Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 15

Kinija pastatė Didžiąją sieną 2.0, dabar kinai bijo jos perspektyvos

Po garsiojo CDC pranešimo, kad pandemija šiek tiek baigiasi, gyvenimas pasaulyje tarsi grįžo į vėžes, ir į kruizinius laivus imta įsileisti net nuo karūnos neišgijusius turistus. Tačiau Kinija yra atskira civilizacija, o kova joje pasiekė tokį lygį, kad sveikatos priežiūros sistema didmiesčiuose jau žlunga, nors net per patį karūnos įkarštį didžiųjų miestų ligoninėse nebuvo tokių milžiniškų minių:

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

Kinai kaip įmanydami kovoja su pandemija ir kai kuriuos žmones perkėlė į šunų veislynus:

Tačiau veislynų katastrofiškai trūksta, nes kinų yra labai daug, o jie, skirtingai nei Mochos žmonės iš pelkių, neturi kur vogti veislynų - Ukraina toli. Todėl statomi nauji, statomi milžinišku mastu:

Tuo tarpu likusieji Kinijos gyventojai - tie, kurie yra sveiki ir neatsidūrė ligoninėje ar šunų prieglaudoje - priversti iki nakties stovėti gatvėse eilėse, kad galėtų atlikti palaimintus tyrimus:

Tačiau šiuo metu iš Kinijos sklinda įspūdingiausios naujienos - pranešimas apie Didžiosios kinų sienos 2.0 statybos užbaigimą:

Siena statoma jau maždaug metus ir žmonės nelabai atkreipė dėmesį į pirmuosius vaizdo įrašus iš statybų aikštelės.  Dabar sienos statomos visur - Teksase, prie Lenkijos sienos su Mordoru, prie sienos su laukiniais Gazos ruože ir t. t. Todėl visi iš karto pagalvojo, kad kinai kovoja su kontrabandininkais, nelegalia migracija ir pan.

Tačiau, pasirodo, šis projektas yra tiesiog beprecedentis - siena yra 4 000 km ilgio ir skiria Kiniją nuo likusios Azijos dalies. Tuo tarpu siena veikia tik vienu tikslu - neleidžia kinams bėgti į Vietnamą, o pačiame Vietname jau seniai nėra žmonių, kurie norėtų statyti komunizmą. Daugelis kinų dabar nerimauja, nes nesuvokia, ką jiems ruošia jų pačių Komunistų partija. 

Šiandien tokios didžiulės statybų aikštelės nereikia. Tie, kurie norėjo, jau seniai sėdo ant slidžių ir išvyko į džiungles kaimyninėse šalyse, o tie, kurie bėga paskui, mažais būriais išvyksta per sieną. Tačiau čia, matyt, manoma, kad kinai ketina milijonais bėgti nuo draugo Xi. 

Niekas nežino, nuo ko jie bėgs. Galbūt iš karinių įdarbinimo agentūrų, kurios privers žmones statyti tiltą į Taivaną iš suplėšytų užpakalių. Gali kilti vietinių kovų - pavyzdžiui, Gandongo provincija paskelbs karą Šandongo provincijai, o Hunano provincija surengs referendumą dėl prisijungimo prie Japonijos. O gal ruošiami nauji visiškos kontrolės bandymai, kurių metu žmonės lips ant sienų - kas žino. 

Tačiau, kaip mažai kas atkreipia dėmesį, vietinė Komunistų partija nestato tvorų per Amūrą. Pasienyje su Šiaurės Korėja yra tvora ir kariai. Pasienyje su Indija taip pat yra užkardų. Ir tik saulėtoje Mordovijoje galima laisvai emigruoti. Tačiau norinčiųjų emigruoti nėra ir nebus, net kai kas antras Kinijos pilietis bus pasodintas į elektros kėdę ir apšvitintas 5G bokštais. 

Apskritai, kad ir kas dabar vyktų Kinijoje ir kad ir kas artimiausiu metu pradėtų vykti Kinijoje, Pekinas įsitikinęs, kad Mordovijoje bus daug, daug blogiau, ir jokios emigracijos į Mochano pelkes nematyti. Ką Pekinas žino ar net planuoja dėl Mošano pelkių, mes nežinome, tačiau skrepikai neabejotinai netrukus įvertins artėjančią perspektyvą, todėl stebime įvykius.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.09.2019 laikas 20:06 Receptai – Patiekalai Nuostabus pyragas su sūriu, kurį galima kepti kiekvieną dieną

Pasigaminkime skanų pyragą su sūriu. Receptas labai paprastas. Vaikai, šį pyragą mėgsta labiausiai!

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau