimybė buvo atsitiktinumas, o gal jis norėjo išbandyti, kaip tai atrodo, bet suprato, kad nėra pasiruošęs visko atsisakyti dėl kitos ar dėl laisvės. Galbūt tai nutiko po ginčo ar silpnumo akimirką, bet jis įsitikinęs, kad tai daugiau nepasikartos.

5. Jis nenori skyrybų rūpesčių.

Jei turite daug bendro turto, vaikų, jei skyrybos reikalauja daug popierizmo, sutarčių, kainuoja finansiškai, kam tai daryti, jei galite tiesiog sukurti šeimos regimybę?

6. Jam tiesiog patinka apgaudinėjimo naujovė.

Galbūt jam patinka apgaudinėti, nes taip jis jaučia adrenaliną, nori būti pagautas, nebūti pagautas, gauti kažką naujo. Jis patikina save, kad jo nesulaikys. Bet kokiu atveju jis aiškiai nevertina jūsų santykių.

7. Vaikai.

Taip, daugelis žmonių vis dar tiki, kad pasilikti santuokoje dėl vaikų yra teisinga. Žinoma, skyrybos yra sunkios. Tačiau jei kasdien baratės, akivaizdžiai nemylite vienas kito, apgaudinėjate - tai blogiau nei atskirai gyvenantys tėvai, mylintys vaikus ir jų gyvenimą.

8. Jam viskas pavyksta.

Jis lieka santuokoje tik todėl, kad sugeba slapta apgaudinėti. Jis džiaugiasi viskuo: žmona, kuri yra namuose ir turi vaikų, ir meiluže, su kuria gali linksmintis. Tai jį glosto, jis jaučiasi reikalingas ir nori pamatyti, kaip toli jis gali nueiti, nes gali išsisukti.

Toks vyras lieka santuokoje tol, kol paaiškėja jo neištikimybė ir kol žmona nori skyrybų.

9. Jis neturi atsarginių variantų.

Jis apgaudinėja ir nesiskiria, nes nežino, ką daryti, jei išsiskirtų. Ir jis, matyt, nenori galvoti, ką daryti toliau, jei jį tenkina viskas, kas yra. Jis nenori daugiau problemų ir rūpesčių.

10. Jam nereikia rinktis.

Niekas jam nepateikė ultimatumo: jo žmona arba taikstosi su tuo, arba nežino, o jo meilužė nereikalauja nieko keisti. Iš kiekvieno jis pasiima geriausią ir vis dar bando patikrinti, ar gali pasiimti daugiau, nebūdamas nubaustas.

11 Jis tikrai myli savo žmoną ir nori išsaugoti santykius.

Jei neištikimybė buvo vienkartinė ar trumpalaikė, jis gali būti supratęs savo klaidą, supratęs, kad nėra geresnės moters už jo žmoną, kad nėra pasirengęs aukoti savo šeimos dėl nežinomybės. Tada, tikėkimės, jis padarys viską, ką gali, kad sustiprintų santykius ir vėl nežiūrėtų į kairę!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgy...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 11:22 Receptai – Patiekalai Gudobelė ir paprastoji sukatžolė gydo stenokardija

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: Sausos gudobelės uogos, Džiovinta sukatžolė, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau