Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Rugpjūčio » 11

Menininkas Paulas Laffoley su ateivio lustu smegenyse

Bostono menininkas ir architektas Paulas Laffoley (1935-2015) buvo neeilinė asmenybė, o jo kūryboje ryškus polinkis į mistiką, okultizmą ir teologiją. Jo galvoje taip pat buvo keistas objektas, kuris, Laffoley manymu, buvo ateivių implantas, turėjęs įtakos jo kūrybai.

Pasak Laffoley, būtent šis implanto lustas leido jam kurti ryškius ir nepaprastus paveikslus bei architektūrines vizijas.  

Kritiškesni Laffoley gerbėjai mano, kad jo kūrybai įtakos turėjo jo tėvas, kuris buvo teisininkas, bet taip pat aistringas okultistas, Rytų religijų išpažinėjas ir tariamas mediumas.

Jaunystėje Laffoley taip pat buvo diagnozuotas lengvas Aspergerio sindromas, o vėliau jis gyveno Harvarde matematiką dėstančio indų bramino namuose. 

Pats Laffoley kartą sakė, kad pirmasis jo žodis buvo "Konstantinopolis", kai jam buvo šeši mėnesiai, ir kad jis nieko nekalbėjo iki ketverių metų.

menininkas, kūrybiškumas, architektas, lustas, implantas, smegenys

Nuo ankstyvos vaikystės Laffoley obsesiškai domėjosi NSO. Filmą "Diena, kai sustojo žemė" jis žiūrėjo 873 kartus. Jis paaiškino, kad jo obsesinį susidomėjimą filmu iš dalies lėmė ankstyvuoju gyvenimo laikotarpiu pasąmonėje užgimęs susižavėjimas filme vaizduojamo kosminio laivo architektūra. 

Vaikystėje jis prisiekė tapti architektu ir projektuoti skraidančias lėkštes, nors registruotu architektu tapo tik sulaukęs 50 metų.

1992 m. atliekant įprastinį kompiuterinės tomografijos tyrimą Paulo Laffoley smegenyse buvo aptiktas neįprastas objektas. Deja, jo nuotraukų internete nėra.

"Ruošiantis didelei burnos ertmės operacijai man buvo atliktas įprastinis galvos kompiuterinės tomografijos tyrimas. Dėl to mano smegenyse šalia epifizės buvo aptiktas miniatiūrinis metalinis "implantas".

Vietinis MUFON (Mutual UFO Network) ufologų skyrius paskelbė, kad tai yra "nanotechnologijų laboratorija", galinti pagreitinti arba sulėtinti mano smegenų veiklą. Pradėjau tikėti, kad šis implantas yra nežemiškos kilmės, ir tai yra pagrindinis mano idėjų ir teorijų motyvas", - pasakojo Laffoley.

Menininkas Paulas Laffoley su ateivio lustu smegenyse

Laffoley tapyti paveikslai eksponuojami prestižinėse galerijose, įskaitant "Kent Fine Art" Niujorke. Juose dažnai būna kvadratinių mandalos formos raštų ir įvairių okultinių simbolių, tokių kaip pentagrama, visa matanti akis ir kt.

Be tapybos, Laffoley taip pat buvo architektas, o garsiausias jo darbas - Pasaulio prekybos centras Niujorke, tie patys bokštai dvyniai, kurie sugriuvo per 2001 m. rugsėjo 11 d. išpuolius. Laffoley parengė centro grindų planus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:17 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti

Nušalimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti, nušalimai, receptai nuo nušalimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Krienas gydo peršalimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas, gerklės skausmas. Ingredientai: krieno , vandens, cukraus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau