Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugpjūčio » 11

Nervus gydome homeopatiškai

Nervinis šokas (nervų sutrikimas) vis dažniau pasitaiko įvairaus amžiaus ir įvairių profesijų žmonėms. Priežasčių gali būti įvairiausių: nuo nedidelės problemos darbe iki artimųjų netekties. Nervai sutrinka ir moterims, ir vyrams, tačiau dėl per didelio emocionalumo silpnoji lytis gerokai dažniau pasiduoda afekto reakcijoms.

Šio laikino ūminio reaktyvaus sutrikimo simptomai gali būti panašūs į neurozės ar depresijos pradžią. Jie gali būti lengvi: nuolatinė nuotaikų kaita, blogas miegas, apetito stoka, pykčio pliūpsniai, agresija, isterija.

Ir gerokai rimtesni: sąmonės praradimas, ryškus kūno masės sumažėjimas, lėtinė nemiga. Dėl stresų išsieikvoja žmogaus psichikos resursai, visa tai išsivysto į nervinį šoką. Sveikas žmogus gali tai savyje atpažinti ir kreiptis į gydytoją. To nepadarius laiku, net patys nekalčiausi simptomai gali sukelti rimtų psichologinių problemų.

Gali išsivystyti depresija, fobijos, priklausomybės, skrandžio ir virškinimo trakto, širdies ir kraujagyslių sistemos, kvėpavimo sistemos ligos.

Nervų sutrikimai kai kuriuos žmones gali net privesti prie savižudybės.

Nervų sutrikimus dažniausiai sukelia stresas, kuris gali būti ūminis ir lėtinis. Ūminis stresas atsiranda dėl išgąsčio, kuris, deja, gali atsirasti net dėl kvailos smulkmenos. Juk svarbus ne pats įvykis, o tai, kaip jį priima žmogus.

O lėtinis stresas - tai būsena, kuri atsiranda, kaupiantis dvasiniams pergyvenimams ir baimėms.

Pagrindinis homeopatijos principas - panašus gydo panašų. Homeopatinio preparato poveikis remiasi fiziniais rezonanso principais. Tai yra efektas bus tik tada, jei vaisto ir sergančio organo bangos sutampa. O jei ne, efektas bus neutralus.

Homeopatijos poveikio organizmui mechanizmas yra gana neįprastas. Šie preparatai gydo ne diagnozę, o patį ligonį. Pirmiausia gydytojas homeopatas išsiaiškina paciento ypatumus: tai gali būti maisto skoniai, baimės, mėgstami ir nekenčiami kvapai, reakcijos į stresines situacijas ir taip toliau. Remiantis konkretaus žmogaus asmenybe, gydytojas parenka homeopatiją. Šis procesas, žinoma, labai susijęs su psichologija. O kai kalba eina apie nervų sutrikimų gydymą, klausimas apie detalius asmenybės vertybinius dalykus darosi dar aktualesnis.

Homeopatiniuose preparatuose yra labai mažos įvairių augalinės ar gyvulinės kilmės medžiagų (pavyzdžiui, ramunėlių, skorpiono nuodų ir pan.) koncentracijos, kurios gali daryti didžiulį energinį informacinį poveikį simptomams.

Vaistas vartojamas mažomis dozėmis ir veikia visą organizmą. Jei jis įsisavinamas, vadinasi, rezultatas bus, jei ne, tai ir rezultatas bus neutralus. Šalutinių efektų nėra.

Kalbant apie valgį ir gyvenimo stilių, vartojant homeopatiją, viskas yra paprasta. Bendrų mitybos rekomendacijų nėra, bet kai kurie produktai vis dėlto gali iškraipyti preparatų poveikio vaizdą.

Kaip ten bebūtų, reikia nepamiršti, kad homeopatija nėra vienintelis nervų gydymo metodas. Ji tik siūlo vieną iš kelių išeiti iš susidariusios situacijos!

Poveikio organizmui principas

Dažnai pasitaiko situacija, kai žmogus, anksčiau reagavęs ašaromis į bet kokią smulkmeną, po gydymo homeopatija ramiai priima bet kokią nesėkmę.

Taip nutinka dėl to, kad homeopatija veikia visą organizmą. Patekusi į vandens terpę (80 % žmogaus sudaro vanduo), preparate įkrauta informacija pasklinda po visą organizmą. Ją nuskaito visos ląstelės, įskaitant ir ląsteles tų organų bei sistemų, kurios kelia nerimą pacientui.

Paskyrimo niuansai

Gydytojas stengiasi nustatyti panašumą tarp ligas sukeliančio agento ir didelės dozės vaisto poveikio organizmui. Jei panašumas nustatomas, homeopatas skiria preparatus. Niuansu gali tapti net informacija apie tai, kaip dažnai pacientas dūsauja, ar jis ką nors kramto besijaudindamas. Jei gydytojas klausia ligonio tokių dalykų, vadinasi, tai iš tikrųjų svarbu.

Svarbu

Nervų sistema yra unikali, jai reikia labai švelnaus valdymo. Būtent todėl gydyti neurozes homeopatija labai tinka. Dažnai pacientai, kurie gydosi tradicinės medicinos priemonėmis, pradeda priprasti prie preparato. Taip nuo sutrikimų jie pereina prie priklausomybės. O homeopatija tokių reakcijų nesukelia.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau