Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 18

Išleidžiamas po vakcinos krešulių ICP-MS elementų analizės rezultatai... išvados atskleidžia, kad šie krešuliai NĖRA "kraujo" krešuliai

Dabar skelbiame ICP-MS laboratorinių tyrimų rezultatus, kuriuose žmogaus kraujo elementinė sudėtis lyginama su krešulio mėginio, paimto iš asmens, kuris buvo paskiepytas KOVID vakcina ir vėliau mirė, kūno, elementine sudėtimi. Šį krešulį pateikė balzamuotojas Ričardas Hiršmanas (Richard Hirschman), o apie tokius krešulius, rastus žmonių, kurie "staiga mirė" praėjus kelioms savaitėms ar mėnesiams po vieno ar daugiau skiepų nuo kovido, kūnuose, pranešama plačiai.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti Ričardą Hiršmaną ir šią teoriją, turėtu bent jau susipažinti su naujausiais biomokslu pasiekimais. Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Remiantis kruopščia analize, paremta perteklinių mirčių duomenimis, kuriuos gražiai apibendrino Steve'as Kirshas (Steve Kirsh, Substack), šiuo metu kasdien nuo kovidinių vakcinų miršta apie 10 000 žmonių. Tikėtina, kad iki šiol pasaulyje mirė nuo 5 iki 12 milijonų žmonių, o kadangi šie savaime susidarantys krešuliai ir toliau didėja ir didėja jų masė eksperimentinių vaistų mRNA injekcijų gavusių žmonių organizmuose, neabejotina, kad daug žmonių, kurie dar nemirė nuo vakcinų, artimiausiais mėnesiais ir metais mirs.

Kirschas apytikriai apskaičiavo, kad šiuo metu miršta 1 žmogus iš 1000 suleistų kovido vakcinų dozių. Laikui bėgant šis skaičius beveik neabejotinai didės, nes atrodo, kad krešuliai, kurie sukelia tiek daug mirčių, toliau "auga" (savaime susidaro) vakcinų aukų kraujagyslėse ir arterijose. Taigi, galutinė kovidinių vakcinų sukelta žala bus patirta tik po kelerių metų ir gali būti keliais laipsniais didesnė, galbūt 1 iš 100 ar net 1 iš 10, nors per ateinančius kelerius metus turėsime atidžiai stebėti mirčių perteklių, kad sužinotume, kur šis po vakcinų sukeltas mirties reiškinys susilygins.

Iki šiol visame pasaulyje buvo suleista daugiau kaip 12 milijardų kovidų vakcinos dozių. Jungtinėse Amerikos Valstijose buvo suleista daugiau kaip 600 mln. dozių, ir Kirschas apskaičiavo, kad 600 000 amerikiečių vien JAV jau mirė nuo kovidų vakcinų. (Palyginimui, tai maždaug 12 kartų daugiau nei bendras JAV kareivių aukų skaičius Vietnamo kare).

Štai vieno iš šių krešulių nuotrauka, kurią padariau per laboratorinį mikroskopą:

Štai vieno iš šių krešulių nuotrauka, kurią padariau per laboratorinį

Po skiepų susidariusių krešulių paslapties įminimas

Dr. Džeinė Rubi (Jane Ruby) buvo viena iš tyrėjų, bandžiusių nustatyti šių krešulių sudėtį ir jų veikimo mechanizmą, sukeliantį aukų mirtį. Dr. Ruby suvedė mus su Hirschmanu ir padėjo gauti krešulių mėginius, kuriuos ištyrėme ICP-MS metodu mūsų ISO akredituotoje, 17025 patvirtintoje laboratorijoje, kuri specializuojasi maisto ir vandens analizėje.

Atskleidžiant visą informaciją, mūsų laboratorija yra akredituota, audituota, patikrinta ir patvirtinta atlikti ICP-MS tyrimus maisto ir vandens mėginiuose, taip pat kitose srityse, pavyzdžiui, kanabinoidų kiekybinę analizę kanapių ekstrakto mėginiuose. Tačiau mūsų laboratorijos akreditacijos sritis neapima konkrečiai žmogaus biologinių mėginių, nes tokių tyrimų visuomenei nesiūlome. Nepaisant to, mes įprastai tiriame šunų ir kačių ėdalo mėginius, kurie, žinoma, sudaryti iš gyvūnų mėsos ir sumaltų kraujagyslių, mėsos audinių, kremzlių ir kitų gyvulinės kilmės biologinių struktūrų, ir naudojame lygiai tokius pačius mėginių paruošimo, virškinimo, analizės ir ataskaitų teikimo metodus, taikomus po vakcinos krešulių mėginiams. Taip pat įprastai tiriame jautienos, paukštienos, žuvies ir kitus mėsos mėginius. Todėl esame labai tikri dėl šių rezultatų tikslumo. Be to, nepastebėjome jokių gedimų mėginių paruošimo procese. Visas krešulys buvo ištirpintas azoto rūgštyje, o tai reiškia, kad jo elementai pateko į tirpalą ir galėjo būti analizuojami naudojant ICP-MS.

Štai kai kurių mirusiojo kūne rastų krešulių nuotrauka:

Štai kai kurių mirusiojo kūne rastų krešulių nuotrauka

Šie ICP-MS tyrimai buvo atlikti šių metų birželio 23 d. Atidėjome rezultatų viešą paskelbimą, kad turėtume laiko pasidalyti šiais duomenimis su kolegomis ir paprašyti kitų pateikti atsiliepimus. Šiais PDF dokumentais taip pat privačiai pasidalijome su daktare Jane Ruby (ane Ruby) ir kitais asmenimis. Niekas, turintis patirties šioje srityje, nenurodė jokių akivaizdžių problemų ar abejonių dėl šios analizės. Jei ką nors ir galima pasakyti, ICP-MS analizė yra gana paprasta: Mėginiai "suvirškinami" į azoto rūgštį, ši rūgštis išpurškiama į skysčio srautą, kuris praeina pro plazminį degiklį, jonizuojasi ir nukreipiamas per kvadrupolinį įtaisą, kuris rūšiuoja elementus pagal jų masės ir krūvio santykį. Kiekvienas atskiras elementas nuskaitomas ir suskaičiuojamas PMT (foto daugiklių vamzdžiu), kuris atskirus elementus paverčia elektros srove, kurią galima tiksliai suskaičiuoti. Šie rezultatai lyginami su išoriniais etalonais, kuriuos galima atsekti pagal NIST, ir taip gaunamos labai tikslios kalibravimo kreivės, o tai reiškia, kad kiekybiniai duomenys yra labai patikimi.

Šiuo atveju kaip mėginio masę naudojome 0,4528 g krešulio:

sveikata, medicina, kraujo krešuliai, COVID, mokslas, ICP-MS

Pradžiamokslį apie ICP-MS ir kodėl ji tokia tiksli, rasite šiame NIH straipsnyje.

Išleidžiamas po vakcinos krešulių ICP-MS elementų analizės rezultatus.

ICP-MS analizės rezultatai atskleidžia, kad šie krešuliai nėra sudaryti iš kraujo - tai nėra "kraujo krešuliai"

Nors ketiname atlikti daugiau krešulių ir kraujo mėginių tyrimų, iš kol kas matomų duomenų aišku, kad šie krešuliai nėra "kraujo krešuliai". Jie nėra paprasčiausiai sudaryti iš sutirštėjusio kraujo.

Iš kur tai žinome? Nes elementų santykis ir tankis labai skiriasi. Pažvelkite į toliau pateiktą lyginamąją diagramą, sudarytą remiantis mūsų ICP-MS rezultatais (visus rezultatus žr. toliau), ir atkreipkite dėmesį į ryškius skirtumus tarp elementų koncentracijos kraujyje ir krešulyje tarp maistinių "žymenų" elementų, tokių kaip geležis ir magnis:

Element Blood Results Clot Results
Mg (magnesium) 35 ppm 1.7 ppm
K (potassium) 1893 ppm 12.5 ppm
Fe (iron) 462 ppm 20.6 ppm
Zn (zinc) 7.9 ppm 2.4 ppm
Cl (chlorine) 930,000 ppm 290,000 ppm
P (phosphorous) 1130 ppm 4900 ppm

Kaip matote, krešulio mėginyje po skiepo yra tik 4,4 % geležies, kuri būtų žmogaus kraujyje. Vien tai patvirtina, kad šis krešulys nėra "kraujo krešulys". Be to, atkreipkite dėmesį į tai, kad krešulio mėginyje beveik nėra kalio (K). Krešulyje yra mažiau nei 0,6 % kalio, palyginti su žmogaus krauju. Panaši istorija ir su magniu.

Išleidžiamas po vakcinos krešulių ICP-MS elementų analizės rezultatus.

Krešulyje buvo daugiau kelių elektrai laidžių elementų

Be pirmiau parodytų maistinių elementų, pastebėjome savitą dėsningumą tarp elektrai laidžių elementų, tokių kaip natris (Na), aliuminis (Al) ir alavas (Sn). Toliau pateiktoje lentelėje atkreipkite dėmesį, kad alavo ir natrio rezultatai gauti iš atskiros "pusiau kiekybinės" ataskaitos, kuri yra mažiau tiksli nei "pilno kiekybinio" tyrimo, naudoto visiems kitiems čia pateiktiems elementams. Iš esmės, pusiau kiekybiniai skaičiai yra tikslūs santykinių koncentracijų atžvilgiu, tačiau jie nėra lyginami su kalibruotais išoriniais mėginiais, todėl faktinė (absoliuti) koncentracija, apie kurią pranešama, neturi tokio patikimumo intervalo, koks būdingas pilno kiekybinio tyrimo rezultatams:

Element Blood Results Clot Results
Na (sodium) 1050 ppm* 1500 ppm*
Sn (tin) 163 ppb* 942 ppb*
Al (aluminum) 1.3 ppm 1.6 ppm

* = SemiQuant rezultatai, ne FullQuant

Kadangi natrio kiekis krešulyje yra beveik 50 % didesnis, o alavo - 588 % didesnis, galime daryti išvadą, kad savaime susidarantis krešulys iš esmės "surenka" arba koncentruoja tam tikrus elementus iš cirkuliuojančio kraujo krešulio susidarymo metu. Pažymėtina, kad daugelis šių elementų yra laidūs. Pavyzdžiui, aliuminis yra labiausiai paplitusi vario alternatyva elektros laidams. Natris yra labai laidus šarminis metalas, o alavas naudojamas kaip pagrindinis lydmetalių lydinių, naudojamų spausdintinėms plokštėms gaminti ar taisyti, komponentas.

Elementų laidumo skaičius galite pamatyti šioje "Angstrom Sciences" parengtoje elektrinio laidumo orientacinėje lentelėje.

Viena išvada neišvengiama: Krešulyje beveik visiškai nėra pagrindinių žymenų elementų, kurių turėtų būti žmogaus kraujyje (pvz., geležies ir kalio), tačiau yra gerokai didesnė elementų, kurie naudojami elektronikoje ir grandinėse, koncentracija.

Kviečiame skaitytoją pačiam padaryti išvadą, kaip tai paaiškinti, tik pažymime, kad daktaro Čarlzo Lieberio (Charles Lieber) patentai gali būti ypač įdomūs.

Ši analizė, visų pirma, neatsako į klausimą, ar šie krešuliai yra "gyvi", ar negyvi (kaip plaukai ir nagai). Mano paties profesinė nuomonė yra tokia, kad šie krešuliai nėra gyvos struktūros. Iš to, ką kol kas matome, atrodo, kad jie yra savaime susiformuojančios negyvos biostruktūros. Tačiau tai tik pirminis vertinimas, kuris gali pasikeisti atlikus papildomus stebėjimus ar gavus papildomų duomenų. Prionai, pavyzdžiui, taip pat yra savaime susiformuojančios, bet negyvos biostruktūros. Jie iš esmės yra neteisingai susilankstę baltymai, kurie išplinta po smegenis (ar kitus regionus), sukeldami morfologinius pakitimus, panaikinančius normalią neurologinių ląstelių struktūrą ir funkcijas. Tam, kad kažkas būtų savaime susiformavęs, nebūtinai turi būti gyvas. Netgi virusai, kaip juos apibūdina tradicinė virusologija, yra negyvos struktūros, kurios vis dėlto yra savaime besirenkančios ir gali "augti" savo dydžiu ir mase, atsižvelgiant į jų bendrą populiaciją.

Toliau pateiktoje mikroskopinėje nuotraukoje, padarytoje mūsų laboratorijoje maždaug 1500 kartų padidinimu, matoma, kaip atrodo pasikartojanti struktūra ant vielos pavidalo iškyšulio iš vieno iš šių krešulių. Jei jums įdomu, tai nėra žmogaus plaukas. Jis yra prijungtas prie krešulio:

sveikata, medicina, kraujo krešuliai, COVID, mokslas, ICP-MS

sveikata, medicina, kraujo krešuliai, COVID, mokslas, ICP-MS

sveikata, medicina, kraujo krešuliai, COVID, mokslas, ICP-MS

Peržiūrėkite ICP-MS rezultatus

Tiems, kurie nėra susipažinę su čia pateiktais vienetais:

ppb = dalys milijardui
ppm = dalys milijonui
1 000 ppb = 1 ppm (dėl metrinės sistemos)

Prietaiso naudojami vienetai yra masės ir tūrio santykis (m/v), o "masė" techniškai yra masės ir krūvio santykis (m/z).

Čia pateikiame ekrano nuotrauką, kurioje matomas gyvo žmogaus kraujo ICP-MS rezultatų PDF ataskaitos fragmentas:

Visą kraujo analizės PDF dokumentą taip pat galite atsisiųsti čia.

sveikata, medicina, kraujo krešuliai, COVID, mokslas, ICP-MS

O čia pateikiama krešulio analizės rezultatų ekrano nuotrauka, kurioje matoma ICP-MS analizė, skirta po vakcinos susidariusiam krešuliui:

sveikata, medicina, kraujo krešuliai, COVID, mokslas, ICP-MS

Galiausiai čia galite atsisiųsti visą ICP-MS krešulio analizės PDF dokumentą.

Dalinkitės šiais rezultatais ir toliau užduokite klausimus... dar bus atlikta daugiau analizių

Kviečiame dalytis šiais rezultatais, įtraukti juos į savo vaizdo įrašus ar podcast'us ir siūlyti savo paaiškinimus, kuo galima paaiškinti šią akivaizdžią anomaliją. Kaip šaltinį nurodykite NaturalNews.com, nes mes atlikome šią išskirtinę analizę, kad padėtume įminti šių krešulių, kurie, atrodo, pražudo daugybę žmonių, paslaptį.

Laukiame bet kokių atsiliepimų apie šiuos rezultatus, taip pat pataisymų, jei aptikta klaidų.

Taip pat raginame kitas laboratorijas pakartoti šiuos tyrimus sau ir viešai paskelbti savo išvadas, kaip mes padarėme čia.

Netrukus bus pateikta daugiau analizės rezultatų, įskaitant papildomus mikroskopinius vaizdus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau