Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 20

Kanados vyriausybė siunčia su potrauminio streso sindromu kovojančius veteranus į ‘Savižudybės Kapsules’

Pranešama, kad Justino Trudeau vyriausybė pradėjo siųsti su potrauminio streso sindromu (PTSD) kovojančius veteranus mirti į "savižudžių kapsules".

Kanados karo veteranai pasipiktino po to, kai Kanados veteranų reikalų tarnybos (VAC) darbuotojas pasiūlė su potrauminio streso sutrikimu ir smegenų traumomis kovojančiam veteranui medicininę pagalbą numirti.

Kaip anksčiau pranešė "News Punch", Kanados vyriausybės sprendimas infliacijos, benamystės, sparčiai augančio nusikalstamumo ir maisto trūkumo problemoms spręsti - eutanazija vargšams:

Rairfoundation.com praneša: Kovos veteranas niekada nekėlė šio klausimo ir nesiekė gauti medicininės pagalbos mirštant (angl. Medical Assistance In Dying, MAID), todėl toks pasiūlymas jį labai sutrikdė.

Žiūrėkite šį "Global News" reportažą:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Man labai keista, kaip bevadintume Rusija, jie gerbia veteranus... o ji kokia šalis? O dabar, Kanada, demokratinė šalis... negerbia visai savo žmonių. Kai kokia ši šalis pripažįsta savo šalie ideologija? Teisingai, žmonių per daug... su jais tik nuostolis. Sulaukiai pensijos... ir į krematoriumą. Tai gi valstybei našta. O, kas gali paneigti, kad tai tik pradžia nuo šių veteranų... prie paprastų žmonių, sergančiu sunkiomis ligomis, vėžių ir t.t. Ne veltui Lietuvoje jau ankščiau, taip buvo bandoma prastumti autonazijos įstatymą (gal jau patvirtintas)... pagalvokite, kad jie buvo jau ruošiami, ir kas jau tuo metu buco planuojama...Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau