Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 14

Ukrainos prezidentas Zelenskis pyksta dėl informacijos nutekėjimo iš jo vyriausybės

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis (Volodymyr Zelensky) išreiškė nusivylimą neįvardytais savo vyriausybės pareigūnais dėl to, kad šie kalbasi su spauda. Ketvirtadienį per savo kasdienį brifingą Ukrainos vadovas sakė, kad informacijos nutekinimas kenkia Kijevo karinėms pastangoms ir yra "atvirai neatsakingas".

Prieš kelias dienas per brifingą V. Zelenskis teigė, kad Ukrainos pareigūnai su žurnalistais aptarinėja jautrius vidaus reikalus, norėdami pakelti savo ego. "Karas tikrai nėra tuštybės ir skambių pareiškimų metas", - sakė jis, toliau teigdamas, kad informacijos nutekinimas spaudai stabdo Ukrainos kariuomenę.

"Kuo mažiau detalių atskleisite apie mūsų gynybos planus, tuo geriau bus tuos gynybos planus įgyvendinti", - tęsė prezidentas. 

Nors neaišku, kokie planai, V. Zelenskio nuomone, buvo atskleisti žiniasklaidai, Kijevas apie kai kurias savo ankstesnes operacijas - būtent tas, kurios buvo vykdomos Rusijos teritorijoje, - kartais atsisakydavo patvirtinti arba paneigti pranešimus apie atakas. 

Savaitės pradžioje Rusijos karinėje bazėje Kryme nugriaudėjo sprogimas, kuris iš karto sukėlė spėliones apie Ukrainos smūgį. Vienas Ukrainos pareigūnas teigė, kad už išpuolio slypi jo vyriausybė, tačiau Kijevas oficialiai neigė, kad yra su tuo susijęs. Maskva tvirtina, kad sprogimas įvyko dėl nelaimingo atsitikimo. 

Tačiau, nepaisant jo skundų dėl informacijos nutekėjimo, spekuliacijas dėl sprogimo Kryme iš dalies pakurstė pats V. Zelenskis, kuris netrukus po pranešimų apie sprogimą pažadėjo vėl užkariauti Rusijos kontroliuojamą regioną. "Krymas yra ukrainietiškas ir mes jo niekada neatiduosime", - sakė jis žurnalistams. 

Tiek Kijevui, tiek Maskvai nuolat neigiant, visas Ukrainos operacijų Rusijos teritorijoje mastas lieka nežinomas.

Tačiau Rusijos kariniuose objektuose prie sienos su Ukraina nugriaudėjo virtinė paslaptingų sprogimų, o laikraštis "Times", remdamasis neįvardytais kariais ir žvalgybos pareigūnu, neseniai pranešė, kad Ukrainos specialiųjų operacijų grupės veikia šalies viduje.

 Autoriai: Kyle Anzalone ir Will Porter per The Libertarian Institute,

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:25 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima min...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau