Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2022 » Rugpjūčio » 19

Ar krentančios žvaigždės tikrai pildo norus?

Mažai kas žino, kam ir kodėl reikia sugalvoti norą, pamačius krentančią žvaigždę. Ne visi sugeba pamatyti žvaigždės kritimą ir turi laiko sugalvoti norą, kaip paprastai patariama daryti.

Kas yra krentanti žvaigždė?

Tiesą pasakius, krentanti žvaigždė yra meteoras, mažas materijos gabalas, sudarytas iš akmens ir geležies. Kai meteoras praskrieja pro kosmoso erdvę ir patenka į žemės atmosferą, jis tampa matomas. Judėdamas link Žemės, jis įkaista trinties su oro molekulėmis metu ir nuo to ryškiai šviečia. Daugelis meteorų nespėja pasiekti Žemės, nes jie visiškai sudega. Tie, kurie sugeba skristi vadinami meteorais.

Ar išsipildys noras, pamačius krentančią žvaigždę?

Žmonėms, kurie retai žiūri į nakties dangų, sunku pamatyti krentančią žvaigždę ir turėti laiko sugalvoti norą. Meteorai gali šviesti apie 1 – 2 sekundes. Anksčiau žmonės, matydami krentančius meteorus, tikėjo, kad taip dievai duoda ženklą, jog netrukus įvyks kažkokie nauji įvykiai. Jie gali būti ir geri, ir blogi.

Daugelis žmonių iki šiol tiki, kad jų gyvenimas yra susijęs su tuo, kas vyksta danguje, nepaisant to, kad mokslas jau atskleidė visas paslaptis.

Jei tą akimirką, kai kris žvaigždė, pavyks sugalvoti norą, tada jis gali virsti tikrove. Tačiau iš tikrųjų krentančios žvaigždės neturi jokios ypatingos galios, dėl kurios išsipildo visi norai.

Iš kur atsirado tradicija tikėti krentančia žvaigžde?

Ženklai, kad krentant žvaigždei įprasta galvoti norus, atsirado gilioje senovėje. Žvaigždėtas dangus visada traukė žmones, nes tai buvo visatos simbolis, dievų ir dvasių pasaulis, su kuriuo reikia elgtis pagarbiai ir nuolankiai.

Laikui bėgant atsirado daug ženklų ir prietarų, susijusių su žvaigždėmis, o ypač tomis, kurios krenta. Nepriklausomai nuo kultūros ir tautų, žmonės žvaigždes siejo su žmonių sielomis. Pasak kai kurių legendų, krentanti žvaigždė yra siela, skrendanti iš dangaus į Žemę, kad apsigyventų naujagimio kūne.

Kitos tautos krentančią žvaigždę sieja su mirusio žmogaus siela, kuri ką tik paliko kūną ir iškeliavo į kitą pasaulį.

Galų gale, kai žmogus stovi prieš kai ką didingo ir svarbaus, jis tiesiog nori kažko paprašyti. Tokiu atveju nieko blogo išsakyti savo norą ir tiesiog laukti signalo iš žvaigždžių. Jos tikrai duos ženklą, kai ateis laikas pokyčiams.

Kokį signalą gali duoti krintančios žvaigždės?

Remiantis liaudies tradicijomis, jei žmogus nori, kad jo noras išsipildytų, norą reikia sugalvoti tuo metu, kai iš dangaus nukris žvaigždė. Krintanti žvaigždė iš dangaus jungia jį su Žeme ir atstovauja jų sąjungai. Būtent šiuo metu daugelis žmonių nori išsakyti savo karščiausią norą. Bet tai padaryti ne visada lengva, kartais reikia labai ilgai sėdėti ir žiūrėti į dangų, kad sulauktum žvaigždės kritimo.

Daugelis nuo vaikystės žinojo, kad krintančios žvaigždės noras tikrai taps realybe. Ir šis paprotys liko iki šių dienų. Daugelis vaikų ir suaugusiųjų, pamatę danguje krentančią žvaigždę, visada bando suspėti sugalvoti norą. Juk svarbiausia yra tikėti, kad jis tikrai išsipildys!

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Pyragas prie arbatos per 5 minutes. Viską sumaišiau ir į orkaitę
Paprastas ir skanus naminis pyragas! Išsamų torto paruošimą žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau